Първоначално изпратено от Poncho
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнениеВ момента цената отговаря на оценка на Дронамикс Глобъл с 68 % над оценката при която Дронамикс Кепитъл записаха SAFE инструмента. От тогава обаче оценките борсови и извънборсови спаднаха доста. Вчера Пламен Русев даде пример с Klarna, която по неговите думи прави ново записване, което е на цена 30 % под предходното. Така че умната.
Сметките са си мои, парите са си вашиLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от redcretin Разгледай мнение
Кой дрон?Life won't wait for you.
Коментар
-
В момента цената отговаря на оценка на Дронамикс Глобъл с 68 % над оценката при която Дронамикс Кепитъл записаха SAFE инструмента. От тогава обаче оценките борсови и извънборсови спаднаха доста. Вчера Пламен Русев даде пример с Klarna, която по неговите думи прави ново записване, което е на цена 30 % под предходното. Така че умната.
Сметките са си мои, парите са си ваши
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако литне дрона, ще литнат цените на поне две компании...Ако не литне дрона 3-ката ще е сън
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Ако литне дрона, ще литнат цените на поне две компании...Ако не литне дрона 3-ката ще е сън
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Dmirkata Разгледай мнениеСлед рекламата на "Байрактар-я" в Украйна ще прелетим и над 3-ката или още по-високоLife won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Ender Разгледай мнениеИли пък дори обратното...
Коментар
-
Първоначално изпратено от SoHo Разгледай мнениеНо с времето пазара ще слезе на земята.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДаже ако зависи от мен - никакви рундове повече. Затварям кръга и започвам сключването на сделки с превозвачите. Не знам какво още чакат?
Който купил купил. Който не и има кеш - може да се пробва при шитоевете които вече знаят картите на наивниците и за пореден път ще им вземат парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдно основно обещание не е на лице... да видим дрона в полет! Защо си мисля, че това уж трябваше да е вече изпълнено преди 2-3 месеца..?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеЕдно основно обещание не е на лице... да видим дрона в полет! Защо си мисля, че това уж трябваше да е вече изпълнено преди 2-3 месеца..?
ДЕЛА трябват, а не думи!
Коментар
Коментар