IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

PR компанията на Максим Бехар излиза на БФБ с IPO

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Браво x_to

Браво x_to и аз познавам въпросното човече,по-точно не можеш го описа. Нали знаеш какав Е ТРЯБВАЛО ДА БЪДЕШ,за да те прати ЦК на БКП кореспондент на "Работническо дело" в размирна Полша. От Бехар пари няма да видите...

Коментар

• Sofia, Bulgaria (PRWEB) June 27, 2007 -- Boyko Borisov, Mayor of Sofia, John Beyrle, US Ambassador, Jeremy Hill, UK Ambassador and Alan D. Levy, Chairman of Tishman International turned the first sod of Sofia Airport Center...

...Пауза...и после...

Първа копка на Sofia Aiport Center, Tishman с интерес и към Варна и Пловдив...

Забележете датите, на които са публикувани двата материала!

Сегааааа, интересно, дали Инвестора са някакви пророци или Максим е решил да освежи позадрямалия от жегите международен новинарски пейзаж като публикува с днешна дата прес рилийз, за който се предполага, че е трябвало да бъде пуснат преди близо месец
      ----------------------------------------------------
      [url=http://designinteriorideimebeli.blogspot.

Коментар

• абе сигур има голема работа по големите избори, кога минат, че се появи пак, нема де да оди, то кво е земята - едно калбо вървиш, вървиш и кога се огледаш, па си се на същото место завърнал
        Може г-на да е решил да диверсифицира нещо изборно, то само от реклама верно може, ама ако може и нещо друго - що не, таман па и белким поостане нещо за през зимата, кога седнат да го мислат големиа отчет

Коментар

• Какво стана с Максим Бехар?
          Имаше тука ала бала и 3 месеца вече нищо

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
            Ако приемем, че аз съм полуинтелигент и сравним интелигентността си, то тогава ти си .......
            Извинявай че така съм те надценил. Третият закон на Максим ти е изсушил и последната клетка.

Коментар

• Първоначално изпратено от x_to
              Бях си позволил да напиша 1 пост с „клониран” ник (Максим Бехар), но веднага ме изтриха. Стилът подсказваше за това, че зад него не стои самия Бехар (някои полуинтелигенти като netware5 си помислиха, че съм клонирал ника с оглед заблуда, а то бе от стилистична гледна точка; ама иди и обяснявай на бездарниците). ..............
              Ако приемем, че аз съм полуинтелигент и сравним интелигентността си, то тогава ти си .......... Клонирането на никове не се толерира тук, каквито и тъпи "стилистични гледни точки" да имаш. А мнението си за Максим Бехар можеше да го изкажеш и под друг ник, както вече направи.

P.S. Мнението ти за Максим Бехар няма да го коментирам, защото въпросът не ми е интересен по принцип. Нямам намерение да участвам в неговото IPO.
              He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Бях си позволил да напиша 1 пост с „клониран” ник (Максим Бехар), но веднага ме изтриха. Стилът подсказваше за това, че зад него не стои самия Бехар (някои полуинтелигенти като netware5 си помислиха, че съм клонирал ника с оглед заблуда, а то бе от стилистична гледна точка; ама иди и обяснявай на бездарниците). Моля за извинение.
                Ръководителят на М3 (да не се бърка с 3М, която е една посредствена компания, позволила си да открадне абревиатурата от прочутия пиар спец, леко да я модифица и непрестанно се стреми да му подражава) спазва 3 много важни закона (на това се дължи и неговия невероятен успех):
                1) Не си прави други идоли освен парите
                2) Лъжата е истина
                3) Влюбеният в себе си няма съперници
                Съблюдавайки (строго!) горепосочените, г-н Бехар е успял да достигне известни върхове. Откровено казано (според мен) има и няколко много успешни кампании. Жалкото е, че огромната част от неговата дейност е свързана с меганеуспешни като резултат (и точно обратното като печалба за М3). Всички (надявам се) си спомнят за изграждането на интернет сайт за около 60-70 хил.лв. Посещението на този сайт те хвърля в „тих ужас” – оттам струи такава некадърност, че си мислиш за дадени 100 лв. от МВнР на тинейджър за направата му (а то какво било – прочутият отвъд 9 страни в 10 пиар корифей прибрал/присвоил/откраднал огромна сума). Като идея (български компании тип „максимовата” да се листват на борсата) навярно не е лоша, но свързаните с корупцията „специалисти” не могат да бъдат „нормални компании”. Както казват някои клакьори във форума „г-н Бехар е човекът-фирма” ще да е вярно, защото без изпечен корупционер като Бехар – няма компания, няма печалба, няма нищо. Питайте Бехар! Той знае точния човек, точното място и точната сума, която трябва да се даде за да се спечели някой проект. Титанът нарича това средство за насърчаване на продажбите (разбирай покупките), а не подкуп!
                От такива личности като Бехар, със сигурност нямаш шанс да спечелиш, може би няма да загубиш, но сигурно е само, че печели Той!

