IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой регистрира ли се за Съвета на инвеститорите. Интересува ме да сподели информацията за 19-те компании финалисти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
      ПОКАНА
      ЗА ГЛАСУВАНЕ В СЪВЕТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ
      http://www.x3news.com/download/?id=554451

https://webit.capital/registracia.php
      Дали ще се събере кворум?

Не мисля че е адекватно да събират копия от личните карти на акционерите си. Никъде не видях и да са регистрирани като администратор на лични данни.

Не започват добре със законодателството ми се струва.
      Е споко де, първите печалби (за него) ще дойдат точно от продажба на лични данни
      Човека е аматьор. Тотален аматьор.

Коментар

• ПОКАНА
        ЗА ГЛАСУВАНЕ В СЪВЕТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ
        http://www.x3news.com/download/?id=554451

https://webit.capital/registracia.php
        Дали ще се събере кворум?

Не мисля че е адекватно да събират копия от личните карти на акционерите си. Никъде не видях и да са регистрирани като администратор на лични данни.

Не започват добре със законодателството ми се струва.
        Last edited by Poncho; 10.06.2022, 17:54.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Нямах предвид конкретно името хисторито или миналото на собственика
          идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
          За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степен
          Това е по-скоро задължение на посредника по емисията. Две негови издънки и за него IPO пазара е свършен.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение

Dio, ще ти отговоря, защото са те лайкнали

Ако си в Матрицата, и гледаш всичко през призмата на Парите, живота изглежда брутално циничен...

Например един обикновен Предприемач, с големи мечти, може да ти изглежда като хитрец или въжеиграч...
            Иска да създаде нещо голямо, но не може да притежава повече от 5% от него. Как да го задържи? Как да го управлява? Всеки, който има повече пари, може да поиска да му вземе играчката...

Добре е Човека да има своя Шанс, да попадне на Профи. Който да му даде съвети - Клас А, Клас Б...

От там нататък... Пазара решава. Няма по-голям от Пазара!
            Ако човек може да събере 14 милиона само с името си... значи си е заслужил Шанса Разбира се... ще си носи и Риска да не го харесват
            Нямах предвид конкретно името хисторито или миналото на собственика
            идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
            За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степен
            Last edited by Dio; 08.06.2022, 22:21.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение

Аааа, със или без препоръка, ако имаш предвид, всеки хитрец и въжеиграч, тръгнал да проси, да има своя шанс - не съм съгласен. Добре е, дори за Beam-a да има някакъв механизъм, за да се отсяват измамниците.
              Dio, ще ти отговоря, защото са те лайкнали

Ако си в Матрицата, и гледаш всичко през призмата на Парите, живота изглежда брутално циничен...

Например един обикновен Предприемач, с големи мечти, може да ти изглежда като хитрец или въжеиграч...
              Иска да създаде нещо голямо, но не може да притежава повече от 5% от него. Как да го задържи? Как да го управлява? Всеки, който има повече пари, може да поиска да му вземе играчката...

Добре е Човека да има своя Шанс, да попадне на Профи. Който да му даде съвети - Клас А, Клас Б...

От там нататък... Пазара решава. Няма по-голям от Пазара!
              Ако човек може да събере 14 милиона само с името си... значи си е заслужил Шанса Разбира се... ще си носи и Риска да не го харесват
              Last edited by mag-inv; 07.06.2022, 11:23.

Коментар

• Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнение
                колко акции се продават тук ) ?
                Броя и цената са като на ИмПулс, а инвестициите ще са като на HR

Коментар

• Първичното публично предлагане на Webit Investment Network (WIN) мина с огромен успех! Компанията, специално създадена с цел придобиване на собственост (дялове) от финалистите в състезанието за растящи фирми Founders Games, набра максималните близо 6 милиона лева. Над 2,4 пъти бяха презаписани акциите й по време на аукциона днес.

„Наблюдаваме вече 4-то IPO при което има пробив на максималния праг за набиране на капитал на пазар beam. Инвеститорският интерес еднозначно показва, че е необходимо увеличение на прага.“, коментира доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ.

Борсата допусна до търговия временна емисия акции, издадена от WIN с цел осъществяване на първично публично предлагане на 5 588 000 бр. акции. Това е #1 успешно IPO на beam за тази година.

Коментар

• Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнение
                    По мои сметки коефицентът на презаписване е 2,428 или всеки получава около 41,185% от заявеното количество.
                    Да, толкова е

Коментар

• Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнение
                      Остава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..
                      Неохим

Коментар

• По мои сметки коефицентът на презаписване е 2,428 или всеки получава около 41,185% от заявеното количество.

Коментар

• Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
                          Днес е IPO-то на Уебит Инвестмънт Нетуърк
                          Да пожелаем успех на Пламенчо Русев!
                          Въпреки хейта и критиките, аз вярвам, че ако работи с ум, след 3-5 години може да покаже добри резултати и да е сред отличниците на BEAM...
                          (Другите фондове и модели също си имат своите слабости, вкл. различни механизми за източване чрез приятелски кръгове и свързани дружества...)

Не е препоръка!
                          Добре е всеки да има своя шанс...
                          Аааа, със или без препоръка, ако имаш предвид, всеки хитрец и въжеиграч, тръгнал да проси, да има своя шанс - не съм съгласен. Добре е, дори за Beam-a да има някакъв механизъм, за да се отсяват измамниците.

Коментар

• колко акции се продават тук ) ?
                            Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• 752 сделки

Коментар

• Кратна на около /5 ми се струва/
                                пп. но още /2
                                Last edited by inta53; 06.06.2022, 15:53.

Коментар

Working...
                                X