Първоначално изпратено от polax
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Dronamics Capital - BEAM IPO (DRO1)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА ако не литне..? Имаш ли прогноза.. колко ще е Дрон и колко 11С ?
Все един ден ще литне и те ще бият тупана
До този един ден той може да не литне и 100 пъти но никой тук няма и да разбере
Имайки в предвид отлагането на полета може да се приеме че вече има няколко неуспешни опита, но дори и да е така едва ли биха били тупана
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yori Разгледай мнение
Те и сега нивата не са високи, поне така смята изпълнителният директор, щом си купува на 22,40
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИма ли значение. Сметките никога не излизатСметките никога не излизат, но ако ти излезнат на 150 ще ти е по-добре от това да ти излезнат на 50 ... Та имат значение
Life won't wait for you.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
Само на психология ли ще е движението на Дрона.
По сметките Илевъна определено изглежда по класното от двете дружества в момента.
Съжелявам, че не успях да си купя Илевън на по ниски нива, чаках, чудих се и не се получи.
Успех на инвестиралите в Дрона и в Илевън.
С интерес следя случващото се.
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
Мача е всичко или нищо тук. Илевън най-много до 15 да слезе, но за кратко.
На всичко или нищо не ми се играе.. Аз съм инвеститор, не хазартаджия.
- 3 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Mr^Green Разгледай мнение
Само на психология ли ще е движението на Дрона.
По сметките Илевъна определено изглежда по класното от двете дружества в момента.
Съжелявам, че не успях да си купя Илевън на по ниски нива, чаках, чудих се и не се получи.
Иначе сте прави, че илевън е по-добро, но все пак си е фонд и там зайчето може да изкочи от всеки ръкав.
Успех на всички ни!Last edited by polax; 17.11.2022, 16:52.
- 2 Харесвания
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнениеА ако не литне..? Имаш ли прогноза.. колко ще е Дрон и колко 11С ?
- 2 Харесвания
Коментар
-
Батя,
извън сметките, ако дрона литне, психологията на пазара ще закара тази акция на поне 5лв.
А сметките са си сметки и винаги са верни.
Всички чакаме с интерес.
- 1 like
Коментар
-
Батя,
извън сметките, ако дрона литне, психологията на пазара ще закара тази акция на поне 5лв.
Всички чакаме с интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Батя Разгледай мнение
Ако мислиш така никога няма да станеш като Батя и другите!
Сметките и анализа върху тях е основата върху която се гради успеха на един инвеститор в дългосрочен план.
Стрелянето в тъмното може да ти донесе успех един, два пъти, но на третия ще се самозастреляш!
Преди месец - два тук се направиха прецизни сметки от доста компетентни форумци. Е, аз лично не съм смятал, но се доверих на тях.. вярвам че го заслужават. И тогава взех инвестиционното решение да си купя акции на Илевън при 18 лв/бр. ЗАЩОТО! Ако Дрона се случи - Илевън печели към 40 лв. на акция, а Дрономикс кепитъл си пълни цена 3,50
Ако НЕ се случи.. Илевън няма да занули... има още доста активи там..
Сметна ли къде е по - изгодно?
И тази сметка ако не можеш да направиш.. търси си друго поприще! На капиталовите пазари си обречен!
Всички чакаме с интерес.
Коментар
-
Първоначално изпратено от MrSi Разгледай мнениеИма ли значение. Сметките никога не излизат
Сметките и анализа върху тях е основата върху която се гради успеха на един инвеститор в дългосрочен план.
Стрелянето в тъмното може да ти донесе успех един, два пъти, но на третия ще се самозастреляш!
Преди месец - два тук се направиха прецизни сметки от доста компетентни форумци. Е, аз лично не съм смятал, но се доверих на тях.. вярвам че го заслужават. И тогава взех инвестиционното решение да си купя акции на Илевън при 18 лв/бр. ЗАЩОТО! Ако Дрона се случи - Илевън печели към 40 лв. на акция, а Дрономикс кепитъл си пълни цена 3,50
Ако НЕ се случи.. Илевън няма да занули... има още доста активи там..
Сметна ли къде е по - изгодно?
И тази сметка ако не можеш да направиш.. търси си друго поприще! На капиталовите пазари си обречен!
- 1 like
Коментар
-
Първоначално изпратено от dex Разгледай мнениеИнтересно ми е каква част от инвеститорите тук са сметнали на колко трябва да е следващия рунд, че да оправдава текущата цена от 3,20 лева на акция?
Не знам въобще защо на Бг инвеститора му трябва шитове, вместо да ги продаде докато още има на кого. ....... И не вземе западащите си рисури и ги замени с читавLast edited by MrSi; 17.11.2022, 15:40.Мнението ми не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа
- 2 Харесвания
Коментар
Коментар