само аз ли не намирам одитирания отчет на компанията?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Скоро донорите с 25 % загуба, ще направят своето дарение.
Покана: 2 години WIN (webit.network)
https://www.webit.network/webinar.php
Коментар
-
Webit Investment Network (BSE: WIN) подписа SAFE за $500'000 (903'000 лв) инвестиция в световния лидер за прецизно опрашване - BeeHero 23 май 2024, Ню Йорк. Късно снощи в Ню Йорк, Webit Investment Network (BSE: WIN) обяви, че е подписан SAFE договор, за придобиване на дялове в компанията със седалище в САЩ и с център за иновации и развитие в Израел - BeeHero. Тази поредна (шеста) инвестиция е възможна само поради факта, че Webit притежава ексклузивно право за първи отказ от инвестиция (ROFR) във всички топ световни компании, които са били сред финалистите на елитната глобална програма Founders Games, каквато беше и BeeHero, обявена официално на Гранд церемония в Давос по време на Икономическия Форум през януари 2024. С тази поредна инвестиция, портфолиото на WIN нарастна до 6 компании.
- 1 like
Коментар
-
Уебит Инвестмънт Нетуърк АД-Варна
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
11:36
WEBIT INVESTMENT NETWORK ОБЯВЯВА НОВА ИНВЕСТИЦИЯ
Webit Investment Network (WIN) с гордост обявява своята нова, пета поред инвестиция в компания с български президент - InHeart. С настоящия рунд, френската компания набра общо 12,2М евро за революционната си платформа, позволяваща синергия между AI и усъвършенствана образна диагностика, за да персонализира лечението на сърцето. InHeart създава най-иновативното решение в света за т.нар “дигитален двойник” на сърцето, обещавайки не само подобрени резултати, но и нова ера както в превенцията, така и лечението и профилактиката на сърдечни заболявания, които са сред най-сериозните причинители на смърт при хората.
WIN инвестира 200'000 евро в InHeart. Сред останалите инвеститори в този рунд са с фондовете Elaia, Vesaluis Biocapital, NACO, Sagana, CWR Funds и други.
Интересът към inHEART от толкова много инвеститори се обуславя от фактът, че решението им вече се използва от някои от най-големите доставчици на здравни услуги в света, включително Mayo Clinic Hospital, Bordeaux Hospital, PENN Hospital, Northwell Hospital, John Hopkins и други!
Коментар
-
Ще потвърдя думите на колегата wild at heart, че гласуването не е за парви път. За мен това е положителна практика на компанията. Отстрани може да изглежда странно, като концепция, но ако една трета от акционерите изявят нежелание да се инвестира в дадена компания, това е механизъм, който прави гласа на миноритарните акционери чуваем! Компанията също така има достатъчно други критерии въз основа, на които взима решение за инвестиция в дадена компания. Относно въпроса "Мениджмънтът за какво взема заплати тогава?" моят прочит е, че едва ли всички акционери имат възможност да четат финасови отчети, камо ли да направят задълбочен дю дилиджънс на една стартираща компания. Същевременно инвестицията не е просто писане на един чек и последващ превод.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Малко ми е странна на мен. Позитивния прочит е, че искат да са супер прозрачни и открити към акционерите си, което е похвално! Но от друга страна управляващите дружеството са професионалисти в стартъп сферата.. от къде на къде ще търсят мнението на непрофесионалисти и защо мислят, че то би било компетентно и полезно...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеСъвета на инвеститорите трудно ще събира кворум, за да са обвързващи тия гласувания, но го е обещал.
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнениеАма нека да пуснат една анкета и всеки да избира. Подобно на анкетата на биг-беар. Може дори случайния набор да даде профит
Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Не е съвсем същото.Нека г-н Донев да предложи на гласуване въпроса "Да продъ;жавам ли да изсипвам с кофата или да оставя цената на мира" и тогава ще го призная
Ама нека да пуснат една анкета и всеки да избира. Подобно на анкетата на биг-беар. Може дори случайния набор да даде профит
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
А не е съвсем за първи. Помня, как избрахме абревиатурата на Доверие - ДУХ. (господин донев беше демократ )
Гласувах няколко пъти щото ми се струваше по-духовноLife won't wait for you.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Странно е да. Защото е за първи път. Така няма да има въпроси "Защо в тая компания а не в оная", "Тия пък какви са"..... Интересно е. Но иначе да, защо получават специален клас акции ако питат акционерите какво да правят
Гласувах няколко пъти щото ми се струваше по-духовно
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Малко ми е странна на мен. Позитивния прочит е, че искат да са супер прозрачни и открити към акционерите си, което е похвално! Но от друга страна управляващите дружеството са професионалисти в стартъп сферата.. от къде на къде ще търсят мнението на непрофесионалисти и защо мислят, че то би било компетентно и полезно...Life won't wait for you.
Коментар
Коментар