Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Спонсорството продължава до 08.2026, като тази година ще има индексация на сумата.Last edited by August; 11.02.2025, 13:57.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Какво общо има Кауфланд?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеА дано Левски успее, макар ,че съм скептичен към българския футбол в този му вид. Вече не пазарувам в Кауфланд))))
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A за Левски имаше ли въпроси?
- 1 like
Коментар
-
A за Левски имаше ли въпроси?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от m_nedev Разгледай мнениеОбобщение от срещата: Клиентската база и приходите растат. Мобилно приложение за клиентите на Палмсбет. Партньорство с Български пощи за платежни услуги. В Македония тече съдебен процес. В Перу дейността е в процес на лицензиране, което е във финалната си фаза, след което ще се мисли за разширяване на клиентската база. На БФБ се стремим да се качим в Сегмент Примиум. Компанията заявява, че ще продължи със сегашната си политика да връща стойност на инвеститорите си.
Очаква се запис от срещата скоро да бъде качен на сайта на Телематик.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Коментар
-
Обобщение от срещата: Клиентската база и приходите растат. Мобилно приложение за клиентите на Палмсбет. Партньорство с Български пощи за платежни услуги. В Македония тече съдебен процес. В Перу дейността е в процес на лицензиране, което е във финалната си фаза, след което ще се мисли за разширяване на клиентската база. На БФБ се стремим да се качим в Сегмент Примиум. Компанията заявява, че ще продължи със сегашната си политика да връща стойност на инвеститорите си.
Очаква се запис от срещата скоро да бъде качен на сайта на Телематик.Last edited by m_nedev; 05.02.2025, 12:19.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Здравейте, „Телематик Интерактив България“ АД има удоволствието да ви покани на онлайн среща. По време на нея ще можете да се запознаете с резултатите от последния финансов отчет на дружеството за 2024 г., развитието по проектите на компанията, както и предстоящи планове.
При желание можете да се регистрирате, като последвате линка:Телематик Интерактив България АД има удоволствието да ви покани на традиционна онлайн среща, на която ще ви запознаем с резултатите от последния финансов отчет на дружеството за 2024 г., развитието по проектите на компанията, както и предстоящи планове. В събитието ще участват Лъчезар Петров, изпълнителен директор на Телематик Интерактив България АД, и Димитър Недков, директор връзки с международни инвеститори в дружеството, към които ще имате възможност да зададете вашите въпроси.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Разбира се, че съм съгласенСамо задай и цените за начало, за да смятаме точно - 3,84 ми излиза Бреф за край на 2024, а на Телематик - 22,60 - смятаме от тях, като добавяме и дивидентите. Гледаме последната сделка за 2025 като референция. Ти си уин-уин, така че си пожелавам успех на себе си
П.С. И все пак брефчето почти удвои за периода, за който говорихме и още веднъж ще удвои до 2029, което за мен е напълно достатъчно.
Което и да се удвои, ще се лее много уиски. И аз очаквам брефчето да се качи значително до 2029, но същото предвиждам и за Телематик, така че - Let the winners run, както се казва.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Благодаря Грую! Ясно е, че имаш предвид мен. Преди около година и половина си говорихме в темата за БРЕФ и ти ме съветваше да продам Телематик и да си докупя брефчета и аз ти отговорих, че не знам коя от двете акции ще се удвои първа и затова си ги държа и двете. Можеби си спомняш разговора. Оттогава и двете акции се покачиха значително, но все още никоя не се е удвоила. Продължавам да не съм сигурен коя ще се удвои първа спрямо тогавашните нива, но очаквам и двете да го направят тази година. Оценка на TIB около 25 лв. на акция е релевантна само за БГ бизнеса на компанията. Международният бизнес на практика не е започнал, но вероятно тази година ще започне да носи реални резултати и ще добави стойност. Разбира се, че има регулаторен риск, но който го е страх от мечки...
Ти обичаш басовете, затова ти предлагам един - ако БРЕФ поскъпне повече от Телематик тази година 1.1.2025 -31.12.2025 получаваш хубаво уиски от мен, ако е обратното - аз се облажвам. Разбира се , броят се и дивидентите.
Съгласен?Само задай и цените за начало, за да смятаме точно - 3,84 ми излиза Бреф за край на 2024, а на Телематик - 22,60 - смятаме от тях, като добавяме и дивидентите. Гледаме последната сделка за 2025 като референция. Ти си уин-уин, така че си пожелавам успех на себе си
П.С. И все пак брефчето почти удвои за периода, за който говорихме и още веднъж ще удвои до 2029, което за мен е напълно достатъчно.Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар