IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Алтерко прави пари това гори пари

Когато му намерят печелившо приложение може и то да почне да прави пари, докато обясняват как щели да доставят евтино с еко бензин на 10лв литъра няма как да стане тая работа
    Водород...

Коментар

• Първоначално изпратено от Joz Разгледай мнение
      Който има акции винаги е булиш!
      който няма, търси оправдания :-)

според мен тук цената може да се развие както при алтерко последните години. 4,2-4-4 е само спирка
      важното е да имаме търпение

не е препоръка. Имам
      Алтерко прави пари това гори пари

Когато му намерят печелившо приложение може и то да почне да прави пари, докато обясняват как щели да доставят евтино с еко бензин на 10лв литъра няма как да стане тая работа

Коментар

• Който има акции винаги е булиш!
        който няма, търси оправдания :-)

според мен тук цената може да се развие както при алтерко последните години. 4,2-4-4 е само спирка
        важното е да имаме търпение

не е препоръка. Имам

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Чакай сега.Ти хептен се обърка Хем продават новината,хем пък точно след нея стадото прави юруш.
          Или не схващаш логиката и движенията зад този израз.
          Отделно едва ли стадото има толкова пари ..93к акции за 1 ден.Те направо са ги изяли с парцалите тези хилави "хитреци"
          Просто ликвидността на БФБ е ниска ,няма bid support и леки продажби свалят цената с много.Почти всяка акция на БФБ е така,не само дрона
          Стадото със сигурност има за доста повече от 93к акции на ден, но в случая тук въобще не става въпрос за стадо, а по скоро за единичен играч който се опита да подкара стадото набивайки 100-200к лв и му излезнаха криви сметките

Сега този играч или ще стане дългосрочен или в следващите няколко дни ще видим цени под 3лв

Коментар

Чакай сега.Ти хептен се обърка Хем продават новината,хем пък точно след нея стадото прави юруш.
            Отделно едва ли стадото има толкова пари ..93к акции за 1 ден.Те направо са ги изяли с парцалите тези хилави "хитреци"
            Просто ликвидността на БФБ е ниска ,няма bid support и леки продажби свалят цената с много.Почти всяка акция на БФБ е така,не само дрона
            Аз все пак давам балъшка прогноза около 4.10-4.20 като се уталожат нещата, дано сантимента на борсите по света и правителството спомогне за малко попътен вятър

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
              Ами не.. на БФБ си е точно както аз казвам. Като излезе новината, стадото прави Юруш на маслините, докато хитреците купували на слух му продават. И това че стадото е вдигнало цената с няколко % при новината нищо не значи.. въпроса е дали стадото има повече пари от хитреците .. по нашите ширини отговора е твърдо НЕ
              Last edited by petrg5s; 05.06.2023, 16:41.

Коментар

Не е вярно заключението ти.3.05 бе преди полета.Ако беше така ,още тогава, на същия ден,трябваше да почне да пада и да падне 5-10 % него ден.Така се отиграва "купувай слуха,продавай новината"

Тук ситуацията е много различна.Имаме мощен импулс СЛЕД новината, с огромен обем и спиране точно пред АТН.В момента консолидира и прави засилка за нов връх.
                Няма да е булиш чак под 2.60 ! А над 3 е със запалени двигатели и чака оператора да натисне бутона "Излитане"

В заключение мога да кажа,че нито една акция не е меча,когато е на само 6-7% от върха си
                Ами не.. на БФБ си е точно както аз казвам. Като излезе новината, стадото прави Юруш на маслините, докато хитреците купували на слух му продават. И това че стадото е вдигнало цената с няколко % при новината нищо не значи.. въпроса е дали стадото има повече пари от хитреците .. по нашите ширини отговора е твърдо НЕ

А и пак дявола е в детайлите.. много зависи каква е точно новината. Дали тотално променя фундамента на компанията /ДОХ купува голяма молдовска банка/ или е по-скоро ПР акция.. както ми се струва на мене тук.
                Last edited by Батя; 05.06.2023, 16:33.

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение

За мен истинска новина ще е серия А.
                  За реални резултати/бизнес обаче ще се чака - вероятно поне 2-3 години.
                  Без ентусиазъм и оптимизъм.
                  Съгласен съм с теб, отново разсъждаваш доста трезво и разумно!

Именно затова мисля, че цената тук е много зависима от състоянието на Стартъп пазара в глобален мащаб.

Коментар

• След новината в следващите 3-4 дни са купени 150к акции за да достигне цената до върха и след това след само 30к продадени акции цената се е върнала на нивото от преди новината

Явно мераклиите да се отърват са много повече от тия да купят

Коментар

Тук май ще стане класиката: "Купувай слуха, продавай новината!"

Дрона литнА, пък акцията иска да се приземи
                      За мен истинска новина ще е серия А.
                      За реални резултати/бизнес обаче ще се чака - вероятно поне 2-3 години.
                      Без ентусиазъм и оптимизъм.

Коментар

Тук май ще стане класиката: "Купувай слуха, продавай новината!"
                        Не е вярно заключението ти.3.05 бе преди полета.Ако беше така ,още тогава, на същия ден,трябваше да почне да пада и да падне 5-10 % него ден.Така се отиграва "купувай слуха,продавай новината"

Тук ситуацията е много различна.Имаме мощен импулс СЛЕД новината, с огромен обем и спиране точно пред АТН.В момента консолидира и прави засилка за нов връх.
                        Няма да е булиш чак под 2.60 ! А над 3 е със запалени двигатели и чака оператора да натисне бутона "Излитане"

В заключение мога да кажа,че нито една акция не е меча,когато е на само 6-7% от върха си
                        Last edited by petrg5s; 05.06.2023, 16:09.

Коментар

• Тук май ще стане класиката: "Купувай слуха, продавай новината!"

Коментар

• Червената зона приключи по Георгьовден, - широко отворено е ветлото за набиране на височина до 3.85 хил.м.

https://postimg.cc/7fXm0T4P

както и елефанчета над 24,80 до 27

Коментар

• Коментар

• https://www.investor.bg/a/538-pazari...-parviya-polet
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X