If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Вижте какво, лсед като емисията е малка и акциите са в много на брой дребни акционери и има интерес и то голяма, в общ интерес на закупилите е да не се продава евтино, то е повече от логично, все пак цената се определя от интереса поне в този случай, така че За бога братя не продавайте под 1000 лв. за акция, не е препоръка, а задължение.
кайете ми понеже съм нов как да си купя акций на трейс преди тази дата как така някой вече са си купили и дали някой ще ми продаде
Първоначално изпратено от intrigata25
незнам, но всички са с много големи очаквания, но все пак печалба от 300% както всички се надяват си е прекалено за толкова малък период или поне според мене както и да е аз пак ще си напазарувам но незнам точно кога понеже на 15 се очаква голямо презаписване
Човече спри да се излагаш, говориш несвързано. За какво предстоящо презаписване говориш?
незнам, но всички са с много големи очаквания, но все пак печалба от 300% както всички се надяват си е прекалено за толкова малък период или поне според мене както и да е аз пак ще си напазарувам но незнам точно кога понеже на 15 се очаква голямо презаписване
Добре бе, хора, признавам невежеството си по тази позиция - кажете ми тия Трейсовци какво държат - диамантени находища в Сибир ли или златни мини в Южна Африка? А може би находищата на сапфири и рубини в Шри Ланка? Или петролни кладенци имат из Персийски залив? Що така се нахвърлиха всички на правата им?
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
С решение № 94 от 15.02.2007 г. за разместване на почивни дни през 2007 г., обн. в ДВ бр. 17 от 23.02.2007 г. се прави следното разместване на работните и почивните дни:
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
РЕШИ:
В т. 2 думите "19 май (събота)" се заменят с "2 юни (събота)".
На основание чл. 154, ал. 2 от Кодекса на труда и чл. 55, ал. 2 от Закона за държавния служител
МИНИСТЕРСКИЯТ СЪВЕТ
РЕШИ:
[.....]
4. Обявява 31 декември (понеделник) за почивен ден, а 15 декември (събота) за работен ден.
Верно бе...или аз съм чел преди кафето или тия са олигофрени !!!
""Трейс" на борсата от 15 декември?"- Това е заглавието.....просто не съм забелязал въпросителната накрая...ТЪПАЦИ
Не бе 15.12.2007г, може да се работи за коледните дни и аз не знам дали е работен, иначе на този вестник, трудно да му повярвам...
Коментар