Първоначално изпратено от petrg5s
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Обема почва да се качва доста ,което е признак ,че нещо се мъти....
5 сесии до края на месеца и ако го завърши над 3.10 ще значи,че тоя дрон може и да литне (и в буквалния и в преносния)
Не е препоръка разбира сеLast edited by petrg5s; 23.05.2023, 16:55.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Ее, това няма да е нито новина, нито публикувани резултати, а пак течМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Не бъди толкова сигурен, имам човек който е шеф на летището там. Стига да пожелая ще имам инфо от 1-ва ръка.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Най-вероятно само с чакането ще си останеш
даже и новината за тестовете си беше теч на информация
Коментар
-
Първоначално изпратено от gbikov Разгледай мнение
Очаквам с нетърпение новините в понеделник с някакви отзиви или резултати от тестовете.
даже и новината за тестовете си беше теч на информация
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
...звънни на Свилен ....или пък на американският фонд с който преговарят.?за серия а рунд.. мисля че оценката цената и всичко ще ти е доста ..интересно...стискай здраво 11С и се моли само да не ми отпишат “дрончо” на 4.44 че тогаз искренно ще плача.... хайде със здраве!
Коментар
-
...звънни на Свилен ....или пък на американският фонд с който преговарят.?за серия а рунд.. мисля че оценката цената и всичко ще ти е доста ..интересно...стискай здраво 11С и се моли само да не ми отпишат “дрончо” на 4.44 че тогаз искренно ще плача.... хайде със здраве!
Нямаше кой да подпира Дрона
Ти се появи, и... Дрона запали двигателите
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от olimpiec Разгледай мнение
На тая цена,ако има скоро сделка лично от мен едно наистина хубаво 18-годишно имаш!Уиски ей,да не си помислиш нещо друго!P.S.Препоръки никакви разбира се и аз има няколко кила тук!
и от мен минимум едно японско уиски ще имаш!
- 2 Харесвания
Коментар
-
- 4 Харесвания
Коментар
Коментар