Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Дела е оценен за 3362 хил.лв. Туй преди е за целия Дронамикс.
* Чети дребния шрифт
Ноември ще бъде Май за "Дронамикса кап." , мен Слончета ми се въртят в небето, за сега тежът, но пред смерча...
е заряд още трябва за него;- тогавааа
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Eee, дела излиза колкото моментната капитализация на 11С ... или бъркам някъде
* Чети дребния шрифт
Last edited by Poncho; 02.06.2023, 22:27.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
Eee, дела излиза колкото моментната капитализация на 11С ... или бъркам някъде-
ПП.- не бъркам-"„Дронамикс Глобал Лимитид“ Великобритания 12.12%*"Last edited by inta53; 02.06.2023, 22:22.
Коментар
-
Първоначално изпратено от 15- Разгледай мнение
Явно и във форума текат процеси в сходство с тези в държавата/ ВСС/ прокуратурата. Най-лошото нещо на света е човек да бъде зависим! Ако някой каже публично, че ми е помогнал, за да забогатея и това не е факт, то със сигурност бих го опровергал на мига
. Вайбър, Алонсо...
Хората чието мнение ми е важно знаят истината и могат добре да преценят какво се случва.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБатинка миличък и сладичък,( който се оказа , че дори не си от Бургас,а си от Айтос)... много обичам не осъзнати хора, които са използвачи и предават себе си да ми дават акъл...та някои щрихи за теб, човека от посредствен бургаски техникум, там ли те научиха да смяташ и да правиш оценки или на плажния тенис или на полето с арпаджик в Айтос...не разбра дори какво ти се случи, та ходи един паметник да направиш на Alonso във Варна и един в Плевен.. помогнах ти да забогатееш защото си необходим на борсата имаш талант за волативност но не разбираш от борса акции и оценки... та зяпай си вайбъра белкем ти пусне още нещичко нашият общ познат..., колкото до оценката на дрона ти да не си в екипа на американският фонд който прави дю дилиджънс на дрона кротни се малко знам че и туй грозде ти е кисело и се извинявам публично че и тук не те поканих... та конкурента на дрона без полет имаше оценка на 1 милярд долара -8.80
съжелявам че си продал алтерко и че не можеш да видиш цена 170 лв... и последно съжелявам че в агрия е лош период и. Не мърда вече 1 г и половина и няма да са добри следващите 2 г за агрия...успех и ти препоръчвам да тръгнеш най сърдечно на психолог!
От няколко години следя форума сравнително нов съм и ми е интересно да следя събития, прогнози, но нападките ме карат да си мисля, че форума заприличва на селска кръчма.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеБатинка миличък и сладичък,( който се оказа , че дори не си от Бургас,а си от Айтос)... много обичам не осъзнати хора, които са използвачи и предават себе си да ми дават акъл...та някои щрихи за теб, човека от посредствен бургаски техникум, там ли те научиха да смяташ и да правиш оценки или на плажния тенис или на полето с арпаджик в Айтос...не разбра дори какво ти се случи, та ходи един паметник да направиш на Alonso във Варна и един в Плевен.. помогнах ти да забогатееш защото си необходим на борсата имаш талант за волативност но не разбираш от борса акции и оценки... та зяпай си вайбъра белкем ти пусне още нещичко нашият общ познат..., колкото до оценката на дрона ти да не си в екипа на американският фонд който прави дю дилиджънс на дрона кротни се малко знам че и туй грозде ти е кисело и се извинявам публично че и тук не те поканих... та конкурента на дрона без полет имаше оценка на 1 милярд долара -8.80
съжелявам че си продал алтерко и че не можеш да видиш цена 170 лв... и последно съжелявам че в агрия е лош период и. Не мърда вече 1 г и половина и няма да са добри следващите 2 г за агрия...успех и ти препоръчвам да тръгнеш най сърдечно на психолог!. Най-лошото нещо на света е човек да бъде зависим! Ако някой каже публично, че ми е помогнал, за да забогатея и това не е факт, то със сигурност бих го опровергал на мига
. Вайбър, Алонсо...
Коментар
-
съжелявам че си продал алтерко и че не можеш да видиш цена 170 лв... и последно съжелявам че в агрия е лош период и. Не мърда вече 1 г и половина и няма да са добри следващите 2 г за агрия...успех и ти препоръчвам да тръгнеш най сърдечно на психолог!
- 6 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХубави, бодри таргети си пишете, а сметки по тях правите ли някакви или просто гледате тавана?
Дрона при листването на лев беше сметнат при капитализация 125 млн. евро на майката. При 3,30 лв. сега, това отговаря на капитализация от 400 млн. евро.! Преди две години при врящ и кипящ пазар на стартъпи ОК, ама сега... незнам... умната.. че само с надъхване не стават тия работи.. трябва и як кеш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеХубави, бодри таргети си пишете, а сметки по тях правите ли някакви или просто гледате тавана?
Дрона при листването на лев беше сметнат при капитализация 125 млн. евро на майката. При 3,30 лв. сега, това отговаря на капитализация от 400 млн. евро.! Преди две години при врящ и кипящ пазар на стартъпи ОК, ама сега... незнам... умната.. че само с надъхване не стават тия работи.. трябва и як кеш!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Дрона е на същата капитализация каквато беше и преди 8-9 месеца,но тогава съществуваше само на чертежи
Другото важно е обема.Не е шега работа 93к акции/д при 5к средно.Рекордния обем казва всичко.
Но стига,че трябва да му взимам на Скота за реклама вече
Коментар
-
Другото важно е обема.Не е шега работа 93к акции/д при 5к средно.Рекордния обем казва всичко.
Но стига,че трябва да му взимам на Скота за реклама вечеLast edited by petrg5s; 30.05.2023, 15:47.
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар