If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Пак се изхвърляте много.
При прогнозирана годишна балансова 15 милиона и нещо сте пуснали поръчки за над 16 милиона и седемстотин и тепърва ще се надцаквате още
Пак не оставяте потенциал за печалба както при органика
Това е лично мнение и не е препоръка за покупка или продажба на акции
Що ве, страх ли те е нещо? Няма манипулации, таман ще видиш как се увеличавал капитала 3.5 пъти за 5 минути
Такава пародия не съм гледал, взимам си пуканки и ще се смея с глас хахахаха!
То хубаво, но дали всички имат чисти намерения. Малко ми намирисва и на стълбичка този открит аукцион. Предвид интереса в сряда, какво им пречи на УЕБ-а да включат някое друго прокси да повдига от време на време цената и да подхранва илюзии. Иначе от мен 100% ще има само лимитирани.
Е, явно ние сме от хората които виждат чашата наполовина пълна. Затова и не резбираме тези които постоянно се мръщят и недоволстват: Баси скандално празната чаша.. наполовина е празна!
Философия на живот и светоусещане
С редовно доливане от продажби на апартаменти - може и да е наполовина пълна, инак видяхме вече
Не виждам какво те притеснява. Това не е типичен 2-ри рунд, а продажба от съществуващ акционер. Още повече, че купувачите ще определят цената, продавача е ок и на 4,48. Няма да участвам, но не виждам нищо нередно.
Е, явно ние сме от хората които виждат чашата наполовина пълна. Затова и не резбираме тези които постоянно се мръщят и недоволстват: Баси скандално празната чаша.. наполовина е празна!
Коментар