Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
... чувал ли си нещо за втори дивидент щели да дават септември още толкова стотинки?!
Оглеждаш или вече имаш дял?
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
Спокойствие и само спокойствие. Хартишката е добра и се развива добре (особено по-добре ще е ако се освободи от котвата фк"левски". Тук левски е в кавички разбира се, няма как да е в друго). Според мен, хартишката е с такъв ръст и перспектива че можем да я наречем ръстова позиция която е чудесна за диверсификация и за която почти нямам съмнение, че ще докаже в някой момент че "фундаментът бие сентимента"А освен това е и дивидентна
ps притежавам малко хартишки, (както обичаше да казваш - за 100 лв), което може да даде странната обосновка, че не е препоръка))
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеТук няма новини - събрание, дивидент, Франкфурт?А освен това е и дивидентна
ps притежавам малко хартишки, (както обичаше да казваш - за 100 лв), което може да даде странната обосновка, че не е препоръка))
Last edited by precakanoto; 21.05.2023, 02:24.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Някой може да е прочел със закъснение статията: https://www.infostock.bg/infostock/c...ktiv-balgariya
Но не е много трудно според мен цената да се вдигне с 18 % за една сесия тук - едва ли има много желаещи да продават под цената на IPO - то, имайки предвид доброто развитие на компанията. Ако някой иска да посъбере повечко акции, ще трябва да вдигне бида.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от vachkov.tg Разгледай мнениеЗдравейте,
Някой да има представа на какво се дължи това раздвижване по позицията, защото не откривам инфо в медиите?
P.S. Имам акции
Но не е много трудно според мен цената да се вдигне с 18 % за една сесия тук - едва ли има много желаещи да продават под цената на IPO - то, имайки предвид доброто развитие на компанията. Ако някой иска да посъбере повечко акции, ще трябва да вдигне бида.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от bota156 Разгледай мнение
Абе как 100 души събирате по 200к за билети?!?!?!?
Вчера на мача с ЦСКА нямаше 10к човека, а билетите бяха по 10 и 20лв !?!?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A кой ли е "невидимият" и защо се е наложило точно на най-милото и честно мило да се прави на спонсор на Левски?
Кубрате, Левски генерира по около 200-250 000 на свой мач в ерата Мъри (в евротурнирите и повече) и точно това стресна тукашните хорица и този, дето ги прати. Но дори и тези 200-250 000 лева на мач, които са колкото на всички останали отбори в А група общо, са недостатъчни - имаме 20 мача на Герена на сезон, т.е. 5 милиона приходи от билети. Още 5 милиона идват от другите неща, които феновете купуваме. И пак трябват още, тези не стигат, щото едни други хорица, пратени като сегашния ни "спонсор" от то4ния човек, чието име не следва да се изрича, ни заробиха в дългове.
А защо няма опашка от рекламодатели - ми щото едни Палми пречат с договора си за управление и желанието всичко да минава през тях. Щото ни били спонсор - ай сиктир, да си отиват при фалшивата коса на май прешъс и да се оправят както си искат. Ама един човек, на който явно дължат нещо, не дава....
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Грую Груев Разгледай мнение
A кой ли е "невидимият" и защо се е наложило точно на най-милото и честно мило да се прави на спонсор на Левски?
Кубрате, Левски генерира по около 200-250 000 на свой мач в ерата Мъри (в евротурнирите и повече) и точно това стресна тукашните хорица и този, дето ги прати. Но дори и тези 200-250 000 лева на мач, които са колкото на всички останали отбори в А група общо, са недостатъчни - имаме 20 мача на Герена на сезон, т.е. 5 милиона приходи от билети. Още 5 милиона идват от другите неща, които феновете купуваме. И пак трябват още, тези не стигат, щото едни други хорица, пратени като сегашния ни "спонсор" от то4ния човек, чието име не следва да се изрича, ни заробиха в дългове.
А защо няма опашка от рекламодатели - ми щото едни Палми пречат с договора си за управление и желанието всичко да минава през тях. Щото ни били спонсор - ай сиктир, да си отиват при фалшивата коса на май прешъс и да се оправят както си искат. Ама един човек, на който явно дължат нещо, не дава....
Вчера на мача с ЦСКА нямаше 10к човека, а билетите бяха по 10 и 20лв !?!?!?Нямам доверие в НИЩО и НИКОЙ
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от kubrat Разгледай мнение.
Спонсорството е безсмислено отново сте прав, но ако е нещо по-различно? Затова има хора, които ги е грижа, затова и викаме яростно, защото отнемат нещо от нас и от децата ни! Отборът е тръгнал в посока да се издържа сам, ама това не е в нечии интереси, защото когато си подчинил някого лесно го управляваш. Но тук основния проблем е, че ЛЕВСКИ значи свобода! Проблемът във футбола ни е, като на всяко едно друго ниво в държавата!
Компанията, която е спонсор е публична и ръководството и дължи отговори на акционерите си. Аз ако бях акционер, щях да се поинтересувам на следващото ОСА, след като компанията е спонсор и разходва пари по този договор, който обаче води и до договор за управление, който в момента може да донесе репутационни вреди. Въпросния договр за управление вкарва ли пари в тази компания (ТИБ) или в друга? Не го приемайте, като някаква интрига, сега ми изскача този въпрос, наистина не знам отговора!
Нещо, за което не сте прав е, че нареждате други до ЛЕВСКИ!
Що се отнася до фалит, нас не ни е страх да играем в по-долна група! Да не го искаме и ще се борим да не стане, ама и Ювентус са го правили, и Рейнджърс, но са се върнали там където им е мястото. Едно е сигурно за нас, няма да преоблечем някое чуждо дете с дрехите на нашето и да го обичаме по същия начин!Last edited by Key Ru; 19.04.2023, 19:07.
- 1 like
Коментар
Коментар