колко акции се продават тук ) ?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Днес е IPO-то на Уебит Инвестмънт Нетуърк
Да пожелаем успех на Пламенчо Русев!
Въпреки хейта и критиките, аз вярвам, че ако работи с ум, след 3-5 години може да покаже добри резултати и да е сред отличниците на BEAM...
(Другите фондове и модели също си имат своите слабости, вкл. различни механизми за източване чрез приятелски кръгове и свързани дружества...)
Не е препоръка!
Добре е всеки да има своя шанс...
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
Че те, откакто са на борсата, имат само две пропуснати години.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Йорка, всичко зависи от инвестиционния хоризонт. Това че тази година агрото даде е добре, но за дълъг период от време ???
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Пич влез малко в час... по закон пенсионните фондове нямат право да инвестират на beam !та отговора на твоят въпрос е 0%!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Бг Агро, PE 5, дивидент над 8Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеПри положение, ще на БФБ има акции, които се тръгуват на Р/Е между 2 и 5 и дават между 5% и 10% дивидент, предпочитам да заложа на тяхМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеНапротив пак ще е най високия. Слагам бас.
Сложи го в темата!
Иначе нямам нищо против да е и повече, но ще си е ливидационен пай, а аз съм си запазил предостатъчно!
А и 20,06, не е минал, предстои и зима даже!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan.b Разгледай мнениеАдванс Терафонд 14% дивидент.
Ха, а догодина може да е под 4%...., - мен не ме бърка.. .....
това другото си бе пофLast edited by inta53; 05.06.2022, 17:29.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеОстава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..
- 1 like
Коментар
Коментар