В същност като цяло :<Използвам опита си само и единствено като експерт> Оказва се че при транспортна грешка или никой нищо не помни или е бил в тоалетната а не на мястото си. Дронамикс би изчистил това като всяко едно действие и или бездейстие се записва в Сървъра. Ето това е една от най-важните технологии .
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнение
съгласен, но въпросния модел селскостопански самолет трябва да е сертифициран за да може изобщо да Извършва операции във въздуха. Автожирите не знам каква е регулацията в Европа, но в САЩ изгелжда всеки модел трябва да се сертифицира
https://www.federalregister.gov/docu...iously-held-by
ако масксималнат излетна маса на самолетчето на дронамикс е под 550кг, може и да минава по леката процедура ...
просто питам дали някой тук ги знае/проверявал тези детайли?Last edited by MrSi; 29.05.2023, 14:10.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Всеки пилот на селскостопански самолет, жироскоп, частен хеликоптер и тн може да си забие машинката някъде. Всеки може да се побърка, да му стане лошо или нещо друго. При дрона липсва човешкия фактор и е още по сигурно и безопасно летенето според мен.
https://www.federalregister.gov/docu...iously-held-by
ако масксималнат излетна маса на самолетчето на дронамикс е под 550кг, може и да минава по леката процедура ...
просто питам дали някой тук ги знае/проверявал тези детайли?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Акъл ли се пробваш да ми даваш?!!!... кой според теб изкупува пакета на варненци...като го приключа отиваме на 4 ката!!!
1. Алтерко не продавам и там само купувам Таргета там ми се измести на 170 лв
2 дрон не продавам само купувам таргет 30 лв
3. в този форум има само двама гениални инвеститора от който бих взел мнението им, но определено не са батя- матя Тони- но бонбони стоянчо манчев или тем подобни инфантили , които само се чудят към кого да се закачат за да изкарат някоя стинка и после да си пишат у форума процентите и това колко са гениално велики...други са важните хора на борсата и те определено не пишат тук!Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Е не така де. . Следя мненията ти. Във форума на Алтерко мислех да те поправя, но ще го оставя на теб. Ти каза - Алтерко ми е 3 пъти повече от Дрона. Мислех да ти кажа да добавиш ДО СЕГА. ......ДО СЕГА СЕ КАЗВА щото не знаеш какво следва.
1. Алтерко не продавам и там само купувам Таргета там ми се измести на 170 лв
2 дрон не продавам само купувам таргет 30 лв
3. в този форум има само двама гениални инвеститора от който бих взел мнението им, но определено не са батя- матя Тони- но бонбони стоянчо манчев или тем подобни инфантили , които само се чудят към кого да се закачат за да изкарат някоя стинка и после да си пишат у форума процентите и това колко са гениално велики...други са важните хора на борсата и те определено не пишат тук!
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениетова е само операторски лиценз .. т.е. лиценз за това че ще караш дрона в европейското в. пространство. никъде не намирам информация дали и как ще се сертифицира самия дрон като въздухоплавателно средство за мирни цели. Също така предполагам че и някой ще трябва да сертифицира сигурността на връзката земя-дрон - да не го хакне някой дрончето и да го забие я в ядрена централа, я в центъра на някой град .... и т.н.Last edited by MrSi; 29.05.2023, 11:05.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от the prophet Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от pirdop Разгледай мнениеедно питане към феновете на бялата лястовица...
наясно ли е някой какво сертфикации ще се искат за извърпшване на търговски полети с това самолетче? и дали трябва да се сертфицира самия летателен апарат като нов тип въздухоплаваетелно средство?
на сайта на дронамикс не на намирам нищо по въпроса.
а на сайта на EASA единственното ясно нещо е че няма да е в отворената/свободна категория, но дали ще е в specific ili certified не е много ясно.
Certified Category - Civil Drones | EASA (europa.eu)
ako ше се извършват трансгранични полети, както го рекламират братята май ще трябва сертификация:
Operations type #1: International flight of certified cargo drones conducted in instrumental flight rule (IFR) in airspace classes A-C and taking-off and landing at aerodromes under EASA’s scope. For example, an unmanned A320 transporting a cargo from Paris to New York.
Благодаря за информацията
https://www.dronamics.com/post/drona...tional-licence
- 1 like
Коментар
-
едно питане към феновете на бялата лястовица...
наясно ли е някой какво сертфикации ще се искат за извърпшване на търговски полети с това самолетче? и дали трябва да се сертфицира самия летателен апарат като нов тип въздухоплаваетелно средство?
на сайта на дронамикс не на намирам нищо по въпроса.
а на сайта на EASA единственното ясно нещо е че няма да е в отворената/свободна категория, но дали ще е в specific ili certified не е много ясно.
Certified Category - Civil Drones | EASA (europa.eu)
ako ше се извършват трансгранични полети, както го рекламират братята май ще трябва сертификация:
Operations type #1: International flight of certified cargo drones conducted in instrumental flight rule (IFR) in airspace classes A-C and taking-off and landing at aerodromes under EASA’s scope. For example, an unmanned A320 transporting a cargo from Paris to New York.
Благодаря за информацията
- 1 like
Коментар
-
Голям обем отново в дрона.
А какво се е случвало в миналото ,когато сме имали подобен голям обем?
https://www.tradingview.com/x/icYTEyFK
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Колега, опасявам се че страдате от раздвоение на личността!
Пускате пост и след 10 мин сам му отговаряте с усмивка..Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Харесва ми Дрона технически и мисля,че едва сега започва.
Рекорден обем вчера 93к акции и то точно на пробива !
Като по учебник.
https://www.tradingview.com/x/H4Q0J5nt
Last edited by petrg5s; 26.05.2023, 12:10.
Коментар
-
Пускате пост и след 10 мин сам му отговаряте с усмивка..
- 6 Харесвания
Коментар
Коментар