Първоначално изпратено от inta53
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
До тук е ясно че влизат с 10мил. ев.- а нещо като %-тно изражение за ДЯЛОВОТО си участие???- кога?
-"Дронамикс Глобъл Лимитед обяви на 19-ти март 2024 г. чрез корпоративния си сайт подписването на ново споразумение за финансиране от Европейския Съвет по Иновациите (European Innovation Council - ЕIC). С това споразумение, EIC става дялов инвеститор в Дронамикс, с финансиране от 10 милиона евро, споделят от компанията."
- 3 Харесвания
Коментар
-
Last edited by MrSi; 19.03.2024, 15:25.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от johndaniels Разгледай мнениеприближава първата подкрепа на 2.20, падне ли под два лева ще трябва да вадя пари и да влизам, не е препоръка, да видим колко и кой ще го срине.. сега не ми се търси графиката с подкрепи от преди...но първата по спомен е 2.20 след това около 1.80...абе къде е Скоти да не се е омъжил в Оман...
Не трябва ли да е 2.4? Макар че на 2.2 като че ли е по логично. Там някъде май купуваха сейфове Юли миналата година.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
приближава първата подкрепа на 2.20, падне ли под два лева ще трябва да вадя пари и да влизам, не е препоръка, да видим колко и кой ще го срине.. сега не ми се търси графиката с подкрепи от преди...но първата по спомен е 2.20 след това около 1.80...абе къде е Скоти да не се е омъжил в Оман...Last edited by johndaniels; 14.03.2024, 18:12.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Дронамикс набира служители!
Досега назначаваха само кадри, на директорски постове и маркетинг.
Вече започнаха да търсят хора за техническата част и производството.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Не го знам тоя всепризнат професор, ама гледам сам си прави и жестомимичен превод, да не изтърве глухата аудитория...
Има ли и други скечове?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от smeh Разгледай мнение
..Надявам се не само заради горепосочения г-н да се развият успешно, има още 5-6 персони, на които с наслада ще им наблюдавам реакциите
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Slg Разгледай мнение
Искам дронамикс да успеят само за да натрият носа на мистър пропър
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
Не го знам тоя всепризнат професор, ама глезам сам си прави и жестомимичен превод, да не изтърве глухата аудитория...
Има ли и други скечове?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Thrace Разгледай мнение
Има ли и други скечове?Last edited by Etihad; 11.03.2024, 03:08.
- 6 Харесвания
Коментар
-
Коментар