If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Според мен има два варианта. Единия е пазара да не преценява правилно потенциала на акцията, и причината да е това. (Което според мен е 30% шанс). Другия е да има някаква информация, или проблем, който ние малките акционери не знаем. (Което за мен е 70% шанс). Иначе и аз виждам доста голям потенциал в акцията. Стабилни приходи, развитие, печлалба, дивидент... Освен това мисля че взеха решение да инвестират в ценни книжа със свободния кеш, което допълнително би увеличило приходи и печалба... Но точно заради тази липса на яснота ме притеснява и мен за да вляза с по-голяма сума...
Пазара може да не преценява правилно потенциала, но не може вие да не преценявате правилно?
причините са основно 2:
- тотални неможачи с ултра его, които са меко казно в ступор след връщането на Черепа
- воденичният камък "Левски", скойто не само нямат идея какво да правят, ами и това, дето го правят, им носи само имиджови щети
А що не си подпират акцията, като могат за секунди да я качат на 20 лева, докато увличат балъчета, тип разни други акции, като при това се пласират на западна борса и чакат балъци там - е, идея си нямам. Спокойно с едни 2-3 милиона могат да наравят каквото си пожелаят с тази акция и всички само да ги възхваляват, ама... А 2-3 милиона са реално дребна сума за техния бюджет.
П.С. Вече са отрязали спонсорирането на тяхната ревла Титка в баскета, от поне 5 месеца не дават пари и за футболния отбор - всеки сам да си преценЯ каква е причината
Never argue with idiots, they will bring you down to their level and then beat you with experience
Тук някой има ли обяснение за този непрекъснат спад и натиск на цената? Продажбите растат, дивидента си е редовен, да ще има по висок данък за дейността в БГ, ок и печалбата в момента не расте - напълно нормално при експанзия на бизнеса, няма как да няма един период влизайки в нова държава докато се завърти колелото, но продажби на тези нива, когато си влизал на 16-17лв?
Според мен има два варианта. Единия е пазара да не преценява правилно потенциала на акцията, и причината да е това. (Което според мен е 30% шанс). Другия е да има някаква информация, или проблем, който ние малките акционери не знаем. (Което за мен е 70% шанс). Иначе и аз виждам доста голям потенциал в акцията. Стабилни приходи, развитие, печлалба, дивидент... Освен това мисля че взеха решение да инвестират в ценни книжа със свободния кеш, което допълнително би увеличило приходи и печалба... Но точно заради тази липса на яснота ме притеснява и мен за да вляза с по-голяма сума...
Спекулата за вдигане на данъците е доста далеч от истината. От една страна промяната на 20% засяга само наземни залози и лотарийни билети, не онлайн игри. От друга, старото15% от всички залози е доста повече от 20% от разликата между залозите и изплатената печалба. На практика, тази такса е намаление.
Доста по-притеснителен е законопроекта за новите отчисления от 7.5% от всички залози за някакъв фонд за подпомагане. Тази нова удръжка при онлайн залозите, в този й вид, може да изяде цялата печалба в БГ.
А защо има отлив, всеки сам си преценява. Не всеки гледа на колко е влязъл когато преценява перспективите за инвестицията му и дали няма по-добри алтернативи.
Тук някой има ли обяснение за този непрекъснат спад и натиск на цената? Продажбите растат, дивидента си е редовен, да ще има по висок данък за дейността в БГ, ок и печалбата в момента не расте - напълно нормално при експанзия на бизнеса, няма как да няма един период влизайки в нова държава докато се завърти колелото, но продажби на тези нива, когато си влизал на 16-17лв?
Телематик Интерактив България АД-София представи уведомление за паричен дивидент.
Решението за разпределяне на паричен дивидент е взето на ОСА на дружеството проведено на 19-12-2023 г. в София 1463. На ОСА е гласуван дивидент за 2023 г. в общ размер на 5184007.20 Размер на дивидента за една акция бруто - 0.40 лв. Размер на дивидента за една акция нето (само за акционери физически лица) - 0.38 (само за акционери физчески лица) лв.
x3news
Коментар