Кога стартира търговията на Дойче Бьорсе?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Телематик Интерактив България АД (TIB)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеДнес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеДнес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
Дивидентът по устав е минимум 40% от разпределяемата печалба от предходната година. Има предвидени изключения, но очевидно тази година няма да са в сила. Всичко се развива добре, както пишеш и ти, затова очакваме да отпуснат още 10% от натрупаната през годините неразпределена печалба. Просто още при първичното предлагане се чудех, защо им е да са публични с всичките там регулации, като парите които привлякоха, ги раздадоха след 5 месеца. Та затова прогнозата ми е за неколкократно увеличение на капитала със собствени средства и придобиване от някой кит.Тези които сме се закачили тук, също ще се облажим от този сценарий, но сигурно след 2-3 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение
Диводентът е толкова по Устав, а могат да разпределят по-голям % както за 2021г. Тепърва навлизат в Перу.... в Кения си бачкат от няколко месеца вече. Хубавите времена за акционерите тепърва предстоят!
- 1 like
Коментар
-
- 1 like
Коментар
-
Днес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...
- 1 like
Коментар
-
Уважаеми дами и господа, Телематик Интерактив България АД обява намерение да регистрира акциите на дружеството за търговия на Франкфуртската фондова борса Уведомяваме инвестиционната общност, че на заседание на Съвета на директорите на Телематик Интерактив България АД беше взето решение да се предприемат необходимите действия за бъдеща регистрация на акциите на дружеството за търговия на Франкфуртската фондова борса (Frankfurt Stock Exchange). Това решение бе взето в съответствие с визията за развитие на дружеството в средносрочен план, с потенциал за значителен растеж и експанзия на международния пазар, както и за обезпечаване на по-добра ликвидност и привлекателност на акциите на компанията.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнениеВ момента има 12,960,018 акций, ако печалбата е 25 млн за цялата година, на акция ще се падне 1,92 лв. Според устава им се раздават 40% като дивидент - което е около 77 ст. За да се даде повече ще трябва да има воля в основните акционери , да видим ...
Засега нещата изглеждат много добре, и аз очаквам повече от CT Interactive ...
- 3 Харесвания
Коментар
-
В момента има 12,960,018 акций, ако печалбата е 25 млн за цялата година, на акция ще се падне 1,92 лв. Според устава им се раздават 40% като дивидент - което е около 77 ст. За да се даде повече ще трябва да има воля в основните акционери , да видим ...
Засега нещата изглеждат много добре, и аз очаквам повече от CT Interactive ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСтрахотна компания..добри резултати..добър дивидент... войната им обърка сметките.....прогнозата ми е 20 лв до края на годината
- 1 like
Коментар
Коментар