If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Търговския пратеник на Негово Величество за Европа, Крис Бартън, посети София на 4ти и 5ти Октомври с цел да насърчи търговията и инвестициите между Великобритания и България
Търговския пратеник на Негово Величество за Европа, Крис Бартън, посети София на 4ти и 5ти Октомври с цел да насърчи търговията и инвестициите между Великобритания и България
Малко да изясним нещата, къде са те -къде сме ние Дрон доставя въоръжено "куче робот" (това вече е факт) . А тук говорим за някакво голямо "събитие" -бръснене на бради и как нещо ЕВЕНТУАЛНО щяло да стане някога си напред в бъдещото.Ама дали ще стане,няма ли да стане,не е много сигурно.
Не лекарства, а органи за операции. Резервни части, но за поддръжка на самолети. Има разлика...
Бизнес модела им е ориентиран към тази ниша, която е най-скъпо платената в авиацията.
Бяха споменавали за лекарства, резервни части…
С това синтетично гориво сметките няма да излизат, но сега не гледаме към печалбите, а към финансирането на растежа. Братя Райт са много готини и им стискам палци да успеят!
Не лекарства, а органи за операции. Резервни части, но за поддръжка на самолети. Има разлика...
Бизнес модела им е ориентиран към тази ниша, която е най-скъпо платената в авиацията.
Колеги, не се притеснявайте дали сметката ще излезе. За иновационните и смели проекти като този, други неща са по-важни. Вече дали ще е на керосин, олио или газ... подробности
Ако си слушал какъв сегмент им е таргета щеше да си наясно, че има по-скъпи/важни неща от злато и диаманти. Те няма да разхождат пратки на Еконта.
Бяха споменавали за лекарства, резервни части…
С това синтетично гориво сметките няма да излизат, но сега не гледаме към печалбите, а към финансирането на растежа. Братя Райт са много готини и им стискам палци да успеят!
...С това гориво ще трябва да превозват злато и диаманти, за да са рентабилни. Ама сега не става въпрос за рентабилност, а за привличане на инвеститори.
Ако си слушал какъв сегмент им е таргета щеше да си наясно, че има по-скъпи/важни неща от злато и диаманти. Те няма да разхождат пратки на Еконта.
Съжелявам но се оказа доста не подготвен и елементарен човек...спирам да те образовам ....държа доста над10% от емисията на дрона и всяка моя покупка или продажба се вижда и отразява Ц Д....не мисля да продавам а само купувам!
за г- н Кокс е величие в бранша...но ти и там не си направи труда да прочетеш...какво е създал като иновация какво им е продал. На Гугъл .. с две думи жалък си и ми губиш времето!
Scottie, petrg5s,
Момчета, моите уважения към Вас - за Вашия инвестиционен опит и за полезното присъствие в този форум.
На Scottie - за вярата в успеха на иновациите. Без подобен тип дръзновение, БФБ би била място за някакви "стари връзкари".
На petrg5s - за това, че поне се опитва да аргументира тезите си, посредством логиката на ТА (че без аргументи си заприличваме на BG-mamma).
Обаче аз оставам с впечатлението, че и двамата сякаш пишете, докато пресичате улицата. Изказванията Ви тук са пълни с неща "на прима виста".
Моля Ви, опитвайте се да отделяте няколко минутки повече за предварителен преглед на написаното, по отношение на съдържание, граматика, уважителен тон и т.н.
Мисля, че няма нужда от примери в доказателство на изказването ми, но думи като "с*реш", "л**на" и други от етимологията на отделителната система просто нямат (!) място тук.
И, далеч не е най-важното, но думата "гурО" се пише с "У". Думата "съжЕлявам" се пише с "А". След препинателен знак се оставя пауза (не преди него). И т.н. Бъдете живи и здрави!
Синтетичното гориво е за привличане на зеленокомунисти, по-точно парите им. Иначе парите ще отидат на друго място, защото керосин е мръсна дума. С това гориво ще трябва да превозват злато и диаманти, за да са рентабилни. Ама сега не става въпрос за рентабилност, а за привличане на инвеститори.
Пъпеш,
в момента дрона гори 6 на 100 км... да не се окаже че разработват нещо иновативно за което няма да прочетеш в медиите защото и конкурентите ги следят и военните...и да създадат нова технология която да видим догодина още по рентабилна от тези 6 литра.... може само да гадаем...
Синтетичното гориво е за привличане на зеленокомунисти, по-точно парите им. Иначе парите ще отидат на друго място, защото керосин е мръсна дума. С това гориво ще трябва да превозват злато и диаманти, за да са рентабилни. Ама сега не става въпрос за рентабилност, а за привличане на инвеститори.
Скот,виж какви бози сер*ш постоянно,а мен обвиняваш.
150 000 хора работят в Гугъл.Ако всеки изгонен от там е някакво гуро,ОК.В света буквално има милиони по-добри инженери и това,че един бивш служител на гугъл работил в дрона,не означава нищо.Абсолютно нищо !
Бягаш от конкретика и се опитваш да прилъжеш някои заблуден да купи тази рулетка.Да си пробуташ джънка ,също като батя.Гледали сме го този филм
Задаващата се дълга и продължителна криза не е изобщо момента да се купуват нови,недоказани и силно рискови проекти !!! Я ги има,я ги няма другата година по това време.
Съжелявам но се оказа доста не подготвен и елементарен човек...спирам да те образовам ....държа доста над10% от емисията на дрона и всяка моя покупка или продажба се вижда и отразява Ц Д....не мисля да продавам а само купувам!
за г- н Кокс е величие в бранша...но ти и там не си направи труда да прочетеш...какво е създал като иновация какво им е продал. На Гугъл .. с две думи жалък си и ми губиш времето!
Коментар