IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от penko77
    футбол!?- довечера в 21.30 по BTV, може пак да дадат някой спектакъл...;-)
    Що бе Пенко77, тва от 14.30 какво беше? Или като загуби любимият ти отбор, каквото и да е било на терена вече не е спектакъл.
    Импе, много те уважавам, но си много пристрастен и това ти пречи да виждаш обективно нещата.
    1. На Т.Силва не беше показан червен картон за задържането, а втори жълт. И този картон не бе показан просто за хващане с ръка, а доколкото си спомням той фаулира футболист навлизаш в наказателното поле. Все пак има значение къде ще хванеш някой -дали в центъра или на сантиметри пред наказателното поле. Странно как никой дори Т.Силва не протестира, но тук все някой ще се окаже по-умен от цяла България.
    2. Къде ги видя дивашките нарушения на Берое? Аз никъде от никой не прочетох да се оплаква, а тук чета за "дивашки" нарушения.
    3. Къде го видя това превъзходство на ЦСКА, явно си гледал само първите 20мин. Берое имаха 4 стопроцентови положения за гол, а ЦСКА една греда от 40метра и едно положение на Сакалиев. След мача Ст.Младенов призна, че Берое напълно заслужено са спечелили.
    4. Явно когато любимият отбор губи, винаги съдията е виновен - за 120мин. колко грешки допусна съдията? Я се опитай да ги изредиш. Когато Левски и ЦСКА се опитват да се изкарат жертви на съдиите направо ме напушва на смях. И искам само да отбележа, че преди да свири съдията дузпа, страничния вече беше вдигнал флага.
    5. Винаги съм се чудил, как някой за да оправдаят собствената си безпомощтност и грешки са готови да обезценят труда на другите. ЦСКА играха срещу отбор от момчета на по 20-23 години, които не бяха вкарвали гол от 5 мача и бяха безапелационно надиграни. Това е истината, колкото и тя да не се харесва на някой.

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
      Великият червен отбор, повалил толкова грандове се мъчи с Берое, мача се води от португалски съдия, Сираков го е поръчал и затова Силва има червен картон. Мамка му на БФС , може ли така да реже червените, а те играят толкова добре и имат толкова успехи в миналото. Това е толкова несправедливо, мръсни левскари, не стига че ги бихте ами сега сте поръчали и тоя съдия. Ако искате да си говорим само за миналото и за това какъв циганин е тоя Гонзо и другите малоумници от Герена, какво ще кажеш Импе, да не се ядосваш
      Лонд - не ти ли направи впечатление едно странно обстоятелство? Едно и също нарушение - задържане с ръка, извършено ОТ Тиаго Силва бе наказано с червен картон, а извършено СРЕЩУ него, беше безнаказано? Аре - обясни ми ей-това нещо. А колко картона бяха вдигнати на Берое, за дивашките им нарушения? Котев напусна конкузен, а черният "Митко" ако е християнин, трябва да си запали много голяма свещ, че не е с два гипсирани крака - тия направо го клаха с бутоните си де що го хванат по теренът. И какви са тия цигании - първо се свири дузпа, после се отменя? Не съм я гледал, защото излязох преди това, но ми се вижда много странна тая работа.

Иначе и аз недоволен от играта на нашите, въпреки че имаха явно превъзходство, показаха пълно неумение пред голът. Много ни липсва Велизар - на оня ловешки селяндур, дето го съсече, сакати деца да му се родят.

Проблемът е, че нашите, в лицето на Стойчо Младенов само приказват - садии като тоя и особено немецът от мача с Подуене живе не трябваше да ги оставяме да излизат от България.
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• ООООПАА !

АЙДЕ НА БОРЦАТА !

ЦЕНА , КОЙ КОЛКО ДАДЕ !

МОЖЕ И ПО ЖЕЛАНИЕ !

ТОВА Е ПРЕПОРЪКА !

ЕЙ АЙДЕ ИЗГОНЕТЕ ЛУПИТО !

ИНАЧЕ БОРЦАТА !

ДА ЗНАЙТЕ !

ТАМ ВИ Е МЯСТОТО !

БОРЦАТА !

ВЕЧЕР ОТ 21 ЧАСА ИМА КАКВО ДА ГЛЕДАМЕ !
        Tova e BFB , zasega e taka !

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham

Бързо се поправи
          Ми то как да не се объркаш Фани едните па удари другите! Боклуци!
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бързо се поправи
            Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
              Ей, тва наште дървета и те много долно племе! Срам, вече 90 минути не могат да бият едно Берое! Май нашата идея ще трябва бързо да я реализираме, щото тая паплач е направо срам за футбола.
              Май каквато държавата, такъв и националния отбор, такива и левскито и цесекато на тая шибана държава!

Значи аз и Graham ще палим, а lond2001 ще отстрелва бегълците.
              Аз съм навит.
              P.S. И вие играете е Пирин.Бероето си свърши работата
              Life won't wait for you.

Коментар

• Ей, тва наште дървета и те много долно племе! Срам, вече 90 минути не могат да бият един Пирин! Май нашата идея ще трябва бързо да я реализираме, щото тая паплач е направо срам за футбола.
                Май каквато държавата, такъв и националния отбор, такива и левскито и цесекато на тая шибана държава!

Значи аз и Graham ще палим, а lond2001 ще отстрелва бегълците.

Коментар

• Аз съм навит да ги отстрелвам, ако бягат. То само малоумници, няма да ми е жал, пък вие ми пазете бирата студена.

Коментар

А аз предлагам вътре при дърветата да вкараме и изродите на Дудучето и Тепсията.
                    Навит съм, ама кой ще варди отвън да не избяга някой? Трябва груба сила, че тия като видят дебелия може и да почнат бързо да бегат, за разлика от по време на мач

Коментар

• А аз предлагам вътре при дърветата да вкараме и изродите на Дудучето и Тепсията.
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Аз предлагам в деня на финала на Шампионската лига, няколко часа преди мача, да съберем червения и синия дървен материал на някой стадион, да залостим вратите и да им драснем клечката. За всеки случай, за да не избяга някой, отвън пускаме да дебнат изродите на Тепсиев и Дучето, въоръжени с дебели сопи и много алкохол.

А ние да си идем в къщи, да си отворим по една бира и да гледаме Футбол!

Коментар

• Ааа има греди за сечене.И футболни и на футболисти ... Проблема е не че ни е пълен отбора с дървен материял.Проблема е че са талпи а не бичмета.
                          Life won't wait for you.

Коментар

• Ей ще дадат някоя дузпа на края на мача за Левски и върви обеснявай, че нямаш сестра. Бе то бива бастуни, ама поне пари да не им даваха, 60 мин. гол да не можеш да вкараш. А иначе за футбол-ДА довечера по бтв, снощи така се накефих

Коментар

Днес всички сме много самокритични.Сигурно е от времето.
                              друго не остана...

Коментар

• футбол!?- довечера в 21.30 по BTV, може пак да дадат някой спектакъл...;-)

Коментар

Working...
                                X