IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
    Aко си видял 2 и 200 знаеш, че е най добре между 50 и 150 ... Сметките никога не излизат, но ако ти излезнат на 150 ще ти е по-добре от това да ти излезнат на 50 ... Та имат значение
    Мисля себе си що годе за читав. Винаги обявявам някоя акция за добра - според мен, чак след това купувам. Мисля че ще успея . Проблема е че вече успях 2 пъти на този принцип - или всичко или нищо. Ако и третия път стане - обещавам ще напиша книга :
    Ще те поканя са пишеш с още 2-3 форумни герои да знаеш. Стискай палци.
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Дори като се замисля - това според мен е просто един Дрон, който е вероятно да литне и кацне. Какво от това - така или иначе си има разрешителните. В Австралия имат подобен - просто трябва да го вземем ако нашият се провали - ...... И готово

Коментар

• Каня за втори и последен път - нека Агресивния и petr5g се намесят сега, а не да чертаят чертичките след събитията

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение

Споделям! Имаш палче от мен

На всичко или нищо не ми се играе.. Аз съм инвеститор, не хазартаджия.
          Аз също. Това прави шитовете - шитове и читавите - читави
          ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА МЕ ИЗЛЪЖАТ
          Колиото и да ми говорят за фундамент и други глупости

Коментар

• И най -готиното е че няма тук яхти, вътрешно инфо, подсказки и други. ..

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение

Мача е всичко или нищо тук.
              Ок съм с това - или всичко или нищо

Коментар

А ако не литне..? Имаш ли прогноза.. колко ще е Дрон и колко 11С ?
                Няма как да не литне

Все един ден ще литне и те ще бият тупана

До този един ден той може да не литне и 100 пъти но никой тук няма и да разбере

Имайки в предвид отлагането на полета може да се приеме че вече има няколко неуспешни опита, но дори и да е така едва ли биха били тупана

Коментар

• BTW докато чакаме втория еднорог, може да дочакаме и още един-два кентавъра.... Това е програмата максимум...или поне на мен така ми изглежда.
                  Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение

Те и сега нивата не са високи, поне така смята изпълнителният директор, щом си купува на 22,40
                    Имаш право, ако се задържат на тези нива и се поспре с продажбите по други позиции си е една от топ акциите за покупка.

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                      Има ли значение. Сметките никога не излизат
                      Aко си видял 2 и 200 знаеш, че е най добре между 50 и 150 ... Сметките никога не излизат, но ако ти излезнат на 150 ще ти е по-добре от това да ти излезнат на 50 ... Та имат значение
                      Life won't wait for you.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение

Само на психология ли ще е движението на Дрона.
                        По сметките Илевъна определено изглежда по класното от двете дружества в момента.
                        Съжелявам, че не успях да си купя Илевън на по ниски нива, чаках, чудих се и не се получи.
                        Успех на инвестиралите в Дрона и в Илевън.
                        С интерес следя случващото се.
                        Те и сега нивата не са високи, поне така смята изпълнителният директор, щом си купува на 22,40

Коментар

Мача е всичко или нищо тук. Илевън най-много до 15 да слезе, но за кратко.
                          Споделям! Имаш палче от мен

На всичко или нищо не ми се играе.. Аз съм инвеститор, не хазартаджия.

Коментар

• Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение

По сметките Илевъна определено изглежда по класното от двете дружества в момента.
                            Съжелявам, че не успях да си купя Илевън на по ниски нива, чаках, чудих се и не се получи.
                            Ми до момента е очакване на един полет. Какво пречи от тук до 5 да е състоялият се полет.
                            Иначе сте прави, че илевън е по-добро, но все пак си е фонд и там зайчето може да изкочи от всеки ръкав.
                            Успех на всички ни!
                            Last edited by polax; 17.11.2022, 17:52.

Коментар

А ако не литне..? Имаш ли прогноза.. колко ще е Дрон и колко 11С ?
                              Мача е всичко или нищо тук. Илевън най-много до 15 да слезе, но за кратко.

Коментар

Батя,
                                извън сметките, ако дрона литне, психологията на пазара ще закара тази акция на поне 5лв.
                                А сметките са си сметки и винаги са верни.
                                Всички чакаме с интерес.

Коментар

Working...
                                X