Евала и ашколсун на Биковете. Днес монитора ми почервеня от мечата кръв по тази позиция. Отдавна не бях виждал такова изпълнение. Също като едно време
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тва момче е брокеразин.Те са така,мисленето не им е силната страна
Разтоварвали били пък цената се качва 7%.Как стават тея работи?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Когато си прост си прост за цял живот!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеКогато си прост си прост за цял живот!
Разтоварвали били пък цената се качва 7%.Как стават тея работи?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Плажът Разгледай мнение
Някой яко разтоварва. Да не си ти?
С тия театрални постановки.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСмотаняциии, гледайте новините довечера Btv а тези които ми продават на новинка смешници като дойде големият фонд от Америка мноооого ще плачкате... и си сипете едно за мое здраве...заповядайте на събранието... шоуто сега започва!
Извинявам се ако не се изразявам правилно, ама речника ми е беден, такава е С две думи - Как е възможно да приемеш какъв риск и да купиш на 1.1 - 1-5 и то на чертежи, а когато сме изправени пред финалната права, там където най - големите фондове за рисков капитал купуват ние да продаваме.Малко са компаниите на БФБ които си струва да държиш.Last edited by MrSi; 25.05.2023, 15:18.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнениеСмотаняциии, гледайте новините довечера Btv а тези които ми продават на новинка смешници като дойде големият фонд от Америка мноооого ще плачкате... и си сипете едно за мое здраве...заповядайте на събранието... шоуто сега започва!
С тия театрални постановки.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Коментар
-
По моето скромно мнение, литването и кацването на дрона е изключителен успех за бълграския бизнес като цяло. Буквално създават нов сгемент на транспортната индустрия. Направих си труда да поровя в нета и .... отразено е в инвестора, форбс и БТА.....никой от "големите" български сайтове дори не е копирал новината....Не че е нещо важно, но все пак.....Life won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
лети прототипа, не е бройка от поръчката на австралийците
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
А как ще лети самолета, преди да е произведен?
Коментар
Коментар