Първоначално изпратено от orkKristali
Разгледай мнение
Не знам кой е разпродал на 13,80 лв. Знам обаче кой не е купувал там, а сега е готов да купи до 20,00 лв и този пазарен участник е самото дружество, което вече е започнало процедурата по обратно изкупуване. Няма необходимост да представям анализи когато всеки, някога отварял учебник по икономика, знае какво следва когато търсенето е повече от предлагането. Дали евентуално равновесието ще си остане на 20 лв или ще продължи да расте можем само да гадаем, много неща могат да се случат до края на годината.
Ясно ми е че не е заяждане, но такива неиздържани аргументи като "Защо цената е по-ниска от ИПО-то?" по никакъв начин не променят същността на въпроса, защото аз говоря за влияещи на цената събития от тази година, а не от 2022 г.
Нито пък съм любител на компанията -- ненавиждам хазарта и особено агресивната му реклама, фен съм не на Левски, а на ЦСКА, и много други причини. Единственото, което ми харесва са възможностите за печалба и коректността в отношенията с акционерите.
Всичко това го пиша с идеята, че искаш да участваш добросъвестно в дискусията, надявам се да не съм сгрешил.
Коментар