IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• http://cska.gol.bg/article.php?id=15250

Коментар

• А след 5 дена ще ви натратим и то много здраво. Е..., жал ми е, ама щом е Левски ще го преживея някак си...

Коментар

• Абе..., само ЦСКА и това е. Явно спорове няма по темата...

Коментар

• Банда, много ви уважавам (не като чорбари, разбира се), но защо в тази тема не коментирате "акциите" на ЦСКА? Или пък нападението на дрогираните лумпени на Дучето - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=6576 ?

И какво ще приказвате след 5 дена - че Левски са купили немския съдия, както онзи клоун от Дупница казе че Локо (сф) са купили швейцарците - http://www.gong.bg/view_article.php?article_id=6524 ?

Само не ми казвайте, че Сашо Диков е левскар - ... и ще си позволя да цитирам колегата Сашо Диков: „Аз съм последният човек, който ще тръгне да защитава Левски, но не три, пет дузпи можеше да даде Ристосков в полза на „сините”.

Е, до събота вечер...

P.S. В Левски взимат завишени премии само за победа с разлика!

Коментар

• .... а първата вчера бе и в раздел "Как НЕ се бие дузпа". Изпълнителят спря почти по средата на засилката, за да види накъде ще тръгне вратарят, което е нарушение на правилата - но разбира се синият лакей Ристосков "не видя" това.
            Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А и поне три от тях са за учебниците в раздел- "Кога не трябв да се свири дузпа".
              Life won't wait for you.

Коментар

• Дузпи за Левски :
                Левски - Спартак Вн -2
                Левски - Рилски спортист -1
                Марек - Левски-2
                Левски - ЦСКА-1
                Левски - Берое-1
                Рилски спортист -Левски -1
                Левски- Марек - 3
                КБ Нафтекс - Левски -1
                Обшо 11/17 мача 65%- рекорд! +1/2мача-КБ, 50%
                Жалко е да си от ФЕ ЦЕ Уефски!

Коментар

• http://sportni.bg/?tid=40&oid=1026196

CHAMP ъп ъп
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Тя не само е започнала но е и свършила.Лупито се надява до 6 месеца да дадат базите на концесия.Няма лошо.Да се надяваш,де.Ама какво ще каже Триглавия змей е друг въпрос.
                    Life won't wait for you.

Коментар

• Започна срещата на ДАМС и ЦСКА за спортните бази

27 март 2007 | 13:35 | Агенция "Фокус"

София. Започна срещата на представителите на Държавната агенция за младежта и спорта (ДАМС) с ръководството на ПФК ЦСКА АД, предаде репортер на Агенция "Фокус". Инициативата е от страна на “червените”, които искат стадион “Българска армия”, базата на ДЮШ на “Червено знаме” и тази на Панчарево да бъдат отдадени на концесия от държавата на 30-кратните шампиони за срок от 30 години. На срещата присъства министърът на регионалното развитие и благоустройството Асен Гагаузов, председателят на ДАМС Весела Лечева, президентът на ЦСКА Александър Томов и старши треньорът на отбора Стойчо Младенов.

Коментар

• Абе да не стане "двама се карат, третия печели!" Имам предвид Локо Сф. На три точки са и те от гувядата. имат директни мачове с ЦСКА и тях, като втория е в надежда. Освен това, при загуба на ЦСКА в дербито, което не ми се вярва но все пак :-), губейки титлата, наште могат да пуснат на Локо и остава те само да си вземат мача в Надежда срещу геренци. Напълно постижимо. И още, Локо не е ставал щампион от 20 години, като междувременно такива станаха Славия, Локо Пд и Литекс; Гигов има достатъчно кинти и не напоследно място коефициента в Еврофутбол дори в момента е 10!!! А в западните букмейкъри е още по-висок.

Коментар

• Първоначално изпратено от Императорът
                          Първоначално изпратено от B.Graham
                          Леков е пионер в съдийското изкуство.Гений равен на Леонардо.Единствен отменил автогол на защитник който сам си покрива засадата.
                          Не е вярно - Топузаков покриваше всички тогава. Единственото което съжалявам е, че не бях президент на ЦСКА тогава - просто тая мъжка курва Леков нямаше да живее дълго след мачът - щях да пратя моите апапи да го сгащят и затворят в някое мазе - с изрично нареждане да го изтезават поне две седмици преди да го оттърват от мъките. Това дране на кожата и ръсене със сол, това коване на ръждясали пирони между прешлените на гръбнакът, това капане с капкомер, пълен със сярна киселина, това смазване на топките с менгеме (мно-о-о-ого бавно, разбира се), това изгаряне на пръстите един по един.... Просто тоя изрод щеше да прокълне и Подуене и майка си, дето го е снесла, и Богът даже, преди да пукне.
                          Хахаха
                          Брато, в предния си живот явно си работил за инквизицията ;-) Иначе се присъединявам към тебе. Но виж как се отблагодаряват за добре свършените поръчки! Сега къде, къде нагоре е в БФС. Трябва да се взима пример от него, как се издигаш по стълбичката!
                          From Tokyo, to London, to the New York Stock Exchange - We Trade The World!!!
                          България Над Всичко

Коментар

• I sled prodajnite machove na velikite stolichni grandove, gledayte sled desetina minuti ediniya ot dvata edinstveni istinski macha v A grupa...
                            Nasladete se na zrelishteto i sled okolo 2 chasa shte komentirame...
                            Sajalyavam za latinicata...

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham
                              Леков е пионер в съдийското изкуство.Гений равен на Леонардо.Единствен отменил автогол на защитник който сам си покрива засадата.
                              Не е вярно - Топузаков покриваше всички тогава. Единственото което съжалявам е, че не бях президент на ЦСКА тогава - просто тая мъжка курва Леков нямаше да живее дълго след мачът - щях да пратя моите апапи да го сгащят и затворят в някое мазе - с изрично нареждане да го изтезават поне две седмици преди да го оттърват от мъките. Това дране на кожата и ръсене със сол, това коване на ръждясали пирони между прешлените на гръбнакът, това капане с капкомер, пълен със сярна киселина, това смазване на топките с менгеме (мно-о-о-ого бавно, разбира се), това изгаряне на пръстите един по един.... Просто тоя изрод щеше да прокълне и Подуене и майка си, дето го е снесла, и Богът даже, преди да пукне.
                              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• А стана и шеф в БФС.Сигурно като награда за добре свършената работа.Никой от нашите не рева като ощипана подуенска девственица.
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X