какви са тези https://kolichka.bg/? ебаг с какво ги превъзхожда?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ейч Ар Кепитъл АД (HRC)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеТук, за разлика от Импулс, има от какво да се оплачем. Цена на акция смятана по собствен капитал 2.44 лв. Никакви скрити разходи и разходи за управление. На всеки три месеца - среща онлайн с инвеститорите. И непрекъснато някой продава на 2 лв....destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеЗаписче ако може, че пропуснАх.....или някой да резюмира?
Първите 40 мин разговор с хората на Ендевър.
ЕйчАр ще набират капитал евентуално. Иска им се да купят нещо евтинко, ама без пари не става.
Осъзнават, че голямата тежест на еБаг пречи на диверсификацията, но няма да намалят дела, защото компанията расте супер - около 50% през януари.
От развитието на Биодит не са доволни -- при този обем на приходите очакват по-големи ръстове.
- 8 Харесвания
Коментар
-
Съобщение
За онлайн среща с инвеститори на Ейч Ар Кепитъл АД
На 06.03.2024г. (сряда) от 16:00 ч. ръководството на Ейч Ар Кепитъл АД планира да проведе неформална среща с акционерите
от типа „Питай ме всичко“.
Идеята на уебинара е да се обсъдят теми около:
• портфолиото,
• доклада за дейността за четвъртото тримесечие на 2023г.,
• плановете на компанията,
• други
Сред гостите на срещата ще е Алън Тейлър, Managing Partner в Endeavour Catalyst.
Тя ще се проведе изцяло онлайн на 06.03.2024г. (сряда) от 16:00 ч.
Линк за участие: https://us06web.zoom.us/j/81236457094
Христо Христов
Изпълнителен директор на Ейч Ар Кепитъл АД
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеГосподи, колко дълго трябва да чакаме тук? Колегите направиха милиони, а тук затъваме, въпреки очевадно добрите отчети.
И за сега съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеГосподи, колко дълго трябва да чакаме тук? Колегите направиха милиони, а тук затъваме, въпреки очевадно добрите отчети.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dimi71 Разгледай мнениеГосподи, колко дълго трябва да чакаме тук? Колегите направиха милиони, а тук затъваме, въпреки очевадно добрите отчети.Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
Ъх DHL, леле как ме дразнят. Звънят ми по едно време че са долу и да си взема пратката. Нищо не съм поръчвал, то и те не знаят какво ми носят. Оказа се че алфата са ми пратили шапка по случай това че съм минал милион преглеждания за календарна година. Некадърници са dhl а Германия откъм плащания, технологии и тн са 20 години назад. Така че не знам доколко са добър пример
Коментар
Коментар