IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
    МЕЧКА, какво стана с доктора- къде се загуби Черкеза-
    Да видим колко ще е презаписването тук..
    Нула може да е презаписването, Киро
    На 50 лв. според мен Няма да има презаписване. Защото Резултатите са силно неустойчиви, зависят от кризисни конюнктури а опитен и умен играч няма да им се върже на въдицата, особено когато всеки се оглежда за адекватни оценки. Много са изхърчали оценките Киро. S&P е средно 25, Предстои спих поне 20 да стане. А Много Ипо-та в Пика на пазара - Това е вид сигнал. Всякакви тръгват да се листват !

Коментар

• МЕЧКА, какво стана с доктора- къде се загуби Черкеза-
      Да видим колко ще е презаписването тук..

Коментар

100% до 200 лв. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ
        Само в Palms Bet ! За незабравимо СПОРТНО изживяване!

Ха ха незабравимо "спортно" изживяване ...
        тези да не би, да са в сектата на Светлия пастор на д-р Черкезов,?? ха ха
        Киро, гледай да не стане незабравимо изживяването, ха ха ха
        Оправиха месеца тия мищурии

Коментар

• Как е.Вървят ли записвания.

Коментар

• Лимитирана на минимума. Макар че и минимума е надут.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Пускай лимитирана да не стане инфекция както. При Смарт органик!
              +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

То затуй трябват 60+ милиона. По-вероятно като Инфинити капитал, за което е нужно 40- милиона, ама и те вече са на +30%

Коментар

Пичове, това е хазарта, да не се окаже след време, че тази надценена акция ще направи 30-40-100 процента ръст..

Аз ще пусна все пак..

Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Пичове, това е хазарта, да не се окаже след време, че тази надценена акция ще направи 30-40-100 процента ръст..

Аз ще пусна все пак..

Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
                      Като бивш типстър, отделих време да разгледам компанията.

Надявах се, че платформата за онлайн игри ще бъде водещият продукт, но това е малка част от целия бизнес. Освен това е странно, че нямат собствени разработчици, а разчитат на външни фирми за развитието на платформата.

В действителност, печалбата се прави от Palms Bet, а онлайн казината са конкурентен пазар, който има ниски бариери за навлизане и изисква значителни инвестиции в реклама, промоции. Тук съм писал повече:

https://fundament.substack.com/p/ipo-?r=124k04

Разбира се, не е препоръка за нищо. Възможностите пред компанията са ясни, но дали ще се реализират, тепърва ще се разбере.
                      Браво за работата! Аз така или иначе бях решил да не се качвам на борда но ми беше интересен твоят анализ

Коментар

100% до 200 лв. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ

Бързо, да не изтървеш Ипо-то

Коментар

• 100% до 200 лв. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ

Коментар

• Първоначално изпратено от Trakiets Разгледай мнение
                            Като бивш типстър, отделих време да разгледам компанията.

Надявах се, че платформата за онлайн игри ще бъде водещият продукт, но това е малка част от целия бизнес. Освен това е странно, че нямат собствени разработчици, а разчитат на външни фирми за развитието на платформата.

В действителност, печалбата се прави от Palms Bet, а онлайн казината са конкурентен пазар, който има ниски бариери за навлизане и изисква значителни инвестиции в реклама, промоции. Тук съм писал повече:

https://fundament.substack.com/p/ipo-?r=124k04

Разбира се, не е препоръка за нищо. Възможностите пред компанията са ясни, но дали ще се реализират, тепърва ще се разбере.
                            Много добре направено. Браво.

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Доста близо до моето заключение...
                              Евала Батя
                              Отношението точно на старите кримки ми дават надежда за бфб !!!
                              Радвам се!

Коментар

• Първоначално изпратено от Dio Разгледай мнение
                                Няма да участвам в това ипо. Четох, мислих, прецених.
                                Мисля, че имаме на бфб и по-добри, сигурни и растящи компании с доказани традиции и отношение, реших че няма смисъл от нов риск
                                Доста близо до моето заключение...

Коментар

Working...
                                X