IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ЦСКА излиза на борсата

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Абе, к'во стана, ЦСКА на Митал ли е още или Черепа си го прибра?

http://topsport.ibox.bg/news/id_633493514
    ----------------------------------------------------
    [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• Първоначално изпратено от pepo11
      Няма мое няма твое - всичко е Берое!
      Н.БАЛЕВ - ПРЕЗИДЕНТ, ПРЕЗИДЕНТ

Коментар

• Няма мое няма твое - всичко е Берое!

Коментар

• Първоначално изпратено от ratti
          Не разбирам само за каква ОТМЕНЕНА ДУЗПА ми говорите.Или не сте гледали мача или не знаете правилата във футбола.Преди да посочи бялата точка/дузпа/ гл. съдия не видя че страничния съдия вече беше вдигнал флага за засада на футболист от ЦСКА.И за това си отмени решението. Ето това е !
          Ами не е честно!
          Главния може и да не зачете сигнала на страничния! Ако беше БГ съдия, при 1:0 за Берое, така щеше да направи!!!

Коментар

• Не разбирам само за каква ОТМЕНЕНА ДУЗПА ми говорите.Или не сте гледали мача или не знаете правилата във футбола.Преди да посочи бялата точка/дузпа/ гл. съдия не видя че страничния съдия вече беше вдигнал флага за засада на футболист от ЦСКА.И за това си отмени решението. Ето това е !

Коментар

• Mисля че е време да почваме да стискаме палци Локо Сф да стане шампион, че малко да разчупи синьо-червеното клише!

И без това винаги съдиите ще са виновни и на Левски и на ЦСКА, а също и БФС! Винаги има феновете на двата гранда да си намерят успокоение за безхаберната игра!

ПП В тази връзка спрете да убеждавате Императора, че ЦСКА са били по-слаби от Левски в събота, и от Берое вчера! ПРОСТО СЪДИИТЕ СА ГИ ЗАКЛАЛИ, ОДРАЛИ, ОБЕЗГЛАВИЛИ и още лоши думички, които не ми идват на акъла в момента!

Коментар

• Импе, не гледах мача и не мога да кажа за картоните, но за дузпата питах човек, който е левскар и на когото вярвам, че той ми каза че дузпа имало. То това е разликата, левскарите в по-голямата си част сме обективни. Не мога да разбера обаче как след като отбора ти е паднал от тимче, като Берое пак гледаш в кошницата на Левски, пак обвиняваш съдията, Сираков и т.н. Ставаш смешен, вземи пример от другите червени фенове във форума, по мъжки приемат загубата. Аз също не съм горд от Левски, биха но за мен са пущиняци, евала на Пирин.

Коментар

• Abe da vi pitam imalo li e period vav istoriata na bulgarskia futbol kadeto cska e bil po slab ot levski?4eteiki tazi tema stigam do zakliu4enieto 4e cska sa vinagi nai silni i po golemi ot tiah niama.Pustite sadii,prirodni uslovia,valutni kursove,uveli4enieto na zenite na toka i pro4ie sa pri4ini cska poniakoga da gubi i da duha supata.
                  Pomnite li slu4ai cska da e zagubil ma4 bez da e obviniavan sadiata,trevata,sablekalniata,maglata na leti6te sofia ili bfs?

Klasirane:

1.Levski
                  2.Lokomotiv
                  3.cska

Коментар

• Императорът, откога велик отбор като цеска чака 124 минута за да решава мачовете си с отбори като Берое АКБ?

Е, срещу Хайдук Кула някак си стана, ама то не може всеки път.

И моля, не искам да слушам за съдията. Предполагам че срещу Славия ще ви свири сръбски съдия, за да можете да обясните и за конспирацията и за близките връзки на Венци Стефанов и Славия в Сърбия

А и какво се притесняваш - вие нали вече спечелихте 1 купа тоя сезон - на приятелски турнир в Турция. Откакто тамилските тигри и други уникати от Азия влязоха в управлението ви - сте широкоскроени като индийска роба и сте много ларж и решихте да оставите и на другите отборчета по 1-2 купи/титли

Коментар

• Да, но ако не беше ги дал тез 4мин., кога щеше да се стигне до тази ситуация за дузпата?

Коментар

• Аналгинов - 4 минути струват доста по-малко от една неотсъдена чиста дузпа.

Фордов - човекът си каза истината. А ти ми обясни как го наказват по-малко от денонощие преди следващият (днешният) мач напук на всички правила. Не бъркай играчът Кайзер Френц с човекът Бекембауер. Той и Сираков беше добър играч (уважавах го и още го като такъв), но това не пречи като човек да е пълен боклук - подлец, простак, корумпиран тип и интиригант.

Пифът може да не е най-великият футболист, но като истинският мъж не се бои да каже истината... или поне това, което мисли. Един достоен и честен мъж не може да бъде наричан "смешник".

Знам, че мечтите са безплатни, ама на вас купените титли обикновено ви излизат скъпо - последният път "само" 17 парцала в съдраното ви серкме. Нищо - печелете още титлички с далаверки под масата, а после обяснявайте колко сте велики, като ви шибат всички подред в някоя квалификационна група.

Преди малко видях нова проява но подуенската подлост - как Ангелов първо изрита едно младо момче (с първи официален мач) от Пирин, а после веднага се просна и почна да се прави на ударен.... като играч е добър, но се радвам, че се махна от ЦСКА - нас такива малоумници и боклуци не ни трябват. Такива сръпски подлеци трябва публично да бъдат пребивани с тояги.
                        Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Резонна загуба за прасенцата, нищо не играха, добре че накрая им се отдаде възможност да обвинят съдията, че иначе... Пък глупавия Пиф ако си беше затворил устата можеше и да не го накажат, но той си каза мъдростите пред камерата за ръководството на БФС а това е нечувано- да се плюе по институцията, още повече и по Кайзер Франц на който този смешник не достоен дори да му лъска обувките. Но нищо, големия треньор Тройчо Торпедото ще стегне състава до края на сезона, и лятото с големите пари на Митал ще се борят за титлата- мечтите са безплатни.

Коментар

• Ок Импре, за някои неща съм съгласен, но може ли да ми обясниш, как този "поръчков" съдия дава 4-минутно продължение на 15 минутното продължение, след като гола бе отбелязан в 119мин. и имаше само една загубена минута след гола. Малко странно ми се струва - ако е целял да помага, едва ли би дал повече от 1мин. и никой нямаше да го упрекне в нещо. Тез 4мин. дефакто се явяват 12мин. продължение на нормално полувреме - все едно на други мачове голове не се бележат! Абе както и да е. Много време му отделих на тоз мач.

Коментар

• Ти просто не можеш да осъзнаеш,колко си зле

Коментар

• Аналгинов:

1. Не отричам вторият жълт на Тиаго. Искам някой да ми обясни защо на мачът с Подуене идентично нарушение срещу него не беше свирено? Неговото нарушение днес бе очевидно, нарушението срещу него в събота - също. И май беше в наказателното на Подуене, а не в центърът. Първият му жълт картон днес бе показан ТРИ минути след като Тиаго бе спънат пред очите на садията и португалският педераст си затрая.

2. За дивашките нарушения питай Кирил Котев и Удоджи.

3. Превъзходството беше навсякъде - в разиграванията, във владеенето на топката. Не е вярно, че сме имали само един удар.

4. Ами например ОЧЕВАДНАТА дузпа, която тоя боклук първо отсъди, после отмени. Сега гледах по Канал 3 - абсурдно е дори да се говори за засада. Или нарушението срещу Тиаго, което бе очевадно и заради което картон бе показан на... потърпевшият (?!?!?)

Или меко казано странният факт, че Пифът е бил наказан по-малко от денонощие преди мачът с Берое - в правилникът изрично е упоменато, че наказанията се оповестяват... не съм сигурен 24 или 48 часа ПРЕДИ следващият мач - ако не - остават за по-следващият. Както е тръгнало скоро ще почнат да наказват играчи на ЦСКА в денят на мачът и да оповестяват наказанията когато играчите вече загряват. Да не говорим за смехотворната причина за наказанието - щото Пифът бил казал нещо двусмислено в интервю за частна кабеларка, а не защото е направил нещо на теренът.

5. Не отричам, че ЦСКА играха слабо, но не бяха категорично надиграни... а и така да е било, това не дава право на някакъъв педал да ни реже главите със свирката си. Убеден съм, че Пифът нямаше да пусне тоя левашки гол от 20 и повече метра. А вече обясних как наказанието му противоречи на правилникът.
                                Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

Working...
                                X