На мен нищо не ми излиза? Няма прикачен файл. В страницата им също нищо няма? И в х3 няма?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Телематик интерактив България АД Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета17:23
На 05.05.2025 г. СД на ТИБ АД прие решение за свикване на редовно годишно Общо събрание на акционерите на „Телематик Интерактив България“ АД с ЕИК 206568976, което ще се проведе на 12.06.2025 г. от 11:00 ч., в гр. София, в „Гранд Хотел Милениум София“ с адрес: гр. София 1463, бул. „Витоша“ № 89В, в „Black & White Club“. Дневният ред на общото събрание включва 19 точки - може да ги видите в прикаченото уведомление.
Прикачени файлове:
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеОтново ръста на заплатите изяжда ръста на печалбата.
Време е вече Перу да почне да работи и да дава своя дан.Last edited by m_nedev; 29.04.2025, 18:34.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнениеМного хубави въпроси се задават тук. Някои наистина смятат, че раздаването на дивидент "пречи" на капиталовия растеж, но виждаме компании, които не раздават дивидент въобще да не са мръднали. Какво би повлияло на цената ако спре изкупуването?! Дали служителите получили акциите като бонуси ще ги разпродадат?! Не знам но се надявам да не станем свидетели на случилото се преди доста години с Химимпорт, когато на 14-16 лв. ръководството му продаваше масово собствени акции без думичка за това което се знаеше от тях, че ще се случи.Last edited by m_nedev; 29.04.2025, 16:00.
Коментар
-
Много хубави въпроси се задават тук. Някои наистина смятат, че раздаването на дивидент "пречи" на капиталовия растеж, но виждаме компании, които не раздават дивидент въобще да не са мръднали. Какво би повлияло на цената ако спре изкупуването?! Дали служителите получили акциите като бонуси ще ги разпродадат?! Не знам но се надявам да не станем свидетели на случилото се преди доста години с Химимпорт, когато на 14-16 лв. ръководството му продаваше масово собствени акции без думичка за това което се знаеше от тях, че ще се случи.
Коментар
-
Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение
Той не определя тавана, а пода!
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнение
нека обясня - за последните два месеца са минали обеми за малко над 2 милиона, предимно на 21.8 - тоест един батко определя тавана; въпросът ми е защо го прави
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slavi.13 Разгледай мнение
ами защо трябва да се изкупува на максимум?! Който желае да продава трябва да прецени сега или друг път. Тази акция не ми се иска да става спекулативна, но това какво ми се иска на мен няма значение. Лично мнение.
Коментар
-
Първоначално изпратено от orkKristali Разгледай мнениеВсичко хубаво, но фактът, че от 2 месеца баткото запушва на 21.8, при обявена горна цена на изкупуване 25 ми е леко интересен
Коментар
-
Първоначално изпратено от chicho mitko Разгледай мнение
Добре дошли пари, да са живи и здрави и да работят все така добре! Чакаме следващите!
Коментар
Коментар