IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• няма безплатен обяд,нали знаеш.....

Коментар

• Това да не са Химипорт да дават аванта...

Коментар

• Ще бъде максимално одиране...колкото може повече..

Коментар

• SAMO NE SLAGAITE NJAKAKVI BOMBASTI4NI CENI NA AKCIITE SI. VSE PAK E NOVA KOMPANIJA

Коментар

• Първоначално изпратено от Maxim Behar
            Е, то си е ваше решение в крайна сметка. Нека първо видим първо финансовия план и разчетите за следващите няколко години... А и ние не разчитаме на предлагане сред колеги от рекламния банш, по-скоро имаме огромен интерес от наши настоящи и потенциални клиенти... Или просто от хора, които искат да спечелят
            последното изречение да не би да е препоръка?

Коментар

• Е, то си е ваше решение в крайна сметка. Нека първо видим първо финансовия план и разчетите за следващите няколко години... А и ние не разчитаме на предлагане сред колеги от рекламния банш, по-скоро имаме огромен интерес от наши настоящи и потенциални клиенти... Или просто от хора, които искат да спечелят

Коментар

1) да направим нашия бизнес още по-прозрачен, по-лесен за прогнози и контрол, по организиран, а с това е по-печеливш;
                2) да дадем възможност на клиентите ни да бъдат акционери при нас и с това ние да имаме много мощен стимул за още по-добро представяне, пък и те да знаят какво става в компанията, в която си дават парите; 3) да предоставим на преференциални условия част от акциите на дружеството за покупка от служителите и така те да станат акционери и 4) с парите от продадените акции на борсата да развием дейности, за които сега ползваме подизпълнители и рядко имаме контрол върху качеството на услугите и с това да се опитаме да направим малко по-затворен цикъл от услугите, за чието качество ние лично гарантираме.
                Прочетох горните няколко идейки, които оставиха у мен ясното убеждение, че трябва да оставя хилядите знаещи мениджери, служители и партньори в рекламния бизнес да си купят акции.А аз няма да участвам, за да не вдигам излишно цената на акциите.Нека другите печелят....
                Толкова алтруизъм, толкова щедрост звучи от всеки един ред, че ми идва да се разплача - какви добри Еднолични собственици имало в България! Благодаря Ви г-н Бехар - Вие върнахте детските ми мечти за честно и справедливо разпределение на ПР богатствата на България!

Коментар

• ...мдааа, така се получават разминаванията в очакванията))

Коментар

• ... ами...това са две доста различни неща Пък и на Сейшелите все още няма фондова борса... Няма как се да научите каквото и да е, ние само сме заявили нашето желание, също така че работим здраво по този въпрос и когато предлагането започне с удоволствие ще отговоря на всички ваши въпроси доста конкретно. Всичко добро

Коментар

• Благодаря за отговора, макар че не научих нещо ново от него)
                      Нищо, винаги има варианти....например да помечтая, а и да стигна до едно райско кътче- Сейшелите, вместо да се терзая по разни ИПО-та)))))

Коментар

• Здравейте,

както в самото начало ви казах, още е е твърде рано за каквито и да е конкретни цифри, все пак работим по няколко варианта, както обикновено става при сериозно листване. Еестествено, че и сега мога да предоставя акции или дялове на колегите ми, но прекрасно знаете, че тяхната стойност няма да бъде пазарна в смисъла на публичното предлагане. А и това е само един от елементите, наистина само един, от идеята да станем публична компания. Приблизително 10 на сто чиста печалба след всички данъци в нашия бизнес не е лош резултат, все пак сме в сферата на услугите, а и постоянно инвестираме в нови идеи и нови проекти. Със сигурност обаче тази цифра може да се оптимизира и да стане още по-добра... И ще стане. За всичко това, обаче всеки бъдещ акционер ще има точна и изчерпателна информация веднага щом нашето листване стане факт. Дотогава има много време и много работа.

Желая ви успешна седмица

Коментар

Здравейте,

основните цели - така, както сме ги замислили засега - са: 1) да направим нашия бизнес още по-прозрачен, по-лесен за прогнози и контрол, по организиран, а с това е по-печеливш; 2) да дадем възможност на клиентите ни да бъдат акционери при нас и с това ние да имаме много мощен стимул за още по-добро представяне, пък и те да знаят какво става в компанията, в която си дават парите; 3) да предоставим на преференциални условия част от акциите на дружеството за покупка от служителите и така те да станат акционери и 4) с парите от продадените акции на борсата да развием дейности, за които сега ползваме подизпълнители и рядко имаме контрол върху качеството на услугите и с това да се опитаме да направим малко по-затворен цикъл от услугите, за чието качество ние лично гарантираме. ...
                          Поздрави и от мен, г-н Бехар,
                          Желанието за открит диалог заслужава само адмирации!

Мисля, че е малко рано да се обсъжда евентуално листване през есента, но при започнала дискусия, ще се радвам и аз да получа няколко отговора.
                          1.Обсъждан ли е вариант за набиране на заемен капитал от други финансови институции?
                          2.Какви активи има компанията-материални и нематериални?
                          3.От изнесените финансови данни, нормата на печалба е около 10%, за съжаление нямам информация каква е средната за тази сфера на услугите?
                          4.С парите от продажбата на акции, ще се развиват дейности, които досега са били странични за основната дейност, ако правилно съм разбрала.Може ли малко повече информация за какво става въпрос и дали това се отнася отново за сферата на услугите или има и производствена дейност.И как всичко това ще се отрази на крайния продукт като цена и търсене?

По отношение на предоставянето на акции на служителите в компанията, мисля че е много добро решение, но не виждам никакви пречки още в близките дни да бъде направено, при добро желание от страна на акционера/те и без да има публичност))))))

Успех във всички добри начинания!)

Коментар

• Искам да напомня на участниците във форума, че Максим Бехар, заедно с PDP/FEEI/ и самите представители на Инвестор.БГ са малкото "бели лястовици" от публичните компании, които са готови да отговарят на въпроси, свързани с дейността на представляваните фирми...в един форум.
                            Дали са PR-кампании.Да, но всяка такава кампания е изложена на риска, освен позитиви, да донесе и негативи.
                            Така че, дори само заради това заслужават уважението ни!
                            А ограничаването на безмислените реплики, само ще повиши качеството на очакваната информация и ще позволи запазването на добрия тон!

Коментар

• Ама къде точно да Ви целунем г-н Мончо?

Коментар

• Първоначално изпратено от PDP
                                Браво!
                                Поздравявам Максим Бехар за това, че е тук и има желание да комуникира с инвесторите
                                ...
                                Първоначално изпратено от netware5
                                Здравей Максим. Обръщам се на "ти", защото сме се срещали покрай Мони Паси. Радвам се, че намери смелост да се хвърлиш в "гнездото на осите"... Появата ти във форума и начинът по който я направи доказват отново, че те бива много в областта на PR-а.
                                ...
                                Първоначално изпратено от joro lex-a
                                Приятно съм изненадан от откритата позиция на г-н Бехар.
                                ...
                                Първоначално изпратено от PDP
                                ...Ако съм пропуснал и аз Ви пожелавам успех...
                                Първоначално изпратено от B.Graham
                                ...Чест Ви прави участието в дискусията, г-н Бехар.Поздрави и успех с IPO-то...
                                Първоначално изпратено от LUBIMEC 13
                                БРАВО и ПОЗДРАВЛЕНИЯ от МЕН, г-н БЕХАР!
                                Умен стратегически ход!
                                Впечатляващо.

Коментар

Working...
                                X