Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
- 3 Харесвания
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеНе-заслужил инвеститор
- 3 Харесвания
Коментар
-
Davos: Checks for BGN 1,600,000 received by the winners of Webit Grand Finals – Founders Games
https://blog.webit.org/2024/01/19/da...ounders-games/
- 1 like
Коментар
-
За момента смятам да позадържа. Още преди година и половина на ИПО-то се знаеше, че ще трябва да се изчака 3 до 5 години, така че то си е заложено. Промоцията с 30% бе неочаквана, ама се позабавиха с входа в компаниите и затова се получи. И четирите компании в портфейла са с добър потенциал да се развият и да поскъпнат неколкократно. Спекулантите нека да си спекулират, аз ще си чакам!Last edited by Key Ru; 16.12.2023, 00:41.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнение
Супер цена, не кото на колегата Батя, но моята е по-висока и от Вашата 81 и нещо стотинки.... и тук както и в една друга позиция чакам 2026г.
П.С. Гледай да продадеш преди следващия мечи пазар, защото пак ще я смачкат като кенче от бира. До 2026 може да не утрае
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Не, по-скоро около 0.80 се получи средна.
Влязох спекулативно иначе както казва Батя добър резултат би имало след няколко години, когато инвестициите покажат резултати.
Очаквам януари около Давос, когато ще избират победител да има раздвизване.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Оформих си аз един доста сочен пакет със средна 75 ст.
Няма да го бързам. Вярвам че инвестициите в перспективни стартъпи ще дадат плодове, но ще иска време.. 2-3 г. А доходността накрая ще си е заслужавала чакането... примерно едни 200%
Съгласен съм също така и с мнението, че SIN и WIN са доста различни компании! Колега RInvestor, по-скоро е редно да наредите WIN до 11С, IMP, HRC и т.н.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Аз мисля, че голяма част ще го тръшнеш на 1.00, но няма лошо. Подскока на спекулативни имена като WIN, SIN са знак за зараждащият се силен бул маркет
А СИН и УИН са две доста различни неща.. поне аз така мисля.. времето ще покаже.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеДано да сте устели да си вземете в ниското на 70ст.
Влязох спекулативно иначе както казва Батя добър резултат би имало след няколко години, когато инвестициите покажат резултати.
Очаквам януари около Давос, когато ще избират победител да има раздвизване.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Оформих си аз един доста сочен пакет със средна 75 ст.
Няма да го бързам. Вярвам че инвестициите в перспективни стартъпи ще дадат плодове, но ще иска време.. 2-3 г. А доходността накрая ще си е заслужавала чакането... примерно едни 200%
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Key Ru Разгледай мнениеДано да сте устели да си вземете в ниското на 70ст.
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар