Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ЦСКА излиза на борсата
Collapse
X
-
Банда, много ви уважавам (не като чорбари, разбира се), но защо в тази тема не коментирате "акциите" на ЦСКА? Или пък нападението на дрогираните лумпени на Дучето - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=6576 ?
И какво ще приказвате след 5 дена - че Левски са купили немския съдия, както онзи клоун от Дупница казе че Локо (сф) са купили швейцарците - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=6524 ?
Само не ми казвайте, че Сашо Диков е левскар - ... и ще си позволя да цитирам колегата Сашо Диков: „Аз съм последният човек, който ще тръгне да защитава Левски, но не три, пет дузпи можеше да даде Ристосков в полза на „сините”.
Е, до събота вечер...
P.S. В Левски взимат завишени премии само за победа с разлика!
Коментар
-
.... а първата вчера бе и в раздел "Как НЕ се бие дузпа". Изпълнителят спря почти по средата на засилката, за да види накъде ще тръгне вратарят, което е нарушение на правилата - но разбира се синият лакей Ристосков "не видя" това.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Anton Chigurh
Дузпи за Левски :
Левски - Спартак Вн -2
Левски - Рилски спортист -1
Марек - Левски-2
Левски - ЦСКА-1
Левски - Берое-1
Рилски спортист -Левски -1
Левски- Марек - 3
КБ Нафтекс - Левски -1
Обшо 11/17 мача 65%- рекорд! +1/2мача-КБ, 50%
Коментар
-
Започна срещата на ДАМС и ЦСКА за спортните бази
27 март 2007 | 13:35 | Агенция "Фокус"
София. Започна срещата на представителите на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) с ръководството на ПФК ЦСКА АД, предаде репортер на Агенция "Фокус". Инициативата е от страна на “червените”, които искат стадион “Българска армия”, базата на ДЮШ на “Червено знаме” и тази на Панчарево да бъдат отдадени на концесия от държавата на 30-кратните шампиони за срок от 30 години. На срещата присъства министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, председателят на ДАМС Весела Лечева, президентът на ЦСКА Александър Томов и старши треньорът на отбора Стойчо Младенов.
Коментар
-
Абе да не стане "двама се карат, третия печели!" Имам предвид Локо Сф. На три точки са и те от гувядата. имат директни мачове с ЦСКА и тях, като втория е в надежда. Освен това, при загуба на ЦСКА в дербито, което не ми се вярва но все пак :-), губейки титлата, наште могат да пуснат на Локо и остава те само да си вземат мача в Надежда срещу геренци. Напълно постижимо. И още, Локо не е ставал щампион от 20 години, като междувременно такива станаха Славия, Локо Пд и Литекс; Гигов има достатъчно кинти и не напоследно място коефициента в Еврофутбол дори в момента е 10!!! А в западните букмейкъри е още по-висок.
Коментар
-
Първоначално изпратено от ИмператорътПървоначално изпратено от B.GrahamЛеков е пионер в съдийското изкуство.Гений равен на Леонардо.Единствен отменил автогол на защитник който сам си покрива засадата.
Брато, в предния си живот явно си работил за инквизицията ;-) Иначе се присъединявам към тебе. Но виж как се отблагодаряват за добре свършените поръчки! Сега къде, къде нагоре е в БФС. Трябва да се взима пример от него, как се издигаш по стълбичката!From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
България Над Всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.GrahamЛеков е пионер в съдийското изкуство.Гений равен на Леонардо.Единствен отменил автогол на защитник който сам си покрива засадата.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
Коментар