If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
страхотно...само 3м след като набраха 16 млн лв от борсата връщат обратно на акционерите 10 млн. или 2/3.
Разбирам, че ситуацията с Украйна им осуети плановете да се развиват там, но ако някоя компания спре развитието си поради ограничаването на един пазар, то едва ли има голям потенциал където и да е!
Прилича на отчаян опит да подкрепи цената...
Аха. И затова срещу моите 1000 лв. Ще получа обратно около 50. Точно 2/3! Явно съм зле с математиката.
Мисля, че акцията полека тръгва в правилната посока. Надявам се до ОСА да мине 50 лв., а след сплита и дивидента да гоним минимум 20 лв. При добри резултати за Q2 и 25 лв. ще са малко!
страхотно...само 3м след като набраха 16 млн лв от борсата връщат обратно на акционерите 10 млн. или 2/3.
Разбирам, че ситуацията с Украйна им осуети плановете да се развиват там, но ако някоя компания спре развитието си поради ограничаването на един пазар, то едва ли има голям потенциал където и да е!
Подиграваш ли се с туземците инвеститори на бфб!?
Аре спрете се малко с невиините манипулацийки. Вчера цял ден тоя шит беше под 47.
Подобно на други шитове, които ей сега започнаха да се състезават да предлагат дивидент в акции, Досега всички спаха а сега изведнъж се надпреварват кой повече да даде. Баси и ренесанса... - хрс, бсе. телематик, софком, ....айде и по-читави дружества да се включат ако може. Играйте си го тоя шит и на 47 ако искате, но не манипулирайте с невинни подмятания. Грозно е за хората, които са отдавна на бфб и има обратен ефект!
По-отдавна от теб съм на БФБ ми се струва..... а и под 47 минаха мижави количества.... поне за моя портфейл са такива.... така че не се прави на много умен....
Дооълних днес. Мисля, че има още за продаване, но и аз имам да пълня още и е хубаво ако е под 47. Таргет до края на годината 60-65 лв. + 2.35 лв. дивидент. Успех на всички колеги!
Подиграваш ли се с туземците инвеститори на бфб!?
Аре спрете се малко с невиините манипулацийки. Вчера цял ден тоя шит беше под 47.
Подобно на други шитове, които ей сега започнаха да се състезават да предлагат дивидент в акции, Досега всички спаха а сега изведнъж се надпреварват кой повече да даде. Баси и ренесанса... - хрс, бсе. телематик, софком, ....айде и по-читави дружества да се включат ако може. Играйте си го тоя шит и на 47 ако искате, но не манипулирайте с невинни подмятания. Грозно е за хората, които са отдавна на бфб и има обратен ефект!
търся преподавателка, за уроци по пиано, математика, масаж и испански
Дооълних днес. Мисля, че има още за продаване, но и аз имам да пълня още и е хубаво ако е под 47. Таргет до края на годината 60-65 лв. + 2.35 лв. дивидент. Успех на всички колеги!
То хубаво старта е успешен, ама след 30% ръст на печалбата за годината и тримесечието и 30% рентабилност акцията е надолу с 8%. Какво ли ще стане като излезе не толкова добър отчет - 30 надолу, 50 надолу ...
fur6ton, Да успешен старт е на престоя им на БФБ..ЗА да разбереш по добре старт се използва най- често в спорта- да кажем футбола..Той не е само в началото след първият мач..Смяташ ли, че ако един класен отбор има една -две загуби за сезона, не може да е първи в края на сезона и годината..Що се отнася до опита ми в акциите, той започна през 1992г..Ти тогава бил ли си роден и на колко години си бил..И вече имам хиляди акции от много добри компании, след няколко преживяни тежки кризи в икономиката и БФБ.. Пак ще те посъветвам- по малко хейт и забележки и повече четене и проучване на компаниите.. Желая ти успех..
Благодаря ти. Ще се възползвам от съвета ти. Успех и на теб.
Коментар