Първоначално изпратено от penko77
Импе, много те уважавам, но си много пристрастен и това ти пречи да виждаш обективно нещата.
1. На Т.Силва не беше показан червен картон за задържането, а втори жълт. И този картон не бе показан просто за хващане с ръка, а доколкото си спомням той фаулира футболист навлизаш в наказателното поле. Все пак има значение къде ще хванеш някой -дали в центъра или на сантиметри пред наказателното поле. Странно как никой дори Т.Силва не протестира, но тук все някой ще се окаже по-умен от цяла България.
2. Къде ги видя дивашките нарушения на Берое? Аз никъде от никой не прочетох да се оплаква, а тук чета за "дивашки" нарушения.
3. Къде го видя това превъзходство на ЦСКА, явно си гледал само първите 20мин. Берое имаха 4 стопроцентови положения за гол, а ЦСКА една греда от 40метра и едно положение на Сакалиев. След мача Ст.Младенов призна, че Берое напълно заслужено са спечелили.
4. Явно когато любимият отбор губи, винаги съдията е виновен - за 120мин. колко грешки допусна съдията? Я се опитай да ги изредиш. Когато Левски и ЦСКА се опитват да се изкарат жертви на съдиите направо ме напушва на смях. И искам само да отбележа, че преди да свири съдията дузпа, страничния вече беше вдигнал флага.
5. Винаги съм се чудил, как някой за да оправдаят собствената си безпомощтност и грешки са готови да обезценят труда на другите. ЦСКА играха срещу отбор от момчета на по 20-23 години, които не бяха вкарвали гол от 5 мача и бяха безапелационно надиграни. Това е истината, колкото и тя да не се харесва на някой.
Коментар