IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от marinbg
    БАЛООООН! хубав БАЛООН!!!
    Приказката за гроздето я знаеш, предполагам, за онова киселото...

Коментар

• БАЛООООН! хубав БАЛООН!!!

Коментар

• а ти колко имаш господинчо и кога ще се търгуват знаеш ли? А за еднотипните отговори то се знае, всеки пише това което се очаква а то е покачване нали

Коментар

• Красъо, стига с еднотипните изказвания,разбрахме вече че имаш 10-ина бройки,нека да почнат да се търгуват ,че чак тогава да видим какво ще стане и до какви нива ще се стигне
          Лешояда е търпелива птица

Коментар

• да ако направи 10 000лв. и има пазар с висок оборот, нека е така хората щом имат пари неке печелят а тези като вас които имат по 1 2 акциики нека им бръмчат само минуси

Коментар

• V momenta ima mnogo po-atraktivni investicii ot trace na vtorichen pazar.

Moze bi za 1 mesec TRACE ste e nai-golemiq balon na borsata

Коментар

• Първоначално изпратено от ajoro
                Първоначално изпратено от pnk
                Първоначално изпратено от chernech
                Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                еи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.

не е препоръка
                Ми за хилядура не знам, ама като гледам така, старта ще е от 500 нагоре .. па дори и автомонтьорите да почнат да слагат .. мхм ..

ПРЕПОРЪКА .. ЗА ФИТНЕС ..
                Бре ? Аз мислех поне 2000 ... а то само 1000 ... направо не си струва

)))))
                Аз под 2 000 не продавам, ако ще и след година да е! Ако някой иска да се обади на 2000 продавам!
                Най-интерсено ще ми е като трейс не успеят да си осигурят някоя сериозна поръчка за работа, з/о не знам някой от вас знае ли какво се случи с летище Пловдив, напр....!
                който му е интересно ще поразучи преди да скача с двата крака в компания, която всъщност май май ...!

Коментар

• Първоначално изпратено от ajoro
                  Първоначално изпратено от pnk
                  еи съмишленици някои да знае дали ще ги пускат скоро че да видя дали ще купувам от тях, говори се че цената щяла да бъде над 1000лв.

не е препоръка
                  Ми за хилядура не знам, ама като гледам така, старта ще е от 500 нагоре .. па дори и автомонтьорите да почнат да слагат .. мхм ..

)))))
                  Аз под 2 000 не продавам, ако ще и след година да е! Ако някой иска да се обади на 2000 продавам!
                  Купувам опция. Давам ти 20 лева на акция за да имам правото следващите 20 години да купя от теб 20 акции на Трейс по 2000 лева.
                  Навит ли си виж как хубаво ползвам все цифри кратни на 2

ПП. Ако искаш друг период на опцията смятай 1 година = 1 лев. Имай предвид че това е ОПЦИЯ а не цена на самата акция! Акцията е както ти самия каза 2 000 лева

Коментар

• Нещо ми се мерна днес из пресата...за 15.12.07г.
                    Начало на вторичен пазар....

Коментар

• VS ako ti kaja za6to sam imal takowa predpolojenie e vse edno da ti kaja ei kolega kupi tezi akcii za 5 lv. i sled dwa meseca 6te gi prodade6 po 8 lv., na nikoi ne sam mu pomo6tnik za pravene na pari sorry!

uspeh na vsi4ki koito vqrvat v tova i v drugi stabilni i perspektivni drujestva...

Коментар

• Коментар

• Първоначално изпратено от pnk

не е препоръка

)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                            а и другото нещо което е много важно, че ликвидността от високото презаписване е достатъчна за сега и по късно е удобен момент за новите акции
                            Интересно как сметна "ликвидност" от презаписване?
                            Особено като се имаха предвид кухите поръчки...

Коментар

• а и другото нещо което е много важно, че ликвидността от високото презаписване е достатъчна за сега и по късно е удобен момент за новите акции

не е препоръка!!!

Коментар

• ти Съни/тя/ би ли продала нещо на цена 1лв. от което имаш 20 бройки от които предлагаш 15 за които има невероятно голямо търсене и съответно се очаква цената да расте и то много, а онези 5 защо да ги продаваш сега като може да им вземеш повече след определен момент, примерно когато онези 15 бройки имат ,много по голяма цена от началната. Незнам от къде го измисли това при положение че си във форума от толкова много време.

Не е препоръка!!!
                                Успех!!!

Коментар

Working...
                                X