IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Днес всички сме много самокритични.Сигурно е от времето.
    Life won't wait for you.

Коментар

• Те тичат ама на мен ми се гледа футбол, а не кушии.

Коментар

• тия вашите може да са куци ама тичат, а нашите дървета..., идеята за сечта ми допада, тоя индиец се видя, йоги няма да ни направи, но крайно време е да ни скъси с една глава...

Коментар

• Язък, няма да се срещнем за купата. Няма да коментирам много, че орлетата току виж излъгали конете

Коментар

• Абе то май и из нашия табун трабва чистка

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
              Вие да не сте парк, че да сте най-големи!?
              ;-) де да бяхме, но поне куците коне има каде да припкат ;-)

Коментар

• Първоначално изпратено от lond2001
                Вие да не сте парк, че да сте най-големи!?

Цяла гора сме.Като ги гледам обаче ще има санитарна сеч.
                Life won't wait for you.

Коментар

• Оставете го човека на мира!

Какво е виновен императора, че Борислав Михайлов си пие винцето с президента на португалския футболен съюз! Той за това е пратил най-слабия съдия от долните португалски дивизии, за да закопае ЦСКА!

Коментар

• Вие да не сте парк, че да сте най-големи!?

Коментар

• това, че в момента имаме повече дървета от Уески не означава, че не сме най-големия отбор в България

Коментар

• Великият червен отбор, повалил толкова грандове се мъчи с Берое, мача се води от португалски съдия, Сираков го е поръчал и затова Силва има червен картон. Мамка му на БФС , може ли така да реже червените, а те играят толкова добре и имат толкова успехи в миналото. Това е толкова несправедливо, мръсни левскари, не стига че ги бихте ами сега сте поръчали и тоя съдия. Ако искате да си говорим само за миналото и за това какъв циганин е тоя Гонзо и другите малоумници от Герена, какво ще кажеш Импе, да не се ядосваш

Коментар

• още не съм чул колко пари са обявили за селекция за новия сезон и дали въобще ще дадат за такава, но и да обяви аз не му вярвам

Коментар

• Аз не виждам кой от нашите ще вкара.Май,май на дузпи ще се надяваме.Обаче Пифа го няма.
                            Life won't wait for you.

Коментар

• единственото положително в цялата история май е факта, че и те не могат да ни вкарат гол, което никак не топли червените сърца

Коментар

• Лупи не може да мисли
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X