Първоначално изпратено от Nia
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Каква цена очаквате за ТРЕЙС на вторичния пазар? Анкета
Collapse
Заключена.
X
X
-
Виждам, че в анкетата има 16 ентусиасти, които са посочили цена над 50,000 лв. Ако това стане Н. Михайлов ще стане най-богатият човек на планетата
http://www.investor.bg/?id=56502
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайко КукурайкоБихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?
Имам няколко подобни оферти - хората вече продават. Много интересна е тази българска борса.
Не е препоръкаНе е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov6to se zanimavate s gluposti 4erno bqlo i t.n. pazara si zapo4va na borsata normalno i tova e vlezte v somoni i vijte naistina sravnenieto mejdu TRACE i HOLDING PATI6TA...[img][/img]
Коментар
-
Първоначално изпратено от Зайко КукурайкоБихте ли купили акции на Трейс на черно по 370 лева парчето?
Имам няколко подобни оферти - хората вече продават. Много интересна е тази българска борса.
Не е препоръкаМнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги
Коментар
-
Re: Помагам на ближния
Първоначално изпратено от dalcomАз понеже много се притесних за ближните си и понеже акция на 150 лева е "грабеж" много ми се иска да ги оттърва от тези акции и веднага ще ги изкупя на 150 лева и 1 стотинка.
Само ги пуснете на тази цена, ние ще ви помогнем..
Ми така де, колеги сме требе си помагаме
Коментар
Коментар