Първоначално изпратено от Snail5930
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнение
съгласен, но да кажат - мислим по въпроса/проблема
И все пак евала - браво, така се прави!
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
17:43
Уведомление относно взето решение от СД на ТИБ АД за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на дружеството, което ще се проведе на 11.03.2024 г. от 11:00 ч. в гр. София, в „Гранд Хотел Милениум София“, с адрес: гр. София, бул. „Витоша“ № 89В, в „Black & White Club“. Дневният ред на общото събрание е: 1. Приемане на решение за разпределяне на дивидент от натрупаната неразпределена печалба на ТИБ АД; 2. Приемане на нова Схема на променливото възнаграждение на членовете на СД; 3. Приемане на решение да се извърши обратно изкупуване на собствени акции на дружеството; 4. Приемане на решение за овластяване на законните представители на ТИБ АД.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнение
Нямаха право да ти отговорят, защото щяхме да получим неправомерно предимство пред неучастващите в уебинара акционери. Такива новини се обявяват само по официални канали.
И все пак евала - браво, така се прави!Last edited by tony1975; 02.02.2024, 19:53.
Коментар
-
Първоначално изпратено от tony1975 Разгледай мнениеПо всички точки днес ги питах - мълчат, като...
Телематик Интерактив България АД-София
Вътрешна информация по чл. 17, §1, във вр. с чл. 7 от Регламент №596/2014 на ЕП и на Съвета
Уведомление относно взето решение от СД на ТИБ АД за свикване на извънредно Общо събрание на акционерите на дружеството, което ще се проведе на 11.03.2024 г. от 11:00 ч. в гр. София, в „Гранд Хотел Милениум София“, с адрес: гр. София, бул. „Витоша“ № 89В, в „Black & White Club“. Дневният ред на общото събрание е: 1. Приемане на решение за разпределяне на дивидент от натрупаната неразпределена печалба на ТИБ АД; 2. Приемане на нова Схема на променливото възнаграждение на членовете на СД; 3. Приемане на решение да се извърши обратно изкупуване на собствени акции на дружеството; 4. Приемане на решение за овластяване на законните представители на ТИБ АД.
Прикачени файлове: Уведомление за решение за свикване на извънредно общо събрание на акционерите.
Коментар
-
По всички точки днес ги питах - мълчат, като... абе кажете подготвяме нещо по въпроса или по-късно ще има съобшение! Каква е файдата от тези уебинари, като насреща имам партизани на разпит, разказващи ми отчета - ами аз съм го видял него!
Телематик Интерактив България АД-София
Прикачени файлове: Уведомление за решение за свикване на извънредно общо събрание на акционерите.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от wild at heart Разгледай мнениеЩе се разпъва акордеона - нов дивидент и обратно изкупуване!
Коментар
-
Проект за решение: Общото събрание на акционерите на „Телематик Интерактив България“ АД приема решение за разпределяне под формата на дивидент на част от неразпределената печалба на Дружеството, а именно сума в брутен размер на 5 054 407,02 лв. (пет милиона петдесет и четири хиляди четиристотин и седем лева и две стотинки) или по 0,39 лв. (тридесет и девет стотинки) за една акция. Дружеството ще изплати на акционерите гласувания дивидент наведнъж или на траншове в рамките на до 60 дни от провеждането на общото събрание на акционерите при условия и ред, съгласно предложението на Съвета на директорите. Съветът на директорите и законните представители са овластени да извършат всички необходими действия за изпълнение на решението по точката от дневния ред.
- 1 like
Коментар
-
Раздадени са 0,40 лв. от печалбата за 2022 г. За 2023 ще се разпределя на база на одитираните отчети за 2023 г., но не по-малко от 40% от нетната печалба, така че тези 40 ст. не участват в сметката.
Заблуди ме съобщението за дивидент в x3news и информацията на сайта на БФБ - незнайно защо там пише, че дивидента е за 2023 г.
Ще коригирам цифрите в долния пост.
Благодаря за поправката!
- 1 like
Коментар
-
Раздадени са 0,40 лв. от печалбата за 2022 г. За 2023 ще се разпределя на база на одитираните отчети за 2023 г., но не по-малко от 40% от нетната печалба, така че тези 40 ст. не участват в сметката.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеПечалбата на акция е 1,62 лв.
По Устав се разпределя не по-малко от 40% за дивидент или 0,65 лв.
0,40 лв. са раздадени, остават поне още 0,25 лв. дивидент.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mancev Разгледай мнение
Ясно, благодаря, Тони. Това за дивидента не е много ОК. Надявам се да го продължат. Но предпоплагам че зависи от развитието не кеша, и бъдещите печалби. Според мен проблема е че печалбата не расте. Имат едни 30 милиона вложени в ДЦК ако не се лъжа. Дано от тях поне вдигнат малко печалбата щом не могат органично. Дано не бъркам нещо...
Според мен можеха да обяснят малко повече за Перу, там имаме много добри изгледи според мен, имаме много наземни машини на място и клиентите познават игрите и предполагам че ще ги играят. Не знам защо така претупаха темата.
P.S. Софтуера на форума е отвратителен, непрекъснато ме изхвърля и ме кара да въвеждам пароли...
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар