IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от intrigata25
    кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде
    батка давам ги по 1600 парчето

Коментар

• Първоначално изпратено от deepdiver
      Верно бе...или аз съм чел преди кафето или тия са олигофрени !!!
      ""Трейс" на борсата от 15 декември?"- Това е заглавието.....просто не съм забелязал въпросителната накрая...ТЪПАЦИ
      Не бе 15.12.2007г, може да се работи за коледните дни и аз не знам дали е работен, иначе на този вестник, трудно да му повярвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от intrigata25
        кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде
        ама ти сериозно ли...

Коментар

• кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде

Коментар

• Верно бе...или аз съм чел преди кафето или тия са олигофрени !!!
            ""Трейс" на борсата от 15 декември?"- Това е заглавието.....просто не съм забелязал въпросителната накрая...ТЪПАЦИ

Коментар

• Първоначално изпратено от deepdiver
              15 декември!Справка -вчерашния 24 часа....ако може да му се вярва...
              Ako 15.12 2007(събота) е работен...

Коментар

• 15 декември!Справка -вчерашния 24 часа....ако може да му се вярва...

Коментар

• TRACE

здр. колеги искам просто да попитам по запознатите дали някои не знае от кога 6те запо4не търговията с акции на TRACE.благодаря предварително )

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                    Първоначално изпратено от marinbg

Аз ви желая късмет в позицията, моите няколко акции ги кеширам веднага, има доста по-хубави неща за купуване в момента...! Умрях, но от смях!
                    Още веднъж Ви желая късмет!
                    1. Значи имаш акции, а плюеш акцията....ами с две думи ти си типичен нашенец, взел си сигурно 2бр. вместо желаните от теб 300-500бр и сега орева всичко наоколо в яд-а си че нямаш повече.....т.е.Вуте да е зле, само че ти си Вуте-то в случея

2.Или ти си първия човек, който за да се сдобие със свойте 2бр. е заявил 350 000 лв за акции и сега искаш да ни обедиш като крешиш ТАЗИ АКЦИЯ НЕ СТРУВА, т.е. ти си първият, който има акции в дадено дружество и казва, че е балон, не струва...и т.н и т.н

3.Луд си....

Неееее приятелю, ти си от първите....
                    Просто възможността да се изкарат спекулативно някакви пари не е за изпускане, като се видя истерията...! Иначе на теб и на всички участници желая успех по позицията, ако са дългосрочни инвеститори тук! Абе много странно з/о не може да се каже че някоя акция е съмнителна?!
                    Уффф, не ми се влиза в спорове, ше вземете да кажете ето го новия прасчо, хехех!
                    Айде весела вечер!

Коментар

• Първоначално изпратено от marinbg

Аз ви желая късмет в позицията, моите няколко акции ги кеширам веднага, има доста по-хубави неща за купуване в момента...! Умрях, но от смях!
                      1. Значи имаш акции, а плюеш акцията....ами с две думи ти си типичен нашенец, взел си сигурно 2бр. вместо желаните от теб 300-500бр и сега орева всичко наоколо в яд-а си че нямаш повече.....т.е.Вуте да е зле, само че ти си Вуте-то в случея

2.Или ти си първия човек, който за да се сдобие със свойте 2бр. е заявил 350 000 лв за акции и сега искаш да ни обедиш като крешиш ТАЗИ АКЦИЯ НЕ СТРУВА, т.е. ти си първият, който има акции в дадено дружество и казва, че е балон, не струва...и т.н и т.н

3.Луд си....

Неееее приятелю, ти си от първите....

Коментар

• 1000 leva e metana cena ot vsi4ki, no koga li 6te bude dostignata. Kato na4alo moje bi 200- 300 leva

Коментар

• под 500 лева никакво даване нали и ние ще искаме да си празнуваме КОЛЕДА Я

Коментар

• Първоначално изпратено от ajoro
                            Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            Първоначално изпратено от Han Krum
                            ej pi4 ti kolko be6e zapisal aaa
                            Ако питаш marinbg, нищо не е записал, той закакво мислиш вие като ранено куче...
                            hane ти какви предположения имаш за Трейс...
                            аз мисля доста време ще се качва за да се налеят пари в него и после ще пада, за да си напълнят големите
                            Големи очаквания, но не се ангажирам с цени...
                            нали имаше някакви си писаници за 2008г. да се налеят пари от евро фондовете за инфраструктура и Трейс да направи договори за изпълнение, ако не се лъжа
                            имаше да........но .........кво ще стане

Коментар

• под 1000000000000000000000 не си давам единствената акциика

ето ти цената,на Красъо[/quote]
                              Лешояда е търпелива птица

Коментар

• Хайде сега кажете на колко ще ги лиснем И какво ще е положението до година по това време!? Нали всички сме разбирачи!!!

Коментар

Working...
                                X