IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BGTR30
    Първоначално изпратено от VS
    Краси, над 50% от близо 300-та гласа в анкетата (впечатляваща извадка) очакват цена под 500 лева парчето.
    Тези анкети са доста безмислени! Всеки се опитва да дръпне чергата!
    Много яка анкета.....отговор между 150-500 направо кефи. Някои хора явно мислят мащабно и над 3 пъти разлика в цената е достатъчно точно

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
      Краси, над 50% от близо 300-та гласа в анкетата (впечатляваща извадка) очакват цена под 500 лева парчето.
      Тези анкети са доста безмислени! Всеки се опитва да дръпне чергата!

Коментар

• да така е, това са едва 150 гласа от общо над 2000 участника на ИПО-то, от който над 600 са записали МАХ сума от 22 100 000лв., в който участници са вкл. банките, ИП и фондовете /големите играчи и дърпачи на конци на БФБ/ еми реално е те да искат такава цена нали, за да понапълнят порфейла си със хубави акции, а ние малките лешоядчета надали ще продаваме на 150-200лв.
        ако има поне още една нула отзад става

Знае ли някой кога ще ще се търгуват акциите?

не е препоръка

Коментар

• Краси, над 50% от близо 300-та гласа в анкетата (впечатляваща извадка) очакват цена под 500 лева парчето.

Коментар

• щом си рекъл колега ок нека са 2 3, колкото повече толкова по добре нали [img][/img][img][/img]

Коментар

• Първоначално изпратено от chernech
              Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
              еи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.

не е препоръка
              Ми за хилядура не знам, ама като гледам така, старта ще е от 500 нагоре .. па дори и автомонтьорите да почнат да слагат .. мхм ..

ПРЕПОРЪКА .. ЗА ФИТНЕС ..
              Бре ? Аз мислех поне 2000 ... а то само 1000 ... направо не си струва

)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от баш майстора
                още ден-два като днес и борсата я затварят
                и трейса ще се харчи на славейков по левче
                аз така ги виждам нещата
                Пепел ти на езика баш майсторе!
                не може ли поне по 990 да искаме?

Препоръка е!!!

Коментар

• 1000 !!! Ako иска некой, на хилядарка ше му продам.

Яяяаака Препоръка Е!

Коментар

• още ден-два като днес и борсата я затварят
                    и трейса ще се харчи на славейков по левче
                    аз така ги виждам нещата
                    *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                      еи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.

не е препоръка
                      Ми за хилядура не знам, ама като гледам така, старта ще е от 500 нагоре .. па дори и автомонтьорите да почнат да слагат .. мхм ..

ПРЕПОРЪКА .. ЗА ФИТНЕС ..

Коментар

• еи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.

не е препоръка

Коментар

• Абе хора, нали феновете на паниката ни убеждават, че пазара е спадащ, каква цена, какви 5 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                            СЛЕД ТОЗИ ГЛАВОЛОМЕН СПАД НА ПАЗАРА, ОЧАКВАМЕ ТЪРСЕНЕТО И ЦЕНАТА НА ТРЕЙС ДА Е ГОЛАМА
                            Търсенето и цената е голАма.

Препоръка е!!!

Коментар

• [quote="deepdiver"]Много съм нов..ама много,въпрки ,че имам известен опит в стоковата търговия....
                              Помня..."Хранков" и "Ист-Уест"....и другите измамници...но на въпроса за "Трейс"-а.
                              Докопах се до 3 бр.и палтих 10% от поръчката авансово.
                              Лично аз под 1000лв не продавам. Мога да ги прежаля тия 331.5 които съм платил...ако ще да паднат и на 10лв...под 1000 не продавам.[/quo

Ти си много зле бе човек!!!Тия авансови 50 000 ако ги беше вложил в други акции,досега печалбата ти щеше да е много по-голяма от 1000 -та лева цена,която ще чакаш!!!

Коментар

• Пртедполагам ден 1ви...ще се опипва почвата...
                                Реални продажби могат да направят ,ако мога да цитирам някой мнения доста назад -"....собственици на авто сервизи,заделили по някой лев да учатват в едни Ипота дет раздавали голям гювеч...."

Коментар

Working...
                                X