Първоначално изпратено от AF Debugger
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Купил си от "старите" акции."Нови" скоро няма да има, както стана ясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнениеЕй, аз като получих дивидента в петък следобед и си купих 30 нови акции. Дано сега не изляза някакъв голям престъпник, дето се е възползвал от слабостите в системата ....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеКФН обаче трябва да следи за законността на предлаганите и вземаните решения на ОС на дружествата и е трябвало да излязат с ПАМ за забрана за гласуване на съответните точки в поканата за ОС мисля аз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от BB50 Разгледай мнение
Чудя се как ТР ще признаят че има увеличение на капитала без да е гласувано такова. Или да признаят за съществуването на новите акции без преди това да има решение за издаване на такива
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как се увеличава капитала на дружество би трябвало да знаят от БФБ. Дружеството тепърва става публично и веднага получава челен удар, кое е било законно, кое е правилно, някакви си хрантутници дето нищо полезно не вършат, със седмици си драпат .... За мен, като нямащ тука, т.е. непредубеден, както и предполагам за целият свят, ако погледнат нашата борса ще кажат, че слитът(увеличението) се е случил на 05.07, това е, официалния сайт на борсата. Сега това, че има някакво движение нагоре, 2 седмици след това, няма да кажа спекулативно, за да не се обиди някой, ами най-вероятно ще има връщане, когато ТР се разберат .... това е все едно да кажеш, че някой инцидент не се е случил ... няма значение кой е виновен, не можеш да върнеш времето назад
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Значи няма никакво забавяне а възниква въпроса защо са пускани няколко заявления..?!?!?! Не е истина как се издъниха.
Все още няма заявление за обявяване на одитираните отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВижте сега, ТР не контролира кой какво ще си гласува на Общо събрание. ТР контролира законността на вписванията по партидата на дружествата. Капитала са увеличава с решение на ОС за увеличение на капитала, не с решение за дивидент. Променен Устав се вписва по решение на Общото събрание, а не по решение на неясно кой.
Заявлението за увеличение на капитала е пуснато на 14.07 и ТР се произнася на 16.07 /събота/.
Няма как и не е длъжна БФБ да следи партидите в ТР на всички регистрирани дружества. Дружествата подават информацията за това към БФБ.
КФН обаче трябва да следи за законността на предлаганите и вземаните решения на ОС на дружествата и е трябвало да излязат с ПАМ за забрана за гласуване на съответните точки в поканата за ОС мисля аз.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВижте сега, ТР не контролира кой какво ще си гласува на Общо събрание. ТР контролира законността на вписванията по партидата на дружествата. Капитала са увеличава с решение на ОС за увеличение на капитала, не с решение за дивидент. Променен Устав се вписва по решение на Общото събрание, а не по решение на неясно кой.
Заявлението за увеличение на капитала е пуснато на 14.07 и ТР се произнася на 16.07 /събота/.
Няма как и не е длъжна БФБ да следи партидите в ТР на всички регистрирани дружества. Дружествата подават информацията за това към БФБ.
КФН обаче трябва да следи за законността на предлаганите и вземаните решения на ОС на дружествата и е трябвало да излязат с ПАМ за забрана за гласуване на съответните точки в поканата за ОС мисля аз.Life won't wait for you.
Коментар
-
Вижте сега, ТР не контролира кой какво ще си гласува на Общо събрание. ТР контролира законността на вписванията по партидата на дружествата. Капитала са увеличава с решение на ОС за увеличение на капитала, не с решение за дивидент. Променен Устав се вписва по решение на Общото събрание, а не по решение на неясно кой.
КФН обаче трябва да следи за законността на предлаганите и вземаните решения на ОС на дружествата и е трябвало да излязат с ПАМ за забрана за гласуване на съответните точки в поканата за ОС мисля аз.
- 9 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеИ ТР имат вина.Заявлението е внесено на 28.06. На 29.06 и 01.07 от ТР дават указания за отстраняване на неродности.Така ли не видяха още тогава пороците,а трябваше да минат още две седмици?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petyob Разгледай мнение
как да се отстранят като ОС-а е минал? Значи е трябвало отказ на 01.07. ... и нямаше да има драма
пп. нали е имало проект за ОС-а, което ТР са вписали, тогава що не са дали тези "указания" ?Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от noko6 Разгледай мнениеИ ТР имат вина.Заявлението е внесено на 28.06. На 29.06 и 01.07 от ТР дават указания за отстраняване на неродности.Така ли не видяха още тогава пороците,а трябваше да минат още две седмици?
пп. нали е имало проект за ОС-а, което ТР са вписали, тогава що не са дали тези "указания" ?
- 1 like
Коментар
Коментар