Първоначално изпратено от 6000
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение
Ооооо пъзльото... къде се покри...събирай парички и кураж и да те водя да видиш кое съществува....коментатурчето на статии.... иноватира който и от водород и от двигатели и от горива и от дрончета разбира!
Кое точно ще ми покажеш?
Малък самолет по който са потрошени една камара пари а още не лети?
Или ще ми покажеш горивото дето ужким другата година ще е готово, но сега авансово му продават мостри на цена 50 000 долара за 20л туба?
Скоти аз по малоумен скам отдавна не бях срещал - Ти тоя сайт отваря ли го?
Или си много заблуден или си на хранилката за мен е без значение парите са си ваши всеки има право да реши как да си ги похарчиLast edited by 6000; 14.11.2022, 22:31.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Що вместо да хейтите хайтърите не се пробвате да коментирате тая изцепка с горивото с което щял да лети този дрон?
Публикува се безумна статия как този дрон щял да лети с гориво което още не съществува, посочен е сайт на "производителя" на въпросното гориво от който лъха на откровен скам и тука всичките в овчи възторг умно клатите глави
От тая изцепка такава червена лампа тярбва да ви светне че да ви изкьорави ама има ли дупе да пати търчи право на члена
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеДааа. Това с хейта ми е любимата част. Знаем какво следва после в по-голямата част от акциите с възходящ тренд
Публикува се безумна статия как този дрон щял да лети с гориво което още не съществува, посочен е сайт на "производителя" на въпросното гориво от който лъха на откровен скам и тука всичките в овчи възторг умно клатите глави
От тая изцепка такава червена лампа тярбва да ви светне че да ви изкьорави ама има ли дупе да пати търчи право на члена
- 1 like
Коментар
-
Понеже си много отворен мъжага заложи пари зад думите си между 10 к и 100 к и да ходим да проверим кой крив и кой прав?
- 3 Харесвания
Коментар
-
https://automedia.investor.bg/a/2-no...ochna-da-ubiva
Ето какво е бъдещето на автономните превозни и транспортни средства ...
Има и видео по темата от китайските камери на пътя ....
направете си сметката къде инвестирате
Автопилотът на Tesla полудя и започна да убива
Вижте как Model Y ускорява сам и блъска хора по пътя (ВИДЕО)
Коментар
-
Коя материя да ми е позната бе Скоти тая за строежа на Хеопсовата пирамида ли ???
Пускат материал как щели да летят с някакво ново гориво, отваряш им сайта на въпросната фирма и там пише че горивото всъщност още го няма и ще бъде готово края на 2023-та но правят промоция за първите желаещи да си купят авансово по една туба 20 литра на цена от 50 000 долара от самолет личи че е измама
Та кажи ми Скоти колко трябва да ти е акъла да пуснеш новина че ще летиш с въпросното гориво???
И ти на тия хора дето хабер си нямат с какво гориво ще хвърчи това нещо си им дал пари и агитираш и другите да го направят.
Ашколсун
- 1 like
Коментар
-
Спри се бре човек ,материята ти д толкова непозната, жалко е че се излагаш ако ще продаваш продавай.... нищо от това което пишеш не е вярно... заповядай следващият юни на събрание да вдигнеш малко интелекта и познанията!
Пускат материал как щели да летят с някакво ново гориво, отваряш им сайта на въпросната фирма и там пише че горивото всъщност още го няма и ще бъде готово края на 2023-та но правят промоция за първите желаещи да си купят авансово по една туба 20 литра на цена от 50 000 долара от самолет личи че е измама
Та кажи ми Скоти колко трябва да ти е акъла да пуснеш новина че ще летиш с въпросното гориво???
И ти на тия хора дето хабер си нямат с какво гориво ще хвърчи това нещо си им дал пари и агитираш и другите да го направят.
Ашколсун
- 3 Харесвания
Коментар
-
Тестовите полети са като НЛО-то всички са чували за тях ама никой не ги е виждал
Това нещо като почне да лети почват неудобните въпроси за съвместимостта му с летищата за обучен персонал който да го обслужва на въпросните летища с реалните поръчки за него за рентабилността му и тн тн.
Така че колкото по не лети толкова по добре за цената на акцията
- 2 Харесвания
Коментар
-
Тестовите полети са като НЛО-то всички са чували за тях ама никой не ги е виждал
Това нещо като почне да лети почват неудобните въпроси за съвместимостта му с летищата за обучен персонал който да го обслужва на въпросните летища с реалните поръчки за него за рентабилността му и тн тн.
- 4 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеНякой нещо да е чул за тестовите полети?
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Ти само пречиш на свободните движения,- събери се малко, отпусни примката да падне някоя троха!
Глад се усеща на последък...
- 1 like
Коментар
-
... аз купувам на 2.96 ако искате ми продайте....аз съм дългосрочен не продавам.... на този по долу няма да му се обеснявам... по Коледа се случват чудеса... мисля че едно от три есторено... да видим другите две...едното е до ваше село...другото до италянско....две морета са на ход...нека запазим търпение за бъдещият рог... а догодина нови изненади ни чакат!
И при лалета някои са направили пари ама със сигурност между тях не са били дългосрочните
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар