то и да литне с тия цени на горивата, незнам колко ще е икономичен, трябва да се преоринтират да носят ракети като турските...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
печалбата ми от тази позиция е шест цифрена... очаквам до края на годината да е седем цифрена’... успех и на теб
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тази година ще има доста радост тук...,нещата вървят супер добре... но вече ми спадна ентусязма да пиша аман от хейтъри.....поздрави на Варна и украйнците
Коментар
-
Първоначално изпратено от ledosvetlenie Разгледай мнение
Нервен ми се струваш, което не е добре за инвеститор
А Сирма си купуваше Батя и той със същият плам като тебе ми обясняваше как нищо не разбирам и днес прочетох че е успял да се измъкне от там само с -30% загуба
Но дано този слушпечалбата ми тукчай да не е като онзи и да изкарате много пари ще се радвам за вас
Коментар
-
Пич... доста си не далновиден... сирма са измамници около Бойко... интересувай се срещай се с хора... провери офиса на сирма в Америка има ли го функционира ли ... бучат ли на иллеме от немай къде... отиди до халето виж дрона готов ли е летял ли е кога ще лети... брадите на място ли са екипа чужденци запознай се с тях с новият финансов над какво работи по общувай и тогава дрънкай...за предимства и други тъпотии...очаквай приятни изненади тук... нищо повече няма да споделям а ти си купувай сирма
А Сирма си купуваше Батя и той със същият плам като тебе ми обясняваше как нищо не разбирам и днес прочетох че е успял да се измъкне от там само с -30% загуба
Но дано този случай да не е като онзи и да изкарате много пари ще се радвам за вас
Коментар
-
Скоти що си мислиш че имаме нещо против компанията?
Дай боже да просперира и да изкарате много кинти
За съжаление по някакъв начи на мен ми напомня за Сирма и аз лично в нея не бих сложил кинти това не значи че съм прав. Както казах дано всичко да е наред
Коментар
-
Скоти що си мислиш че имаме нещо против компанията?
За съжаление по някакъв начи на мен ми напомня за Сирма и аз лично в нея не бих сложил кинти това не значи че съм прав. Както казах дано всичко да е наред
Коментар
-
Ех ех дрънкай. Си мрази и така те и payhawk така си мечтаят за 50-100 милярда да видим докъде ще я докарат.... само да не се окажеш изненадан и за половин една година да видиш три четири рунда на главозамайващи оценки като при payhalk... не забравяй че хората диригенти отзад са едни и същи екип,а те илевън са доста сериозни и не пишат във форума..... лично ще ги снимам за теб след бръснаря
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Гледам, че ledosvetlenie е отговорил точно! /От мен + за "Севилският Бръснар"/
От друга страна, покрай войната в Украйна и значителното ефективно използване на дронове си мисля, че точно в такива моменти техниката /в случая дроновете/ се развива и изпробва в най-значителна степен! В този ред на мисли, като приключи войната тези развити технологии /дронове, навигация и т.н./ много бързо ще навлязат точно на този пазар където ще оперира компанията! Ако имаха конкурентно предимство, то много бързо /или вече/ ще се изпари, т.е. братятя ще трябва да си останат с брадите и бръснарят Фигаро ще бъде излишен!Last edited by Scottie Pippen; 25.03.2022, 14:55.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GG-BG Разгледай мнение
Гледам, че ledosvetlenie е отговорил точно! /От мен + за "Севилският Бръснар"/
От друга страна, покрай войната в Украйна и значителното ефективно използване на дронове си мисля, че точно в такива моменти техниката /в случая дроновете/ се развива и изпробва в най-значителна степен! В този ред на мисли, като приключи войната тези развити технологии /дронове, навигация и т.н./ много бързо ще навлязат точно на този пазар където ще оперира компанията! Ако имаха конкурентно предимство, то много бързо /или вече/ ще се изпари, т.е. братятя ще трябва да си останат с брадите и бръснарят Фигаро ще бъде излишен!
За да има някакъв успех тук трябва да има нещо много иновативно я двигател я нова форма на крилото дето я няма в учебниците я нещо друго ама няма как да го има като в тази област няма нищо ново от поне 20г
Коментар
-
Колко хора слушат опера според теб във този форум... изразявай се по като за... какво имаш предвид
От друга страна, покрай войната в Украйна и значителното ефективно използване на дронове си мисля, че точно в такива моменти техниката /в случая дроновете/ се развива и изпробва в най-значителна степен! В този ред на мисли, като приключи войната тези развити технологии /дронове, навигация и т.н./ много бързо ще навлязат точно на този пазар където ще оперира компанията! Ако имаха конкурентно предимство, то много бързо /или вече/ ще се изпари, т.е. братятя ще трябва да си останат с брадите и бръснарят Фигаро ще бъде излишен!Last edited by GG-BG; 25.03.2022, 14:29.
Коментар
-
Тази година ще има доста радост тук...,нещата вървят супер добре... но вече ми спадна ентусязма да пиша аман от хейтъри.....поздрави на Варна и украйнците
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Има предвид Мадам бътерфлай, но аз предпочитам Шилер- Одата на радоста
Коментар
Коментар