IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Може и трите да са били $

Коментар

• ....или в безплатни минути в Мобилтел.
      Life won't wait for you.

Коментар

• Обяснението той не се налага да дава защото са му го дали на него.Само не знам дали в кеш или по банков път.
        Life won't wait for you.

Коментар

• Той Кременлиев им го каза тогава:

- Аз, ако бях забелязал, че Легендата е в засада, нямаше да я центрирам.

Онзи нещастник Леков и досега не е дал смислено обяснение откъде я измисли тази засада...
          "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Леков е пионер в съдийското изкуство.Гений равен на Леонардо.Единствен отменил автогол на защитник който сам си покрива засадата.
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
              Съгласен съм.Откакто Сираков и Божков почнаха да ни съмняват мачовете са скучни.Не съм чак 100% сигурен за уговорка, ама към 90 клоня.
              Не са само те двамата. Още помня анално податливия Леков как ни закла с автогола на "Легендата"....

Коментар

• Сега вече се ядосвам, че не са на борсата.
                Хубаво кеширане щеше да е утре.

И какво щеше да стане, да иде Сашо Томов да бие камбаната при стартирането на сесията!? И голяма ракета ще е това на борсата, аз си мисля, че ще е подводница, освен тези от сектор Г няма кой друг да купува...

Коментар

• Съгласен съм.Откакто Сираков и Божков почнаха да ни съмняват мачовете са скучни.Не съм чак 100% сигурен за уговорка, ама към 90 клоня.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• каквото и да си пишем тук на 07.04 ще си проличи кой е по-добър.Обаче честно да си кажа/ аз съм левскар/ не ме притеснява, че Левски може и да паднат, притеснява ме че напоследък тези мачове са много скучни напоследък, а какви мачове помни историята и с драматични обрати, и с бърза и мъжка игра, а напоследък...

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                      Първоначално изпратено от B.Graham
                      Въобще не ни трябват подаръци каквито им направихме миналата година.Ако ще печелиме първенството трябва да станеме ШАМПИОНИ а не първенци.
                      И аз това искам. Не ме разбирай погрешно.
                      Много ясно.Ние не сме левскари и подарени титли не ни греят.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                        Въобще не ни трябват подаръци каквито им направихме миналата година.Ако ще печелиме първенството трябва да станеме ШАМПИОНИ а не първенци.
                        И аз това искам. Не ме разбирай погрешно.

Коментар

• Очертава се това да е "ракетата" на БФБ за 2007! :-)

Коментар

• Утре щяхме да сме на макса
                            Life won't wait for you.

Коментар

• Сега вече се ядосвам, че не са на борсата.
                              Хубаво кеширане щеше да е утре.
                              Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от joro lex-a
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                Първоначално изпратено от joro lex-a
                                Как ще се ходи сирака бре, вие полудяхте ли...?!?!? Човека има да връща услуги.... Цирка почна
                                Човека има да връща услуги на Черепа не на Митал.

Новия собственик поема и активите и пасивите. От връщането на услугата ще спечелят всички заинтересовани и ангажирани лица. Не само от единия лагер.
                                А дали и Сираков мисли така .Въобще не ни трябват подаръци каквито им направихме миналата година.Ако ще печелиме първенството трябва да станеме ШАМПИОНИ а не първенци.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X