IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
    Обема почва да се качва доста ,което е признак ,че нещо се мъти....
    5 сесии до края на месеца и ако го завърши над 3.10 ще значи,че тоя дрон може и да литне (и в буквалния и в преносния)
    Не е препоръка разбира се
    ...моли се за безветрие по морето... и слагай чертичките на към то 4... лекоте насочвам...

Коментар

• Обема почва да се качва доста ,което е признак ,че нещо се мъти....
      5 сесии до края на месеца и ако го завърши над 3.10 ще значи,че тоя дрон може и да литне (и в буквалния и в преносния)
      Не е препоръка разбира се
      Last edited by petrg5s; 23.05.2023, 16:55.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Ее, това няма да е нито новина, нито публикувани резултати, а пак теч
        Не зная дали въобще може да се говори за теч, защото Дронамикс - компанията нито е публична, нито са длъжни да дават каквато и да е информация пред широката общественост. Иначе се държат като истински публична компания за разлика от повечето на БФБ
        Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Не бъди толкова сигурен, имам човек който е шеф на летището там. Стига да пожелая ще имам инфо от 1-ва ръка.
          Ее, това няма да е нито новина, нито публикувани резултати, а пак теч

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Най-вероятно само с чакането ще си останеш
            даже и новината за тестовете си беше теч на информация
            Не бъди толкова сигурен, имам човек който е шеф на летището там. Стига да пожелая ще имам инфо от 1-ва ръка.

Коментар

• Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение

Очаквам с нетърпение новините в понеделник с някакви отзиви или резултати от тестовете.
              Най-вероятно само с чакането ще си останеш
              даже и новината за тестовете си беше теч на информация

Коментар

• Очаквам с нетърпение новините в понеделник с някакви отзиви или резултати от тестовете.

Коментар

• Много добри новини напоследък

Коментар

• На Летище Балчик предстои провеждане на тестови полети с разработения и произведен Дронамикс безпилотен товарен самолет. Тъй като...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

...звънни на Свилен ....или пък на американският фонд с който преговарят.?за серия а рунд.. мисля че оценката цената и всичко ще ти е доста ..интересно...стискай здраво 11С и се моли само да не ми отпишат “дрончо” на 4.44 че тогаз искренно ще плача.... хайде със здраве!
                      Ехааа, важното е да фръкне дрона един път, пък после... напред и нагоре...

Коментар

• Ех този дрон, тоз черен дракон...
                        Хвърчило да бе, ... да би полетяло

Коментар

...звънни на Свилен ....или пък на американският фонд с който преговарят.?за серия а рунд.. мисля че оценката цената и всичко ще ти е доста ..интересно...стискай здраво 11С и се моли само да не ми отпишат “дрончо” на 4.44 че тогаз искренно ще плача.... хайде със здраве!
                          Къде се губиш бре, Скоти?
                          Нямаше кой да подпира Дрона
                          Ти се появи, и... Дрона запали двигателите

Коментар

• Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение

На тая цена,ако има скоро сделка лично от мен едно наистина хубаво 18-годишно имаш!Уиски ей,да не си помислиш нещо друго!P.S.Препоръки никакви разбира се и аз има няколко кила тук!
                            Скоро е разтегливо понятие
                            и от мен минимум едно японско уиски ще имаш!

Коментар

На тая цена,ако има скоро сделка лично от мен едно наистина хубаво 18-годишно имаш!Уиски ей,да не си помислиш нещо друго!P.S.Препоръки никакви разбира се и аз има няколко кила тук!

Коментар

• Скоти се появи и цената отскочи

Коментар

Working...
                                X