Първоначално изпратено от MrSi
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВече са над 200 последователи на ДенМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Бял е за да не плаши гаргите
Вечният спор - фундамент или чертежи - и двете са верниМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМного се белнал този Черен лебед
да не е албинос или ще му сменят името
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
те го бяха изпълнили отдавна, нали не мислиш, че някой ще започне да произвежда самолет, който не е летял още
просто сега решиха да го обевят, като устроиха едно театро
2х15мин си е чисто ПР събитие, което явно им трябва за нещо
Моята е следната - вече сме изградили мрежа от дрон портове и летища за дронове. Демек бихме ли изградили супер скъпа инфраструктура без дрон?. Тъпо е нали? Това е като да изградиш 4-5g. Мрежа без телефон. Дронамикс не е само летящ дрон. Това е мрежа.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Объркал си се нещо.На мечките кръвта е зелена и като ги коляш всичко позеленяваМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Леко се притеснявам за те брат,започваш да си говориш съвсем сам.... дръж. Печено!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЕвала и ашколсун на Биковете. Днес монитора ми почервеня от мечата кръв по тази позиция. Отдавна не бях виждал такова изпълнение. Също като едно времеLife won't wait for you.
Коментар
Коментар