IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога колеги ще пуснат акциите в COBOS-a.

Мерси!

Коментар

• къде е тоз пуст декември(

Коментар

• вие какво, надъхвате ли се в тази тема

или

Коментар

• Вижте какво, лсед като емисията е малка и акциите са в много на брой дребни акционери и има интерес и то голяма, в общ интерес на закупилите е да не се продава евтино, то е повече от логично, все пак цената се определя от интереса поне в този случай, така че За бога братя не продавайте под 1000 лв. за акция, не е препоръка, а задължение.

Коментар

• Re: TRACE

Първоначално изпратено от pnk
            Първоначално изпратено от Han Krum
            Първоначално изпратено от alex_gt
            благодаря за отговора колега въпреки 4е се надявах за края на този месец)
            а относно продаването и аз бих се прежалил с 10бр на цена 1000лв
            Е добре нека да предложа и аз на 999лв,.... колко искате???...
            Защо подбиваш цените бре човече?
            добре последно 900лв )
            офертата е добра според мен.не се бутаите 6те има за всички)

Коментар

Първоначално изпратено от Han Krum
              Защо подбиваш цените бре човече?

Коментар

• Първоначално изпратено от intrigata25
                кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде
                Първоначално изпратено от intrigata25
                незнам, но всички са с много големи очаквания, но все пак печалба от 300% както всички се надяват си е прекалено за толкова малък период или поне според мене както и да е аз пак ще си напазарувам но незнам точно кога понеже на 15 се очаква голямо презаписване
                Човече спри да се излагаш, говориш несвързано. За какво предстоящо презаписване говориш?

Коментар

• незнам, но всички са с много големи очаквания, но все пак печалба от 300% както всички се надяват си е прекалено за толкова малък период или поне според мене както и да е аз пак ще си напазарувам но незнам точно кога понеже на 15 се очаква голямо презаписване

Коментар

Коментар

• Добре бе, хора, признавам невежеството си по тази позиция - кажете ми тия Трейсовци какво държат - диамантени находища в Сибир ли или златни мини в Южна Африка? А може би находищата на сапфири и рубини в Шри Ланка? Или петролни кладенци имат из Персийски залив? Що така се нахвърлиха всички на правата им?
                      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Коментар

• хехе не чак толкова нов мерси все пак много си великодушен

Коментар

• Работни и почивни дни 2007 г.

С решение № 94 от 15.02.2007 г. за разместване на почивни дни през 2007 г., обн. в ДВ бр. 17 от 23.02.2007 г. се прави следното разместване на работните и почивните дни:

МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
                            РЕШИ:

В т. 2 думите "19 май (събота)" се заменят с "2 юни (събота)".

На основание чл. 154, ал. 2 от Кодекса на труда и чл. 55, ал. 2 от Закона за държавния служител
                            МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
                            РЕШИ:

[.....]

4. Обявява 31 декември (понеделник) за почивен ден, а 15 декември (събота) за работен ден.

Коментар

• Първоначално изпратено от bondinio
                              Първоначално изпратено от intrigata25
                              кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде
                              батка давам ги по 1600 парчето
                              за покупки над 3 броя, по левче отстъпка .. хахаха

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Първоначално изпратено от deepdiver
                                Верно бе...или аз съм чел преди кафето или тия са олигофрени !!!
                                ""Трейс" на борсата от 15 декември?"- Това е заглавието.....просто не съм забелязал въпросителната накрая...ТЪПАЦИ
                                Не бе 15.12.2007г, може да се работи за коледните дни и аз не знам дали е работен, иначе на този вестник, трудно да му повярвам...
                                Работен е. ще се отработва 31.12.

Коментар

Working...
                                X