Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеВече са над 200 последователи на ДенМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Бял е за да не плаши гаргите
Вечният спор - фундамент или чертежи - и двете са верниМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнениеМного се белнал този Черен лебед
да не е албинос или ще му сменят името
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
те го бяха изпълнили отдавна, нали не мислиш, че някой ще започне да произвежда самолет, който не е летял още
просто сега решиха да го обевят, като устроиха едно театро
2х15мин си е чисто ПР събитие, което явно им трябва за нещо
Моята е следната - вече сме изградили мрежа от дрон портове и летища за дронове. Демек бихме ли изградили супер скъпа инфраструктура без дрон?. Тъпо е нали? Това е като да изградиш 4-5g. Мрежа без телефон. Дронамикс не е само летящ дрон. Това е мрежа.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
Объркал си се нещо.На мечките кръвта е зелена и като ги коляш всичко позеленяваМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Леко се притеснявам за те брат,започваш да си говориш съвсем сам.... дръж. Печено!. Следя мненията ти. Във форума на Алтерко мислех да те поправя, но ще го оставя на теб. Ти каза - Алтерко ми е 3 пъти повече от Дрона. Мислех да ти кажа да добавиш ДО СЕГА. ......ДО СЕГА СЕ КАЗВА щото не знаеш какво следва.
Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеЕвала и ашколсун на Биковете. Днес монитора ми почервеня от мечата кръв по тази позиция. Отдавна не бях виждал такова изпълнение. Също като едно времеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Тва момче е брокеразин.Те са така,мисленето не им е силната страна
Разтоварвали били пък цената се качва 7%.Как стават тея работи?
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Когато си прост си прост за цял живот!
Коментар
Коментар