IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Има ли значение. Сметките никога не излизат
    Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа

Коментар

• Интересно ми е каква част от инвеститорите тук са сметнали на колко трябва да е следващия рунд, че да оправдава текущата цена от 3,20 лева на акция?

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Съни аз нямам нищо против двамата и двамата имат стабилни СВ-та, но тук също е важен фактора време

Видеото със самолета е качено преди 1 година, а са пуснали авансово на сайта че щели да продават първият барел след 1г

Тук се получава един гап от 2г който поне за мен е силно обезпокояващ в толкова динамичен пазар

Не може да си имал достатъчно горивото та да летиш преди една година и да събираш авансово пари и да обещаваш че ще продадеш мостри чак след една година

И друго нещо, ако те са направили нещо наистина революционно не виждам логика да се занимават с кокошкарски истории да продават мостри за по 50 000 долара

И двамата имат достатъчно контакти така че да продадат ноухауто за милиони вместо да продават туби
        6000,
        впечатли ме с критичния си анализ за Зеро Петролиум и въпросите които задаваш! Личи се, че си от старата школа... Имаш ли стар ник, че не мога да те позная?

Съгласна съм за фактора време, както и че текущата цена е поизпреварила времето си

Не съм фенка на Дрона, дразни ме циркаджийския начин, по който (не) се оповестява информация за дружеството. Има много въпроси... без отговори. Тук интересен е начина, по който се създава финна информационна мъгла и се поддържа интереса жив... Може да е за добро... да печелят време...

Коментар

• Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнение

Ще ползвм помощ от приятел - нака Агресивноя бик ( sofix ), както и майстора рибар petr5g се намесят сега
          В този случай вярвам че ТА ще определя цялостната ситуация , защото в момента няма фундамент а само очаквания. Ето защо е добре да се намерят техничари които да подскажат малко
          В този случай вярвам че ТА ще свърши страхотна работа, въпреки че съм скептик - Сега е момента да видимкой е добър и кой Не
          Last edited by MrSi; 17.11.2022, 15:14.

Коментар

Проблема е там - дали няма да разберем ама прекалено късно
            Ще ползвам помощ от приятел - нака Агресивноя бик ( sofix ), както и майстора рибар petr5g се намесят сега
            Last edited by MrSi; 17.11.2022, 15:01.

Коментар

• Проблема е там - дали няма да разберем ама прекалено късно

Коментар

Благодаря много. Дано успяваме всички. Дори и тези които ми продават в момента - дано намерят Добро място за парите си
                До 1м. ще разберем дали ще лети или не...търпението е добродетел. Ще има достатъчно медии, които ще предват събитието и отделно всеки може да се разходи до това хубаво курортно градче Балчик, за да стане свидетел на правенето на история

Коментар

Май за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучето
                  Понеже цитираш Батя може да го попиташ как завърши инвестицията му в Сирма където когато му писах че там има нещо гнило той също проявяваше особена остроумност

Като цяло не съм хейтър и в този форум съм писал негативно само за 2 компании това са Сирма и Дрона

Относно София комерс когато стана срива с Ковида писах че това е много добра възможност за вход там

Както и да е пожелавам успех на всички по тази позиция може пък и да бъркам никой не е безгрешен

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Щом си на борсата със сигурност имаш топки, така че успех !
                    А да. Не забравяй че ако Дрона полети - всички политаме, падне ли обаче - пак всички падаме за жалост

Коментар

• Първоначално изпратено от sunny Разгледай мнение

Единия от двамата - Nilay Shah, е учен на световно ниво. От години работи върху иновативни технологии в енергетиката, вкл. използване на въглеродни горива. Може да е дошло времето да му изгрее звездата. Patrick Lowe също не е случайник
                      Съни аз нямам нищо против двамата и двамата имат стабилни СВ-та, но тук също е важен фактора време

Видеото със самолета е качено преди 1 година, а са пуснали авансово на сайта че щели да продават първият барел след 1г

Тук се получава един гап от 2г който поне за мен е силно обезпокояващ в толкова динамичен пазар

Не може да си имал достатъчно горивото та да летиш преди една година и да събираш авансово пари и да обещаваш че ще продадеш мостри чак след една година

И друго нещо, ако те са направили нещо наистина революционно не виждам логика да се занимават с кокошкарски истории да продават мостри за по 50 000 долара

И двамата имат достатъчно контакти така че да продадат ноухауто за милиони вместо да продават туби

Коментар

• Първоначално изпратено от Zdravko74 Разгледай мнение

Благодаря много. Дано успяваме всички. Дори и тези които ми продават в момента - дано намерят Добро място за парите си

Коментар

Май за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучето

Коментар

• Май за да стане човек някой като Skoti , Батя , Zdravko се искат топки. Пробвам пък каквото стане. И да изгубя. Вероятно ще загубя няколко средни работни заплати. Спечеля ли обаче се пенсионирам и по цял ден трябва да разхождам кучето

Коментар

• Мамка му на всичко си казах тези дни. Почнах да купувам Дрона просто - или ще се забогатява или не. Така си казах при София Комерс преди години и ми се стори че цената от 3.5 лв на акцията е страшно подценена при 60 ст дивидент. Е тогава се нагрухах яко и портфейла ми стана 6 цифрен с дивидентите + поскъпване на акциите с над 100% и сплита ЗАЩОТО СА МНОГО ЧИТАВИ и мислят за инвеститорите си точно като съдружници
                              Тествам принципа отново - или ще се забогатява или не. Нали за това сме на борсата? И то на нашета, където могат да се правят много пари от недостатъците - като ниска ликвидност на пример

Коментар

• Първоначално изпратено от 6000 Разгледай мнение

Тук не става въпрос дали такива горива съществуват, а че Зеро Петролиум мирише на скам от километър

Ето ви малко инфо за тази One man company (всъщност двама)
                                За последните 3 години си е сменила името 3 пъти
                                В компанията има САМО ДВАМА души двамата директори - тия даже и секретарка нямат
                                Офиса им се намира в сграда в която се рентват работни места а не офиси - Вероятно се ползва за парлама за да имат адрес
                                Активите им са 12 000 паунда - Не знаех че оборудване за лаборатория е толкова евтино
                                Разходите за предходната им година са 63 000 паунда като извадим наема на офиса и счетоводството остават тамън толкова пари колкото да брандират един самолет и да се снимат с него за половин час
                                Единия от двамата - Nilay Shah, е учен на световно ниво. От години работи върху иновативни технологии в енергетиката, вкл. използване на въглеродни горива. Може да е дошло времето да му изгрее звездата. Patrick Lowe също не е случайник

Коментар

Working...
                                X