IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Иво Орозов Разгледай мнение
    Бях се отказал тук да участвам още в неделя.
    За сметка на това изтървах и БСЕ
    Не се излагайте бе хора, В ИПО на Елана ?? Та кой ще участва в него ???
    По дефолт това са супер набалаончени, търгашески ИПО-та
    ...безумни оценки в пик на пазара? Не са наред тези, а едно време се бараха "спасители" на пазара с възгласите "тенджера под налягане"...търгаши
    Last edited by mecka_stryvnica; 20.02.2022, 13:16.

Коментар

• Бях се отказал тук да участвам още в неделя.
      За сметка на това изтървах и БСЕ

Коментар

• При мен така мързеливо стана, че сега като го няма груйо не знам какво да правя. Иначе беше много лесно, каквото плюе аз купувам и даже спрях да го мисля. Много пари изкарах.

Коментар

• Първоначално изпратено от puf paf Разгледай мнение
          Днес мислих да за пиша известно количество - лимитирана на 50.50лв., но парите заминаха за BSO .
          Може пък да е за добро
          Абсолютно същия случай и при мен!

Коментар

• Днес мислих да за пиша известно количество - лимитирана на 50.50лв., но парите заминаха за BSO .
            Може пък да е за добро

Коментар

• Всичко , което си писал за оценките го писах и аз преди няколко дена, но за презаписването не бъди толкова сигурен..Компанията е в такъв бранш, че отчетите могат да се надуват, а ще дадат и дивидент..Така, че ще видим другата седмица..Не се знае какво са договорили с ИП и фондовете..
              Тук е ясно, но кажи къде се загуби Черкеза и как се сети за него..

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                МЕЧКА, какво стана с доктора- къде се загуби Черкеза-
                Да видим колко ще е презаписването тук..
                Нула може да е презаписването, Киро
                На 50 лв. според мен Няма да има презаписване. Защото Резултатите са силно неустойчиви, зависят от кризисни конюнктури а опитен и умен играч няма да им се върже на въдицата, особено когато всеки се оглежда за адекватни оценки. Много са изхърчали оценките Киро. S&P е средно 25, Предстои спих поне 20 да стане. А Много Ипо-та в Пика на пазара - Това е вид сигнал. Всякакви тръгват да се листват !

Коментар

• МЕЧКА, какво стана с доктора- къде се загуби Черкеза-
                  Да видим колко ще е презаписването тук..

Коментар

100% до 200 лв. НАЧАЛЕН БОНУС СПОРТ
                    Само в Palms Bet ! За незабравимо СПОРТНО изживяване!

Ха ха незабравимо "спортно" изживяване ...
                    тези да не би, да са в сектата на Светлия пастор на д-р Черкезов,?? ха ха
                    Киро, гледай да не стане незабравимо изживяването, ха ха ха
                    Оправиха месеца тия мищурии

Коментар

• Как е.Вървят ли записвания.

Коментар

• Лимитирана на минимума. Макар че и минимума е надут.

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Пускай лимитирана да не стане инфекция както. При Смарт органик!
                          +1

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

То затуй трябват 60+ милиона. По-вероятно като Инфинити капитал, за което е нужно 40- милиона, ама и те вече са на +30%

Коментар

Пичове, това е хазарта, да не се окаже след време, че тази надценена акция ще направи 30-40-100 процента ръст..

Аз ще пусна все пак..

Не е препоръка за нищо..

Коментар

• Пичове, това е хазарта, да не се окаже след време, че тази надценена акция ще направи 30-40-100 процента ръст..

Аз ще пусна все пак..

Не е препоръка за нищо..

Коментар

Working...
                                X