Дойде септември, като гледам дрона не лети, май ще остане за догодина... нещо не е ОК
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Аз купувам.... проблем ли е за теб това.... и нещо искам да споделя за което писах но не бях прав в разсъждението си... най доброто време за къмършал флайт било ноември и декември зимата студа сгъстяват въздуха и горе в небето било спокойно.... допитах се до специалист от авиацията!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТук трендът се възстановява регулярно с покупки.
кой ли толкова упорито купува малко по малко
прогнози до зимата до къде можем да стигнем ако дронът литне и кацне?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Знам
https://m.youtube.com/watch?v=6wV4hBKi0xs
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение...Аз съм риба ....Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеПод "рибката" имам предвид "рибаря"....човека с елхичките...Пишеше, че Алтерко ще занулява и фалира едва ли не .... а после си купи на 20+ ....и даже се похвали, че не е чел отчета....защото "чертичките му ги говорят"...и виждаш какво стана ... Така че надявайте се да не си "промени" мнението и тукНоември вика 100лв Балонерко,проглуши ми ушите,вместо 100лв, 51% спад.После си продал под текущата цена и сега те е яд.
А и за болднатото малко си в грешка.Ако имаш 5,пък и 6 цифрена сума,може да видим кои крив,кои прав.Ако ти стиска де.Но вече те видяхме ,че мълчиш като *** в темата за Алтерко
И да,отчета не съм го чел.Ти като ги четеш по 10 пъти отчетите, защо не каза ноември,че престои 51% спад,а рибо ?Last edited by petrg5s; 17.08.2022, 14:45.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
Имаш предвид, че рибката вдига цената тук и при алтерко :-)
нищо чудно
успех и наслука....Под "рибката" имам предвид "рибаря"....човека с елхичките...Пишеше, че Алтерко ще занулява и фалира едва ли не .... а после си купи на 20+ ....и даже се похвали, че не е чел отчета....защото "чертичките му ги говорят"...и виждаш какво стана ...
Така че надявайте се да не си "промени" мнението и тук
Last edited by B.Graham; 17.08.2022, 13:52.Life won't wait for you.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Молете се "рибката" да не си купи акции, че тогава и 200 дрона да литнат, ням аспасение....
нищо чудно
успех и наслука
Коментар
-
Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнениеТук трендът се възстановява регулярно с покупки.
кой ли толкова упорито купува малко по малко
прогнози до зимата до къде можем да стигнем ако дронът литне и кацне?Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнениеТози въображаем дрон,има ли си име ? или поне продуктово такова?
Ако няма, предлагам името "Москвич"
Дрон "Москвич"нека така се казва.
Някой да го предложи на следващото ОСА,ако има изобщо такова
Коментар
-
Този въображаем дрон,има ли си име ? или поне продуктово такова?
Ако няма, предлагам името "Москвич"
Дрон "Москвич"нека така се казва.
Някой да го предложи на следващото ОСА,ако има изобщо такова
Last edited by petrg5s; 03.08.2022, 18:43.
Коментар
Коментар