If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
отнасяйте се с повече уважение към съперниците,имп.!така ще уважават повече и вашия любим отбор!
Обръщението ми, Метълов, не беше по адрес на ФК Подуене, а на слугите му - отборчета като Родопа и Марек, които срещу ЦСКА се хвърлят на кръв, а срещу господарите си от Герена - с юношите. Как да ги наричам? И как да не ги презирам?
За днешни мачове - Подуене вече се виждаха шампиони... но най-лошото за тях бе че си повярваха и забравиха да купят мачът со Рилецо. А когато срещу тях излизат не уплашени тийнейджъри, а мъже, готови да се борят за победа "високата класа" на "суперзвездите" от ГейАрена се изпарява като дим.
Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Верно ли че мрежата на ОBOR била от Novel?
Доствчика бил специално избран защото на тревопасните не им пукало от дървения интерфейс - нямали време от кротко пасене да обръщат внимание на такива подробности.
Бе то нема лошо отвреме на време да има и "здравословна" корекция В случая става въпрос за малка корекция на вече доста продължителния downtrend на KOCHIN Трябва да се даде възможност на пазара малко да отдъхне
P.S. А да ми е честит постинг No. 1000. Имах намерение да е за нещо по-сериозно, ама така се случи
Бе то нема лошо отвреме на време да има и "здравословна" корекция В случая става въпрос за малка корекция на вече доста продължителния downtrend на KOCHIN Трябва да се даде възможност на пазара малко да отдъхне
P.S. А да ми е честит постинг No. 1000. Имах намерение да е за нещо по-сериозно, ама така се случи
Ха да ти е честит, въпреки, че пак иронизираш любимия червен отбор!
"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар