Първоначално изпратено от Eminem
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с 600 акции на средна 48.60.
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста секси ако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Harry Kane Разгледай мнение
Никой не познава тоя бранш както мажоритарите, Божков примерно и тези които го следят.
Това което се вижда на просто око, е че тези компании никнат и изчезват като гъби! Остават само наистина най-големте!
Някакси ми прилича, как едни и същи клиенти наливат пари, губят и после се местят в друго буки, от което и печалбите пресъхват - едно преливане на клиенти и винаги ще има и има нови и нови компании - за едни и същи клиенти, днес е Национална Лотария, утре е Лотария Б-я, след това е Бългаската Лотария - откриване, закриване!!!
Бих би по-краен. На БФБ подобни компании, с толкова рисков прифил, СтарТъпи, БИЙН, Канибали, Сини коли и всякакви други хазартни схеми следва да са забранени!!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Майната Разгледай мнениедва големи доказани букмейкъра влезнаха на нашия пазар ) Бетано и Бетъей и май ще се губи пазарен дял )
Това което се вижда на просто око, е че тези компании никнат и изчезват като гъби! Остават само наистина най-големте!
Някакси ми прилича, как едни и същи клиенти наливат пари, губят и после се местят в друго буки, от което и печалбите пресъхват - едно преливане на клиенти и винаги ще има и има нови и нови компании - за едни и същи клиенти, днес е Национална Лотария, утре е Лотария Б-я, след това е Бългаската Лотария - откриване, закриване!!!
Бих би по-краен. На БФБ подобни компании, с толкова рисков прифил, СтарТъпи, БИЙН, Канибали, Сини коли и всякакви други хазартни схеми следва да са забранени!!!!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от mapadona Разгледай мнениеВход днес с 600 акции на средна 48.60.
Причини: по-добра цена от ИПО-то, не много, но кой ти дава 3-4%..... по-важното е растящите приходи и печалба и акцията става доста секси ако продължи да пада, мисля да усреднявам..... нещо си спомням, че четох за гарантиран % дивидент от печалбата, ама 40% ли беше, че не ми се рови сега?
- 3 Харесвания
Коментар
-
при толкова дружества с история...и обезценени от пазара...да се забие човек в някви хазартни фараони....не е майтап работа.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Вход днес с 600 акции на средна 48.60.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеЯвно паникьорите от войната им се продава не гледат резултати... аз мисля че още лято ще сме изненадани приятно с готини резултатиhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеСлед Смарт органик и тук почнаха продажбите на загуба. Кой и защо продава на загуба?
какъв е смисълът да купиш и да продадеш на -Пътека се прави камък по камък!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Агресивен бик Разгледай мнениеХаресва ми посокатаhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
-
Първоначално изпратено от fur6ton Разгледай мнение
Капитализацията е това, което има значение, а не цената за една акция. Поне според мен.
Мнооого пари... заровени в саркофага на фараонАhttp://www.youtube.com/watch?v=9-mDA1vRHOA&feature=related
Коментар
Коментар