Взех си тук пък да видим.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Тук има новина, никой нищо не пише! Я да изтупам темата от прахта и да сложа инфото за инвестиция, която е направена в нова компания
www.x3news.com
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Скоти,
ти пак си избрал синьото хапче!
Затова където аз виждам единици, ти виждаш нули. И обратно Обаче Архитекта е дал еднакви права и на теб, и на мен, и затова ще ти кажа -
и на СИН, и на УИН, Мажовците не са измамници, не са, не са!!!
Те са едни предприемчиви, умни и интелигентни хора, чиито истории трябва да се изучават в училище, в часовете по Предприемачество! Това са хора - българи, с които трябва да се гордеем!
Това, че нещо някога не се е случило точно както или когато го е планирал Мажо, Мажо не е успял да привлече капитал, Мажо няма достатъчно опит, или Мажо не е достатъчно отворен към инвеститорите, не е голям проблем! Това е част от пътя към успеха. Пътя, който Мажо ще извърви, ако има необходимите качества...
Според мен и двамата Мажовци правят най-доброто, което могат, и вярвам, че в някакъв момент ще успеят. Съдбата понякога помага, друг път пречи.
-усещане за хора
- комуникативност
- доброта
с тези двамцата съм се виждал в личен разговор и това ми е било усещането... после се е потвърдило от техни думи. И дела в миналото ...
знаеш ли защо не инвестирам големи суми в групата на чичо Оги... ?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Съни ама спри да инвестираш в измамници...УИН ,син карс итн проверявай ги тези мажовци... на мойте въпроси в Карол също лъга и отговаряше уклончиво...аман от такива хора в тази държава
ти пак си избрал синьото хапче!
Затова където аз виждам единици, ти виждаш нули. И обратно Обаче Архитекта е дал еднакви права и на теб, и на мен, и затова ще ти кажа -
и на СИН, и на УИН, Мажовците не са измамници, не са, не са!!!
Те са едни предприемчиви, умни и интелигентни хора, чиито истории трябва да се изучават в училище, в часовете по Предприемачество! Това са хора - българи, с които трябва да се гордеем!
Това, че нещо някога не се е случило точно както или когато го е планирал Мажо, Мажо не е успял да привлече капитал, Мажо няма достатъчно опит, или Мажо не е достатъчно отворен към инвеститорите, не е голям проблем! Това е част от пътя към успеха. Пътя, който Мажо ще извърви, ако има необходимите качества...
Според мен и двамата Мажовци правят най-доброто, което могат, и вярвам, че в някакъв момент ще успеят. Съдбата понякога помага, друг път пречи.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Съни ама спри да инвестираш в измамници...УИН ,син карс итн проверявай ги тези мажовци... на мойте въпроси в Карол също лъга и отговаряше уклончиво...аман от такива хора в тази държаваПървоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
Аз си представям измамника по-скоро като човек, който щом барне парата и бърза да я раздаде на някого, за да направи някаква схема. Интересно ми е как точно се получава измамата при WIN, при положение, че са инвестирани само 1,2 млн долара от общо към 3 млн?
Това за мен е гарант, че парите няма да бъдат дадени на някоя " схема "!
Коментар
-
Съни ама спри да инвестираш в измамници...УИН ,син карс итн проверявай ги тези мажовци... на мойте въпроси в Карол също лъга и отговаряше уклончиво...аман от такива хора в тази държава
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Това е естествено следствие на дадените неточни и непълни отговори на журналистическите въпроси. Хубаво е човек да чете какво е написал, и да дава точни и ясни отговори на зададените въпроси - недопускащи двусмислие...
И обръщение "Здравейте Славчо", предполага заключение
"Поздрави, Пламенчо"!!!
Така де - ако ще е Гарга, да е рошава!!!
Не е необходима никаква информация повече!!!
Трябва само WIN още малко да се "побарат", докато Пазарът обърне, и Кешът пак стане Цар. Тогава Заблудените ще се удавят, и ще може да се инвестира във всичко, което оцелее...
P.S. Взех си малко, но само щото вярвам, че по стечение на обстоятелствата WIN ще го удари тайминга, а не толкова заради уменията и опита на мениджмънта...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСтатията в Капитал показваше повърхностно познаване и едностранчиво поднасяне на фактите. Автора открива и се чуди за неща, които за следящите позицията са известни и като факти и като причини.
И обръщение "Здравейте Славчо", предполага заключение
"Поздрави, Пламенчо"!!!
Така де - ако ще е Гарга, да е рошава!!!
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеИначе повече информация, информация, информация, обяснения, обяснения, обяснения,.... това трябва от WIN.
Трябва само WIN още малко да се "побарат", докато Пазарът обърне, и Кешът пак стане Цар. Тогава Заблудените ще се удавят, и ще може да се инвестира във всичко, което оцелее...
P.S. Взех си малко, но само щото вярвам, че по стечение на обстоятелствата WIN ще го удари тайминга, а не толкова заради уменията и опита на мениджмънта...
- 3 Харесвания
Коментар
-
Статията в Капитал показваше повърхностно познаване и едностранчиво поднасяне на фактите. Автора открива и се чуди за неща, които за следящите позицията са известни и като факти и като причини.
Не се случват нещата със скоростта с която се надяваха новите акционери, но причината е преди всичко в световната пазарна start-up ситуация.
В една от срещите Ейч Ар споделиха, че съжаляват че са изхарчили парите и сега нямат ликвидност за да инвестират при текущия спад на оценките на ниски цени. Е при WIN ситуацията е различна, по-голямата част от парите са налични, и макар да тръгнаха от нулата имат шанса да подберат качество на добра цена.
При всяка една от компаниите които бяха подбрани, но не е или все още не е инвестирано има обективни обстоятелства за това. Тези причини са обявявани и са известни. При някой нещата ще се случат, при други не - нещо което беше ясно още преди ИПО-то. Механизма на инвестиране беше обявен и известен още тогава.
Ако някой си мисли че инвестирането е спринт, доста греши. Инвестирането дори не е маратон, а е нескончаемо ултра бягане през което непрекъснато се храниш и хидратираш, напредваш бавно и постоянно. Само така продължаваш, защото нямаш крайна цел а целта е движението.
Иначе повече информация, информация, информация, обяснения, обяснения, обяснения,.... това трябва от WIN.
Противопоставяне с медиите не е нещото. Да попадне в компанията на Исторически парк не съветвам никой, който държи на имиджа си.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от В л а д о Разгледай мнениеНещо не те разбирам. Голяма част от набраните пари не са инвестирани.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Читавите акции нямат абсолютно никаква необходимост от каквито и да са допълнителни обяснения оправдания и разяснения. Просто цифрите сами говорят из отчетите. Ам дано Батя изкара за гаджето екскурзията
Ти си известна лисанка - облизанка
Ах, гиди ти Лисанке
Коментар
-
Първоначално изпратено от Up Up Разгледай мнениеВажна новина
http://www.x3news.com/download/?id=588747
- 1 like
Коментар
Коментар