IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Nia
    Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но всъщност на коя дата започва търгуването на борсата точно?
    извинена си

Коментар

• Предварително се извинявам за тъпия въпрос, но всъщност на коя дата започва търгуването на борсата точно?
      NIAMAM KIRILICA V OFICCEa molia, budete tolerantni...

Коментар

• Виждам, че в анкетата има 16 ентусиасти, които са посочили цена над 50,000 лв. Ако това стане Н. Михайлов ще стане най-богатият човек на планетата

http://www.investor.bg/?id=56502

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайко Кукурайко
          Бихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?
          Имам няколко подобни оферти - хората вече продават. Много интересна е тази българска борса.

Не е препоръка
          Зайко е......ш ли се. Ако наистина го има е....ти КФН и Борсата и чудото
          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Колеги аз съм от скоро на борсата и ще ми е интересно какви са вашите прогнози за цената на акцията да кажем след 6 месеца.

Коментар

• IMAH PREDVID 4E SLED USVOQWANETO NA PARITE OT NAS TRACE 6TE IMA DOSTA GOLQMA KAPITALIZACIQ

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                6to se zanimavate s gluposti 4erno bqlo i t.n. pazara si zapo4va na borsata normalno i tova e vlezte v somoni i vijte naistina sravnenieto mejdu TRACE i HOLDING PATI6TA...[img][/img]
                Това имах предвид и аз. Просто сравнение показва, че в един хубав момент, иначе издутите пътища, биха били доста по-добър избор от трейс. Най-малкото са нещо утвръдено.

Коментар

• 6to se zanimavate s gluposti 4erno bqlo i t.n. pazara si zapo4va na borsata normalno i tova e vlezte v somoni i vijte naistina sravnenieto mejdu TRACE i HOLDING PATI6TA...[img][/img]

Коментар

• Интересно, какво значи "на черно"???

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайко Кукурайко
                      Бихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?
                      Имам няколко подобни оферти - хората вече продават. Много интересна е тази българска борса.

Не е препоръка
                      Хехе бих продал веднага на 370
                      Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Бихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?

Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от VS
                          Морал и БФБ - интересна нова тема
                          туй морала е за творчеството на алеко .. не го намесвай .. ха

Коментар

• Морал и БФБ - интересна нова тема

Коментар

• Re: Помагам на ближния

Първоначално изпратено от dalcom
                              Аз понеже много се притесних за ближните си и понеже акция на 150 лева е "грабеж" много ми се иска да ги оттърва от тези акции и веднага ще ги изкупя на 150 лева и 1 стотинка.
                              Само ги пуснете на тази цена, ние ще ви помогнем..
                              Ми така де, колеги сме требе си помагаме
                              аз също имам едни пари за "грабене" тука, така че който е на зор съм съгласен да го цаним по 150 кинта парчето .. хахаха ..

Коментар

• Помагам на ближния

Аз понеже много се притесних за ближните си и понеже акция на 150 лева е "грабеж" много ми се иска да ги оттърва от тези акции и веднага ще ги изкупя на 150 лева и 1 стотинка.
                                Само ги пуснете на тази цена, ние ще ви помогнем..
                                Ми така де, колеги сме требе си помагаме

Коментар

Working...
                                X