Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovej pi4 ti kolko be6e zapisal aaa
аз мисля доста време ще се качва за да се налеят пари в него и после ще пада, за да си напълнят големите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovej pi4 ti kolko be6e zapisal aaa
аз мисля доста време ще се качва за да се налеят пари в него и после ще пада, за да си напълнят големите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovej pi4 ti kolko be6e zapisal aaa
Коментар
-
Първоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovеми не един път съм казвал че хората с балони света обиколиха а вие се притеснявате за Трейс, споко има пари в държавата а и още много тепърва ще влизат следващата година
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolovеми не един път съм казвал че хората с балони света обиколиха а вие се притеснявате за Трейс, споко има пари в държавата а и още много тепърва ще влизат следващата година
Коментар
Коментар