Първоначално изпратено от Trakiets
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение100% до 200 лв. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ
Само в Palms Bet ! За незабравимо СПОРТНО изживяване!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеКато бивш типстър, отделих време да разгледам компанията.
Надявах се, че платформата за онлайн игри ще бъде водещият продукт, но това е малка част от целия бизнес. Освен това е странно, че нямат собствени разработчици, а разчитат на външни фирми за развитието на платформата.
В действителност, печалбата се прави от Palms Bet, а онлайн казината са конкурентен пазар, който има ниски бариери за навлизане и изисква значителни инвестиции в реклама, промоции. Тук съм писал повече:
https://fundament.substack.com/p/ipo-?r=124k04
Разбира се, не е препоръка за нищо. Възможностите пред компанията са ясни, но дали ще се реализират, тепърва ще се разбере.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Доста близо до моето заключение...
Отношението точно на старите кримки ми дават надежда за бфб !!!
Радвам се!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнениеНяма да участвам в това ипо. Четох, мислих, прецених.
Мисля, че имаме на бфб и по-добри, сигурни и растящи компании с доказани традиции и отношение, реших че няма смисъл от нов риск
- 5 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнениеКато бивш типстър, отделих време да разгледам компанията.
Надявах се, че платформата за онлайн игри ще бъде водещият продукт, но това е малка част от целия бизнес. Освен това е странно, че нямат собствени разработчици, а разчитат на външни фирми за развитието на платформата.
В действителност, печалбата се прави от Palms Bet, а онлайн казината са конкурентен пазар, който има ниски бариери за навлизане и изисква значителни инвестиции в реклама, промоции. Тук съм писал повече:
Разбира се, не е препоръка за нищо. Възможностите пред компанията са ясни, но дали ще се реализират, тепърва ще се разбере.
- 1 like
Коментар
-
Като бивш типстър, отделих време да разгледам компанията.
- 18 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от mechka uteshitelka Разгледай мнениеАбе вие луди ли сте, да си хвърляте сега парите.
Не виждате ли, че влизаме в брутални турбулeнции
Точно в пика 2007 се пробутаха най-бруталните избушеняци - зхб, меком, жпинфраструктура, херти
Възможно е да сме на прага на брутални турболенции, но аналогията с 2007 г. е доста неудачна, тъй като тогава нямаше толкова страх поне в България, ако въобще имаше такъв на БФБ. Българските акции масово се търгуваха на П/Е 30-40, ако се намереше нещо на П/Е 25, веднага го обявявахме за подценено. Обемът на репо сделките на БФБ надхвърли 50 млн към края на 2007 г.
Още тогава, преди съответните ИПО-та на зърнени храни и Трейс се знаеше, че са балони и че оценките са надути. Аз се редях на опашка за ИПО-то на Трейс с ясното съзнание, че купувам балон, но тогава това беше що-годе нормално.
Икономиката на България 2005-2007 действително беше във възход, а не както сега - 12 години наред в перманентна криза.
Не следя световните пазари в детайли, но ми се струва, че рядко е имало на пазарите толкова страх, колкото през последните 5-6 седмици, което се отразява и на цените на акциите:
"B ĸpaя нa минaлия мeceц Ѕ&Р 500 ce тъpгyвaшe пpи нивo oт 19,3 пъти пpoгнoзиpaнитe пeчaлби пpeз cлeдвaщитe 12 мeceцa — пaдaйĸи пoд 20 пъти зa пъpви път oт aпpил 2020 г. Индeĸcът влeзe в 2022 г. c oцeнĸa 21,5 пъти, a cpeднoтo нивo зa пocлeднитe пeт гoдини e 18,9 пъти.
Πpитecнeниятa oтнocнo плaнoвeтe нa цeнтpaлнaтa бaнĸa зa пoвишeниe нa лиxвитe, ĸaĸтo и oтнocнo peaĸциятa нa иĸoнoмиĸaтa, плaши инвecтитopитe, ĸoитo нe cмeят дa oбявят, чe "дънoтo" e дocтигнaтo."Last edited by LaCosta; 14.02.2022, 13:09.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Абе вие луди ли сте, да си хвърляте сега парите.
Не виждате ли, че влизаме в брутални турбулeнции
Точно в пика 2007 се пробутаха най-бруталните избушеняци - зхб, меком, жпинфраструктура, херти
История ще кажете, само история....
Да да ама - Ок историята учи!!!
Кешът отново ще Бъде Кинг... Ще бъде!!
Oк, парите са ваши, сеирът само е наш!Я всегда буду твоим поводом напиться.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнениеСори, Свилен - на Елана не е анализ - teaser, изготвен по поръчка!
А това, че според тях маржовете няма да мръднат и грам следващите три години е странно.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар