Някой регистрира ли се за Съвета на инвеститорите. Интересува ме да сподели информацията за 19-те компании финалисти.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Уебит Инвестмънт Нетуърк (WIN)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПОКАНА
ЗА ГЛАСУВАНЕ В СЪВЕТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ
http://www.x3news.com/download/?id=554451
https://webit.capital/registracia.php
Дали ще се събере кворум?
Не мисля че е адекватно да събират копия от личните карти на акционерите си. Никъде не видях и да са регистрирани като администратор на лични данни.
Не започват добре със законодателството ми се струва.
Човека е аматьор. Тотален аматьор.
Коментар
-
ПОКАНА
ЗА ГЛАСУВАНЕ В СЪВЕТА НА ИНВЕСТИТОРИТЕ
http://www.x3news.com/download/?id=554451
https://webit.capital/registracia.php
Дали ще се събере кворум?
Не мисля че е адекватно да събират копия от личните карти на акционерите си. Никъде не видях и да са регистрирани като администратор на лични данни.
Не започват добре със законодателството ми се струва.Last edited by Poncho; 10.06.2022, 17:54.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Нямах предвид конкретно името хисторито или миналото на собственика
идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степен
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнение
Dio, ще ти отговоря, защото са те лайкнали
Ако си в Матрицата, и гледаш всичко през призмата на Парите, живота изглежда брутално циничен...
Например един обикновен Предприемач, с големи мечти, може да ти изглежда като хитрец или въжеиграч...
Иска да създаде нещо голямо, но не може да притежава повече от 5% от него. Как да го задържи? Как да го управлява? Всеки, който има повече пари, може да поиска да му вземе играчката...
Добре е Човека да има своя Шанс, да попадне на Профи. Който да му даде съвети - Клас А, Клас Б...
От там нататък... Пазара решава. Няма по-голям от Пазара!
Ако човек може да събере 14 милиона само с името си... значи си е заслужил Шанса Разбира се... ще си носи и Риска да не го харесват
идеята ми беше, че като ще вдигат тавана на максималната сума от 6 до 8 млн в Бийм-пазара от БФБ могат поне малко да позатегнат критериите за контрол, за да не се изненадаме в един момент. Не че и Мадоф не е бил име или други игралци, но идеята е да не се разчита само на име, а и на някаква отговорност и реализируемост на идеята заради която се набира капитала. Не помня дори дали имаше на този пазар задължение да се публикува тримесечен отчет....
За мен е грешка да се влиза в дружество на бийм заради име! Определящо ми е идеята, за която се набира капитал, дали е жизнена, работеща, полезна, иновативна ... и в каква степенLast edited by Dio; 08.06.2022, 22:21.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
Аааа, със или без препоръка, ако имаш предвид, всеки хитрец и въжеиграч, тръгнал да проси, да има своя шанс - не съм съгласен. Добре е, дори за Beam-a да има някакъв механизъм, за да се отсяват измамниците.
Ако си в Матрицата, и гледаш всичко през призмата на Парите, живота изглежда брутално циничен...
Например един обикновен Предприемач, с големи мечти, може да ти изглежда като хитрец или въжеиграч...
Иска да създаде нещо голямо, но не може да притежава повече от 5% от него. Как да го задържи? Как да го управлява? Всеки, който има повече пари, може да поиска да му вземе играчката...
Добре е Човека да има своя Шанс, да попадне на Профи. Който да му даде съвети - Клас А, Клас Б...
От там нататък... Пазара решава. Няма по-голям от Пазара!
Ако човек може да събере 14 милиона само с името си... значи си е заслужил Шанса Разбира се... ще си носи и Риска да не го харесватLast edited by mag-inv; 07.06.2022, 11:23.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениеколко акции се продават тук ) ?
Коментар
-
Първичното публично предлагане на Webit Investment Network (WIN) мина с огромен успех! Компанията, специално създадена с цел придобиване на собственост (дялове) от финалистите в състезанието за растящи фирми Founders Games, набра максималните близо 6 милиона лева. Над 2,4 пъти бяха презаписани акциите й по време на аукциона днес.
„Наблюдаваме вече 4-то IPO при което има пробив на максималния праг за набиране на капитал на пазар beam. Инвеститорският интерес еднозначно показва, че е необходимо увеличение на прага.“, коментира доц. д-р Маню Моравенов, изпълнителен директор на БФБ.
Борсата допусна до търговия временна емисия акции, издадена от WIN с цел осъществяване на първично публично предлагане на 5 588 000 бр. акции. Това е #1 успешно IPO на beam за тази година.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от LaCosta Разгледай мнениеПо мои сметки коефицентът на презаписване е 2,428 или всеки получава около 41,185% от заявеното количество.
Коментар
-
Първоначално изпратено от forman777 Разгледай мнениеОстава да напишеш кои са тези акции с ПЕ 4-5 и дивидент 10процента..
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mag-inv Разгледай мнениеДнес е IPO-то на Уебит Инвестмънт Нетуърк
Да пожелаем успех на Пламенчо Русев!
Въпреки хейта и критиките, аз вярвам, че ако работи с ум, след 3-5 години може да покаже добри резултати и да е сред отличниците на BEAM...
(Другите фондове и модели също си имат своите слабости, вкл. различни механизми за източване чрез приятелски кръгове и свързани дружества...)
Не е препоръка!
Добре е всеки да има своя шанс...
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар