IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Телематик Интерактив България АД (TIB)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кога стартира търговията на Дойче Бьорсе?

Коментар

• https://www.boerse-frankfurt.de/equi...DIRECTION=DESC
      Searching shares by sectors, countries, key and master data.

Коментар

• Онлайн хазартното дружество не планира веднага да набира допълнителни средства, а ще търси повече публичност на глобален пазар

Коментар

• Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнение
          Днес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...
          Ами те не го казаха много ясно, но предполагам че за навлизането в Перу ще трябва кеш. Най-малкото заради високите маркетингови разходи в началото. По спомен от документите за публичното предлагане, мисля че сумата беше около 10 млн лева, но не съм съвсем сигурен.

Коментар

Днес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...
            Не забравяй че човека който листна алтерко на борсата ще ги консултира за Германия, а другият който листна Спиди ги консултира за България...аз очаквам същият ефект и подобен продукт да се получи като акция!

Коментар

Дивидентът по устав е минимум 40% от разпределяемата печалба от предходната година. Има предвидени изключения, но очевидно тази година няма да са в сила. Всичко се развива добре, както пишеш и ти, затова очакваме да отпуснат още 10% от натрупаната през годините неразпределена печалба. Просто още при първичното предлагане се чудех, защо им е да са публични с всичките там регулации, като парите които привлякоха, ги раздадоха след 5 месеца. Та затова прогнозата ми е за неколкократно увеличение на капитала със собствени средства и придобиване от някой кит.Тези които сме се закачили тук, също ще се облажим от този сценарий, но сигурно след 2-3 години.
              Маеркетингово е най-вече излизането на Борсата, а и така мажо взима гошямата част от дивидента. Но реално са си машина за кеш! При 1 лв. дивидент си е 7% годишна доходност..... аз съм доволен!

Коментар

• Първоначално изпратено от maradona Разгледай мнение

Диводентът е толкова по Устав, а могат да разпределят по-голям % както за 2021г. Тепърва навлизат в Перу.... в Кения си бачкат от няколко месеца вече. Хубавите времена за акционерите тепърва предстоят!
                Дивидентът по устав е минимум 40% от разпределяемата печалба от предходната година. Има предвидени изключения, но очевидно тази година няма да са в сила. Всичко се развива добре, както пишеш и ти, затова очакваме да отпуснат още 10% от натрупаната през годините неразпределена печалба. Просто още при първичното предлагане се чудех, защо им е да са публични с всичките там регулации, като парите които привлякоха, ги раздадоха след 5 месеца. Та затова прогнозата ми е за неколкократно увеличение на капитала със собствени средства и придобиване от някой кит.Тези които сме се закачили тук, също ще се облажим от този сценарий, но сигурно след 2-3 години.

Коментар

Диводентът е толкова по Устав, а могат да разпределят по-голям % както за 2021г. Тепърва навлизат в Перу.... в Кения си бачкат от няколко месеца вече. Хубавите времена за акционерите тепърва предстоят!

Коментар

• Днес така и не разбрах какво мислят да правят с кеша. Аз мисля, че ще дадат 40-50% от печалбата за паричен дивидент и ще направят увеличение на капитала като тази година. Все си мисля, че крайната цел на листването в София и Франкфурт е да се продадат възможно най-скъпо на някой голям в бранша. За тази цел е добре да вдигнат акционерния капитал възможно най-много. Мисля, че е в интерес и на нас, дребните...

Коментар

• Туй не го очаквах толкова скоро...браво на мажо..явно ще ползва отъпканата пътека от алтерко...голямо браво!

Коментар

• Уважаеми дами и господа, Телематик Интерактив България АД обява намерение да регистрира акциите на дружеството за търговия на Франкфуртската фондова борса Уведомяваме инвестиционната общност, че на заседание на Съвета на директорите на Телематик Интерактив България АД беше взето решение да се предприемат необходимите действия за бъдеща регистрация на акциите на дружеството за търговия на Франкфуртската фондова борса (Frankfurt Stock Exchange). Това решение бе взето в съответствие с визията за развитие на дружеството в средносрочен план, с потенциал за значителен растеж и експанзия на международния пазар, както и за обезпечаване на по-добра ликвидност и привлекателност на акциите на компанията.

Коментар

• Хм, извънредно акционерно събрание на 30.11
                          http://www.x3news.com/?x3id=164053

Коментар

• Първоначално изпратено от Snail5930 Разгледай мнение
                            В момента има 12,960,018 акций, ако печалбата е 25 млн за цялата година, на акция ще се падне 1,92 лв. Според устава им се раздават 40% като дивидент - което е около 77 ст. За да се даде повече ще трябва да има воля в основните акционери , да видим ...
                            Засега нещата изглеждат много добре, и аз очаквам повече от CT Interactive ...
                            За 2021г. раздадоха около половината от печалбата, а и какво ще го правят толкова много кеш?!

Коментар

• В момента има 12,960,018 акций, ако печалбата е 25 млн за цялата година, на акция ще се падне 1,92 лв. Според устава им се раздават 40% като дивидент - което е около 77 ст. За да се даде повече ще трябва да има воля в основните акционери , да видим ...
                              Засега нещата изглеждат много добре, и аз очаквам повече от CT Interactive ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
                                Страхотна компания..добри резултати..добър дивидент... войната им обърка сметките.....прогнозата ми е 20 лв до края на годината
                                Очаквам дивидент в диапазона 1.20-1.40 при консолидирана печалба от 25 милиона за 2022г. Догодина нагоре още 20-30% и дивидента и печалбата. Няма да продам нито 1 акция под 25 лева!!!

Коментар

Working...
                                X