Има ли значение. Сметките никога не излизат
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Съни аз нямам нищо против двамата и двамата имат стабилни СВ-та, но тук също е важен фактора време
Видеото със самолета е качено преди 1 година, а са пуснали авансово на сайта че щели да продават първият барел след 1г
Тук се получава един гап от 2г който поне за мен е силно обезпокояващ в толкова динамичен пазар
Не може да си имал достатъчно горивото та да летиш преди една година и да събираш авансово пари и да обещаваш че ще продадеш мостри чак след една година
И друго нещо, ако те са направили нещо наистина революционно не виждам логика да се занимават с кокошкарски истории да продават мостри за по 50 000 долара
И двамата имат достатъчно контакти така че да продадат ноухауто за милиони вместо да продават туби
впечатли ме с критичния си анализ за Зеро Петролиум и въпросите които задаваш! Личи се, че си от старата школа... Имаш ли стар ник, че не мога да те позная?
Съгласна съм за фактора време, както и че текущата цена е поизпреварила времето си
Не съм фенка на Дрона, дразни ме циркаджийския начин, по който (не) се оповестява информация за дружеството. Има много въпроси... без отговори. Тук интересен е начина, по който се създава финна информационна мъгла и се поддържа интереса жив...Може да е за добро... да печелят време...
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Ще ползвм помощ от приятел - нака Агресивноя бик ( sofix ), както и майстора рибар petr5g се намесят сега
В този случай вярвам че ТА ще свърши страхотна работа, въпреки че съм скептик - Сега е момента да видимкой е добър и кой Не
Last edited by MrSi; 17.11.2022, 15:14.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеПроблема е там - дали няма да разберем ама прекалено късноLast edited by MrSi; 17.11.2022, 15:01.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение
Благодаря много. Дано успяваме всички. Дори и тези които ми продават в момента - дано намерят Добро място за парите си
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМай за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучето
Като цяло не съм хейтър и в този форум съм писал негативно само за 2 компании това са Сирма и Дрона
Относно София комерс когато стана срива с Ковида писах че това е много добра възможност за вход там
Както и да е пожелавам успех на всички по тази позиция може пък и да бъркам никой не е безгрешен
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Щом си на борсата със сигурност имаш топки, така че успех !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение
Единия от двамата - Nilay Shah, е учен на световно ниво. От години работи върху иновативни технологии в енергетиката, вкл. използване на въглеродни горива. Може да е дошло времето да му изгрее звездата.Patrick Lowe също не е случайник
Видеото със самолета е качено преди 1 година, а са пуснали авансово на сайта че щели да продават първият барел след 1г
Тук се получава един гап от 2г който поне за мен е силно обезпокояващ в толкова динамичен пазар
Не може да си имал достатъчно горивото та да летиш преди една година и да събираш авансово пари и да обещаваш че ще продадеш мостри чак след една година
И друго нещо, ако те са направили нещо наистина революционно не виждам логика да се занимават с кокошкарски истории да продават мостри за по 50 000 долара
И двамата имат достатъчно контакти така че да продадат ноухауто за милиони вместо да продават туби
Коментар
-
Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение
Щом си на борсата със сигурност имаш топки, така че успех !Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеМай за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучето
- 2 Харесвания
Коментар
-
Май за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучетоМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Мамка му на всичко си казах тези дни. Почнах да купувам Дрона просто - или ще се забогатява или не. Така си казах при София Комерс преди години и ми се стори че цената от 3.5 лв на акцията е страшно подценена при 60 ст дивидент. Е тогава се нагрухах яко и портфейла ми стана 6 цифрен с дивидентите + поскъпване на акциите с над 100% и сплита ЗАЩОТО СА МНОГО ЧИТАВИ и мислят за инвеститорите си точно като съдружници
Тествам принципа отново - или ще се забогатява или не. Нали за това сме на борсата? И то на нашета, където могат да се правят много пари от недостатъците - като ниска ликвидност на примерМнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение
Тук не става въпрос дали такива горива съществуват, а че Зеро Петролиум мирише на скам от километър
Ето ви малко инфо за тази One man company (всъщност двама)
За последните 3 години си е сменила името 3 пъти
В компанията има САМО ДВАМА души двамата директори - тия даже и секретарка нямат
Офиса им се намира в сграда в която се рентват работни места а не офиси - Вероятно се ползва за парлама за да имат адрес
Активите им са 12 000 паунда - Не знаех че оборудване за лаборатория е толкова евтино
Разходите за предходната им година са 63 000 паунда като извадим наема на офиса и счетоводството остават тамън толкова пари колкото да брандират един самолет и да се снимат с него за половин часPatrick Lowe също не е случайник
- 3 Харесвания
Коментар
Коментар