Първоначално изпратено от intrigata25
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от deepdiverВерно бе...или аз съм чел преди кафето или тия са олигофрени !!!
""Трейс" на борсата от 15 декември?"- Това е заглавието.....просто не съм забелязал въпросителната накрая...ТЪПАЦИ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от marinbg
Аз ви желая късмет в позицията, моите няколко акции ги кеширам веднага, има доста по-хубави неща за купуване в момента...! Умрях, но от смях!
Още веднъж Ви желая късмет!
2.Или ти си първия човек, който за да се сдобие със свойте 2бр. е заявил 350 000 лв за акции и сега искаш да ни обедиш като крешиш ТАЗИ АКЦИЯ НЕ СТРУВА, т.е. ти си първият, който има акции в дадено дружество и казва, че е балон, не струва...и т.н и т.н
3.Луд си....
Неееее приятелю, ти си от първите....
Уффф, не ми се влиза в спорове, ше вземете да кажете ето го новия прасчо, хехех!
Айде весела вечер!
Коментар
-
Първоначално изпратено от marinbg
Аз ви желая късмет в позицията, моите няколко акции ги кеширам веднага, има доста по-хубави неща за купуване в момента...! Умрях, но от смях!
2.Или ти си първия човек, който за да се сдобие със свойте 2бр. е заявил 350 000 лв за акции и сега искаш да ни обедиш като крешиш ТАЗИ АКЦИЯ НЕ СТРУВА, т.е. ти си първият, който има акции в дадено дружество и казва, че е балон, не струва...и т.н и т.н
3.Луд си....
Неееее приятелю, ти си от първите....
Коментар
-
Първоначално изпратено от ajoroПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir NikolovПървоначално изпратено от Han KrumПървоначално изпратено от Krasimir Nikolovej pi4 ti kolko be6e zapisal aaa
аз мисля доста време ще се качва за да се налеят пари в него и после ще пада, за да си напълнят големите
Коментар
Коментар