IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Scottie Pippen Разгледай мнение

Дрончо ще те пенсионира... предстои фурор!.... купи си хубаво мезе и червено качествено! Наздраве!
    Скочи, каква цена очакваш при кацане на дрона?

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение

-Дрът съм вече и ползвам само Бг инструменти!
      Но като по опитен си мярнал, че съм пипал по настройките от липса на история
      Наздраве!
      Last edited by Scottie Pippen; 20.11.2022, 08:02.

Коментар

• Първоначално изпратено от petrg5s Разгледай мнение

Инта,от коя платформа или сайт е това ? да гледаш Дрона в Трейдинг Вю?

-Дрът съм вече и ползвам само Бг инструменти!
        Но като по опитен си мярнал, че съм пипал по настройките от липса на история

Коментар

Инта,от коя платформа или сайт е това ? да гледаш Дрона в Трейдинг Вю?

Коментар

• Първоначално изпратено от RInvestor Разгледай мнение

Какво ти трябва? Техническо потвърждение? Да, формацията е ascending triangle с намаляваща волатилност. Което е булиш сигнал. Публиката е притаила дъх и чака. От тук, ниво около 3,20, се изстрелва нагоре...или пропада надолу
            Имам тук, но много повече в 11C.
            Да, очаквах някой техничар да се намеси за мое успокоение. Благодаря много за мнението. Това че пиша - или всичко или нищо не означава че залагам целия си портфейл - не съм безумец а инвеститор. Залагам 30% от портфейла си, което за мен е много
            Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение

В това блочке за оцветяване има ли страничка за канибали? Там ще е по-стръмно

"Слончетата"- не са като дрончетата, те са за по олегнали хора, а и с по дълга бременност ...

Коментар

Никога не е късно човек да стане за резил, но тук си заслужава...-"брадата"

https://postimg.cc/QKphdRtT
                В това блочке за оцветяване има ли страничка за канибали? Там ще е по-стръмно
                Life won't wait for you.

Коментар

• Никога не е късно човек да стане за резил, но тук си заслужава...-"брадата"

https://postimg.cc/QKphdRtT

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
                    Каня за втори и последен път - нека Агресивния и petr5g се намесят сега, а не да чертаят чертичките след събитията
                    Какво ти трябва? Техническо потвърждение? Да, формацията е ascending triangle с намаляваща волатилност. Което е булиш сигнал. Публиката е притаила дъх и чака. От тук, ниво около 3,20, се изстрелва нагоре...или пропада надолу
                    Имам тук, но много повече в 11C.

Коментар

Скоти - що не коменташ бе човек?
                      Имате късмет че Скоти купува тука иначе щяхте да сте на 50 стинки най много.

Коментар

• Стискай, че стане ли цял един народ ще обучим

Коментар

• Толкова ли няма някой , който да е разбрал нещо за тоя прословут полет?
                          Голяма тайна!

Коментар

• Скоти - що не коменташ бе човек?

Коментар

• Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнение
                              Стискам. Успеха тук ще ме зарадва в 11С
                              Мен също. Наггувичил съм се и в 11с като попско чадо на задушница. Именно за това залагам на Дрона, така както закожихора на Софком, както и на Алтерко на 4 лева.
                              Всеки изкаран лев ще го инвестирам ;ТУК

Коментар

Мисля себе си що годе за читав. Винаги обявявам някоя акция за добра - според мен, чак след това купувам. Мисля че ще успея . Проблема е че вече успях 2 пъти на този принцип - или всичко или нищо. Ако и третия път стане - обещавам ще напиша книга :
                                Ще те поканя са пишеш с още 2-3 форумни герои да знаеш. Стискай палци.
                                Стискам. Успеха тук ще ме зарадва в 11С
                                Life won't wait for you.

Коментар

Working...
                                X