Първоначално изпратено от BGTR30
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
да така е, това са едва 150 гласа от общо над 2000 участника на ИПО-то, от който над 600 са записали МАХ сума от 22 100 000лв., в който участници са вкл. банките, ИП и фондовете /големите играчи и дърпачи на конци на БФБ/ еми реално е те да искат такава цена нали, за да понапълнят порфейла си със хубави акции, а ние малките лешоядчета надали ще продаваме на 150-200лв.
ако има поне още една нула отзад става
Знае ли някой кога ще ще се търгуват акциите?
не е препоръка
Коментар
-
Първоначално изпратено от chernechПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovеи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.
не е препоръка
ПРЕПОРЪКА .. ЗА ФИТНЕС ..
)))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolovеи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.
не е препоръка
ПРЕПОРЪКА .. ЗА ФИТНЕС ..
Коментар
-
[quote="deepdiver"]Много съм нов..ама много,въпрки ,че имам известен опит в стоковата търговия....
Помня..."Хранков" и "Ист-Уест"....и другите измамници...но на въпроса за "Трейс"-а.
Докопах се до 3 бр.и палтих 10% от поръчката авансово.
Лично аз под 1000лв не продавам. Мога да ги прежаля тия 331.5 които съм платил...ако ще да паднат и на 10лв...под 1000 не продавам.[/quo
Ти си много зле бе човек!!!Тия авансови 50 000 ако ги беше вложил в други акции,досега печалбата ти щеше да е много по-голяма от 1000 -та лева цена,която ще чакаш!!!
Коментар
Коментар