If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Много ще се радвам дрончето като фръкне и влязат в него още 100млн евра, ще влязат свежи пари на борсичката ни, но какво общо има дрончето с агрия и нео-то, и двете вкараха пари на борсата и защо трябва да се противопоставят едното с другото
тук са си редовните плювачи, които са по всички теми и не мисля, че ти ходи да им влизаш в тона
Е те тия 100 млн. евро няма да влезнат на борсичката ни а в капитала на ДронГлобал.... А аз се надявам дрончето освен да фръкне и да кацне, както казва Ван Бастен Австалийците не са голяма компания, но имат референции някакви от МО на Австралия.....Общото взето нагнетява се напрежението и развръзката наближава...май
Е да то за теб български могат да бъдат хим Нео и агрия...селските компании които намазаха покрай войната.. но войната ще утихне до 6 месеца.. основна черта на българите е че не си вярваме... и да “ бинго играчите” вкарахме в дрона 20 мил евро скоро едни други играчи ще вкарат 100 милиона евро а свирачи и разбирачи са в агрия... а ти си чакай на 5 лв някой да благоволи да ти пусне нещо по сериозно!
Много ще се радвам дрончето като фръкне и влязат в него още 100млн евра, ще влязат свежи пари на борсичката ни, но какво общо има дрончето с агрия и нео-то, и двете вкараха пари на борсата и защо трябва да се противопоставят едното с другото
тук са си редовните плювачи, които са по всички теми и не мисля, че ти ходи да им влизаш в тона
а ти си чакай на 5 лв някой да благоволи да ти пусне нещо по сериозно!
Не чакам някакви си ценови нива,а компанията да се докаже.Щото на еднодневки като тези сме се нагледали ,особедно пък в БГ
Да видя стабилен дневен обем,а не 2-3 хиляди лева .Да има някаква ликвидност.Аз тук не мога да влеза без да кача цената с 100% А после излизането ?
Ако искам да рискувам има къде къде по- ликвидни ,а и сигурни неща.А и казина колкото щеш.
... моята мечта за Австралия започва да се сбъдва.... чакаме лиценз за там.... а какви ли горещи новини ни очакват август!
Едва ли ще да е по гореща от примерно,- решението на Полки да влезе! Обикновено прави картини за по над 700К.
(рисунки, но произведения на изкусвото) - пожелай си го!
На мен "български дрон" ми звучи като Москвич
Не ми струва тая работа да има бляскаво бъдеще,ако изобщо има някакво......
Нека мине време,да почнат да търгуват по няколко десетки хил. лв дневен оборот ,да се докажат и ако не са фалирали дотогава ,ще почнем да ги търгуваме.
За дребните бинго играчи тръпката винаги я има,но риска е прекалено голям за сериозни инвеститори !
Е да то за теб български могат да бъдат хим Нео и агрия...селските компании които намазаха покрай войната.. но войната ще утихне до 6 месеца.. основна черта на българите е че не си вярваме... и да “ бинго играчите” вкарахме в дрона 20 мил евро скоро едни други играчи ще вкарат 100 милиона евро а свирачи и разбирачи са в агрия... а ти си чакай на 5 лв някой да благоволи да ти пусне нещо по сериозно!
На мен "български дрон" ми звучи като Москвич
Не ми струва тая работа да има бляскаво бъдеще,ако изобщо има някакво......
Нека мине време,да почнат да търгуват по няколко десетки хил. лв дневен оборот ,да се докажат и ако не са фалирали дотогава ,ще почнем да ги търгуваме.
За дребните бинго играчи тръпката винаги я има,но риска е прекалено голям за сериозни инвеститори !
Дронамикс Кепитъл АД-София
Уведомление за непроведено на 24.06.2022 г. РГОСА поради липса на изискуемия съгласно устава на дружеството кворум, както и че събранието ще се проведе на резервната обявена в поканата за свикването му дата - 11.07.2022 г. в 11:00 часа, на същото място и при същия дневен ред.
В понеделник к'во стана? Събра ли се кворум?
Другият сериозен въпрос е кога ще е първия полет - беше юни, сега е август. Ама кой?
Китаецът е бил без проблеми за половин час във въздуха и може да мести 500кг на 1800км
Брадатите ако се мотаят, скоро ще могат да се включат с дрона в състезания по аеромоделизъм
Наистина не е за разказване, ама зимата може да проведат ново шоу с дрон-ледена скулптура
Китаецът е бил без проблеми за половин час във въздуха и може да мести 500кг на 1800км
Брадатите ако се мотаят, скоро ще могат да се включат с дрона в състезания по аеромоделизъм
Да си дошъл днес да си чул ... за тази китайска пародия в детайл... не ми се преразказва!
Коментар