Коментар

• ..Между другото от много години, седем или осем, ние публикуваме нашите годишни отчети във вестник "Пари", там тренда на развитие може да се види най-точно. ..
                  Tва е чудесно г-н Максим Бехар - имам предвид тва, къде да има некакъв тренд, Искам да се извина, че пиша малко селската, тва- знам, тва и пиша нема страшно инак много ми се заиска в тоя критичен момент, ласкаво да подпитам, можеме ли да свалиме некой отчет през интернет, да му фърлиме едно оченце ? Тва е жизнено важно за случая - да го потвърдиме тренда
                  Става дума за минали периоди, не за бъдещи и сегашни, нещо кое вече се е случило некак и нема нужда да се пренастройва

Коментар

• О, не се притеснявайте, знам много добре какво правя, а и консултантите ни разбират доста от цифри... Прекалено отговорен съм, за да си позволя аматьорски писания. Хайде, със здраве, който и да сте вие. Усмихнете се днес на някого, поне това не забравяйте

Коментар

• Първоначално изпратено от Maxim Behar
                      Здравейте,

няма да мога да приема съвета ви.

Имаме още много бизнес, и то добър бизнес да направим в България, пазарът ни дава този шанс и ние ще положим всички усилия да го направи по начин, който смятаме за най-успешен. Борсата пък ни дава прекрасната възможност да го развием още по-бързо и от него да спечелят повече хора.

Имайте малко търпение и тогава можем да подновим този разговор с много по-конкретни резултати. Между другото от много години, седем или осем, ние публикуваме нашите годишни отчети във вестник "Пари", там тренда на развитие може да се види най-точно.

Приятен ден и опитайте се поне веднъж днес да се усмихнете на някого, действа добре
                      Добре Мончо! Да не кажеш че не съм те предупредил после че това не е лъжица за твойта уста! Троши си главата дебела! Но помни че това са частни пари, не са ти държавни пари по някаква си предприсъединителна стратегия за която никой не е чувал! Разочароваш ли частните пари ще имаш проблеми не само с парите, но и с бизнеса си и най-вече със скъпия ти персонален имидж или бренд, както искаш го наречи!

Аз спирам да пиша по тая тема за да не каже някой че се заяждам!

Коментар

• Г-н Бехар, скоро четох, че при всички проекти финансирани от ЕС задължително се отделя определен процент за ПР и поради тази причина се очаква огромен бум на ПР сектора в Източна Европа.
                        Вие разчитате ли на тези пари или ще сте насочени главно към корпоративни клиенти?

Коментар

• Нещо започна да го изнервяш FinGuru, падни по очи пред божеството на ПиаРа!!!

Коментар

• Здравейте,

няма да мога да приема съвета ви.

Имаме още много бизнес, и то добър бизнес да направим в България, пазарът ни дава този шанс и ние ще положим всички усилия да го направи по начин, който смятаме за най-успешен. Борсата пък ни дава прекрасната възможност да го развием още по-бързо и от него да спечелят повече хора.

Имайте малко търпение и тогава можем да подновим този разговор с много по-конкретни резултати. Между другото от много години, седем или осем, ние публикуваме нашите годишни отчети във вестник "Пари", там тренда на развитие може да се види най-точно.

Приятен ден и опитайте се поне веднъж днес да се усмихнете на някого, действа добре

Коментар

• Тоя Мончо ще ме умори от смях, бюджет, финансов план, стратегии, визии...Ще се окаже че тая компанийка без реални активи и с 30 души персонал (колкото една малка фурна или бозаджийница) има по-добро корпоративно управление от коя да е друга в България. Ами добре господин Мончо след като сте толкова перфектни във всяко едно отношение предоставете ни тези документи, нека се убедим че е така както казвате. Защо да чакаме проспекта чак? Та него ще го напишат някакви голобради не-добре-платени анализатори дето и хабер си нямат от вашия бизнес, дайте ни да пием вода от кладенеца!

И да съм нахален по PR-ски и пак да питам, като интереса е от клиенти и частни лица авери на господин Мончо защо се прави ИПО? Що не се направи ЧАСТНО ПЛАСИРАНЕ?

Явно "приятелите" на господин Мончо не са му чак толкова големи приятели и им е необходима ликвидността и прозрачността на капиталовия пазар като презастраховка на инвестицията им. Моя съвет към Мончо е да поработи върху доверието на тия хора и да ги убеди че могат да инвестират в него ОЩЕ СЕГА.

ИПО-то е скъпо господин Мончо, а и дисциплината изисквана от борсата ще се окаже непропорционално тежко задължение за малка фирма като вашата. Помислихте ли за това? Знаете ли че ИПО-то е само началото на живота на една публична компания? Нека не се заблуждаваме, дори с цялата ви непресъхваема енергия г-н Мончо и уменията ви да сте тук и там и да трупате контакти, пазара в БеГе на услугите които предлагате е малък и голям и експлозивен растеж е невъзможен.

Ето дадох ви безплатна консултация, добронамерен съм. Единствената ми молба е, ако е възможно да опаковате камерата си и останалия си багаж и да си отидете на Сейшелите, да си седнете на един плажен бар там и поглъщайки някой елексир в състояние на тотално блаженство да забравите пътя обратно.

Покорно благодаря!

Коментар

• DA BE, TO E KRAINO VREME I IPO DA SE PROVALI. TAKA 4E DA VNIMAVAT S CENITE

Коментар

Working...
                                X