Първоначално изпратено от Scottie Pippen
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
-Дрът съм вече и ползвам само Бг инструменти!
Но като по опитен си мярнал, че съм пипал по настройките от липса на историяLast edited by Scottie Pippen; 20.11.2022, 08:02.
Коментар
-
Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение
Инта,от коя платформа или сайт е това ? да гледаш Дрона в Трейдинг Вю?
-Дрът съм вече и ползвам само Бг инструменти!
Но като по опитен си мярнал, че съм пипал по настройките от липса на история
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение
Какво ти трябва? Техническо потвърждение? Да, формацията е ascending triangle с намаляваща волатилност. Което е булиш сигнал. Публиката е притаила дъх и чака. От тук, ниво около 3,20, се изстрелва нагоре...или пропада надолу
Имам тук, но много повече в 11C.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
В това блочке за оцветяване има ли страничка за канибали? Там ще е по-стръмно
"Слончетата"- не са като дрончетата, те са за по олегнали хора, а и с по дълга бременност ...
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеНикога не е късно човек да стане за резил, но тук си заслужава...-"брадата"
https://postimg.cc/QKphdRtTLife won't wait for you.
Коментар
-
Никога не е късно човек да стане за резил, но тук си заслужава...-"брадата"
https://postimg.cc/QKphdRtT
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеКаня за втори и последен път - нека Агресивния и petr5g се намесят сега, а не да чертаят чертичките след събитията
Имам тук, но много повече в 11C.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеСкоти - що не коменташ бе човек?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеСтискам. Успеха тук ще ме зарадва в 11С
Всеки изкаран лев ще го инвестирам ;ТУКМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМисля себе си що годе за читав. Винаги обявявам някоя акция за добра - според мен, чак след това купувам. Мисля че ще успея . Проблема е че вече успях 2 пъти на този принцип - или всичко или нищо. Ако и третия път стане - обещавам ще напиша книга :
Ще те поканя са пишеш с още 2-3 форумни герои да знаеш. Стискай палци.
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
Коментар