If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Мерси, Бончо. И в двата линка има само отчет без одиторски доклад или подпис.,,,даже в x3news под името "одиторски доклад" е файлът "Годишен доклад за дейността" , подписан от Пламен Русев, което смешно
Си прав! На сайта https://webit.network/investors.php даже качения отчет е предварителен, но одит също няма.
Наистина не е зле от там да почнат изсветляването - спазване на законовите изисквания
Мерси, Бончо. И в двата линка има само отчет без одиторски доклад или подпис.,,,даже в x3news под името "одиторски доклад" е файлът "Годишен доклад за дейността" , подписан от Пламен Русев, което смешно
1. Компанията се търгува през 90% от времето в което е публично под номинала от 1 лв
2. Компанията няма все още одитиран отчет за 2023г, което е нарушение на правилата и подлежи на санкция от КФН
3. Компанията е one-man-show
4. От всички инвестиции на компанията, единствено VUZ360 е оценена позитивно спрямо влизането от 70 на 100 млн. Не виждам никъде оценка на НСА на фонда, но едва ли е повече от 1.10 лв/акция по фиктивни проеценки, след което трябва да се добави поне 20% дискаунт за ликвидност
На база на какво предлагаш увеличението на капитала да е с емисионна цена от 1,50? Защото имаш акции ?!?!?
За да бъде направена преоценка на инвестия, съответната компания трябва да направи " priced round ", а не да набира капитал чрез SAFE например. Не знаем какви биха били оценките на компаниите в портфолиото при евентуален " priced round " - но някои от тях имат потенциал да се увеличат значително в следващите 2-3 години според мен. Компанията има още малко кеш за инвестиции, така че не мисля, че увеличение е спешно още тази година, а догодина може би вече ще има основание за някоя преоценка. Добър вариант ми изглеждат варанти с едногодишен срок на упражняване - това са бързо развиващи се компании и след година и половина примерно ще имаме много по-добър поглед дали искаме да участваме в увеличението. Варантите на Импулс са много добър начин и за тук.
Аз предлагам ако ще има увеличение на капитала, да е с емисионна поне 1,50 лв. за да е справедливо и да бъдат защитени интересите на първите инвеститори, доверили се и рискували капитал още преди две години.
1. Компанията се търгува през 90% от времето в което е публично под номинала от 1 лв
2. Компанията няма все още одитиран отчет за 2023г, което е нарушение на правилата и подлежи на санкция от КФН
3. Компанията е one-man-show
4. От всички инвестиции на компанията, единствено VUZ360 е оценена позитивно спрямо влизането от 70 на 100 млн. Не виждам никъде оценка на НСА на фонда, но едва ли е повече от 1.10 лв/акция по фиктивни проеценки, след което трябва да се добави поне 20% дискаунт за ликвидност
На база на какво предлагаш увеличението на капитала да е с емисионна цена от 1,50? Защото имаш акции ?!?!?
Аз предлагам ако ще има увеличение на капитала, да е с емисионна поне 1,50 лв. за да е справедливо и да бъдат защитени интересите на първите инвеститори, доверили се и рискували капитал още преди две години.
Подкрепям!
Не трябва да пренебрегват нас старите акционери, които износихме големия риск и да се даде на новите акционери да си купят акции на старата цена при вече готов портфейл, и да лапат мед наготово.
Една премия от 15% на година е справедлива. Т.е., ако до увеличението са минали 2 години и половина, това прави 37.5% и справедлива цена на една нова акция от 1.44 лв!
ВАЖНО! В срещата с възможност за личен виртуален контакт ще участват само първите 50 инвеститори, които се регистрират при отваряне на регистрацията. Те ще бъдат поканени в Zoom стая, където след официалната програма ще могат да задават въпроси директно на д-р Пламен Русев и специалния му гост. Останалите регистрирани ще получат линк за стрийминга на живо от срещата, а видео записът също ще бъде публикуван за свободно гледане след събитието.
ПЪРВА РЕГУЛЯРНА МЕСЕЧНА WIN СРЕЩА СЪС СПЕЦИАЛЕН ГОСТ И ИНВЕСТИТОР НА МЕСЕЦА Г-Н КРАСИМИР КАТЕВ
Дата: 27 юни 2024 г. (четвъртък) / Час: 17:00-18:00ч
Регистрацията отваря сега! Първите 50 регистрирани ще получат линк и парола, за да присъстват лично и участват с въпроси в срещата. При желание, имената им ще бъдат уважително споменати в специален списък като гости на събитието.
KАКВО ДА ОЧАКВАТЕ НА РЕГУЛЯРНИТЕ СРЕЩИ:
Фокус върху компания от портфолиото на WIN
Дълбок анализ и преглед на новините за компанията (публично достъпна информация). В зависимост от новините, е възможно участие и на основателя на компанията.
Среща с WIN инвеститор на месеца
Възможност за избрания инвеститор да сподели мнението си за пазара и WIN и да зададе въпроси към д-р Русев.
Въпроси и отговори
Директно взаимодействие между петдесетте участници, д-р Пламен Русев и специалния му гост.
ИНВЕСТИТОР НА МЕСЕЦА
Всеки месец д-р Пламен Русев ще се среща лице в лице с инвеститор, който отговаря на един от следните критерии:
- Най-много закупени WIN акции през текущия месец.
- Инвеститор с най-дълго притежавани акции и увеличаващ се брой.
- Важен инвеститор с опит в инвестициите, капиталовите пазари или в предприемачеството и иновациите.
Голям майтап ! Г-н Русев още малко ще поиска и пари за участие от инвеститорите, а може и томбола с награди да организира !
Много съм доволен от уебинара и от заявката на г-н Русев това да стане практика.
За мен компанията се развива чудесно и е много правилно, че забавиха инвестирането на средствата. Само незрелия ни капиталов пазар е причината акцията да не се търгува на поне 1.40-1.50 в момента. Но пък това дава възможност на борсови хиени като мен да направим много добри пакети с чудесна отстъпка (в моя случай средна 77 ст.)
Коментар